Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לטלויזיה חכמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים, מתחדש לכבוד מעבר דירה.

מחפש טלויזיה חכמה 50 אינץ' 1080p(לא צריך 4k)

תקציב באזור ה2000 שקל, עדיף פחות, יכול קצת יותר אם שווה את זה.

טלויזיה לסלון, כמעט ורק סדרות/סרטים, לפעמים שימוש במחשב נייד מחובר עם כבל HDMI

המלצות לטובה/רעה?

פורסם

4K זה כבר סטנדרט היום, אם אתה מוצא אחת בלי אז היא מאוד ישנה ואין טעם, בפן האישי הייתי ממליץ לך ללכת לחנויות החשמל שמציגות לך שלל תצוגות טלויזיה ולראות ע"פ מראה עיניים אחת שנראית לטעמך, ניתן לשים לב לשינויים די גדולים באיכות צבעים בהירות וכד' בינהם, ועל פי זה לבחור, בדרך כלל דגמי החברות הגדולות סמסונג LG סוני יציגו תוצאות טובות יותר לעומת חברות פחות ידועות.

פורסם
  • אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 7 שעות, דניאל1983 כתב:

לפני כמה חודשים קניתי סמסונג בגודל 50 אינץ מדגם  au8000 ב1900שח בלאסטפרייס.

ממליץ!

תודה על ההמלצה

לפני 5 שעות, vadim6385 כתב:

בתקציב הזה יש גם 4K

כן, אבל לא אני רואה ב4K כמעט כלום(רואה הרבה דברים ישנים שגם 1080 זה overkill עליהם) ונראה לי שעדיף שהכסף שמבדיל בין 1080 ל4K ילך למשהו אחר בטלויזיה כמו פאנל מסוג יותר טוב או תאורה אחורית משודרגת

אני רואה אבל שתכלס הכל היום זה 4K כמו ש@Mikelt89 אמר, כמו שאי אפשר להשיג היום כונן נייד של 1\2\4\8 ג'יגה, גם 16 לא ראיתי הרבה זמן

בתאריך 8.9.2022 בשעה 23:56, Mikelt89 כתב:

בפן האישי הייתי ממליץ לך ללכת לחנויות החשמל שמציגות לך שלל תצוגות טלויזיה ולראות ע"פ מראה עיניים אחת שנראית לטעמך, ניתן לשים לב לשינויים די גדולים באיכות צבעים בהירות וכד' בינהם, ועל פי זה לבחור, בדרך כלל דגמי החברות הגדולות סמסונג LG סוני יציגו תוצאות טובות יותר לעומת חברות פחות ידועות.

נראה לי שזה מה שאלך לעשות.

עדיין צריך המלצות לחברות\סדרות, יש גם את עניין האמינות

סמסונג, LG, טושיבה, האייר, סוני, הייסנס?

סמסונג וLG אני יודע שטובים בגדול (איך הסדרות שלהם?)

טושיבה וסוני גם נחשבים, איך הם בהשוואה לLG וסמסונג?

האייר והייסנס שווים, או שזה ממוצע כזה?

שיומי נגיד קצת פחות מדבר אלי..

פורסם
לפני 11 שעות, Sparrow420 כתב:

טושיבה וסוני גם נחשבים, איך הם בהשוואה לLG וסמסונג?

האייר והייסנס שווים, או שזה ממוצע כזה?

שיומי נגיד קצת פחות מדבר אלי..

מטיבת המסכים של טושיבה נמצאת היום בבעלות של הייסנס

LG/סמסונג אני עוד יכול להבין, הם עדיין רמה מעל המותגים הסיניים.

שוב, תלוי בדגמים, פחות מתמצא, אבל אם אתה קונה דגם יקר של הייסנס מול דגם זול של LG, אז עדיף כבר את ההייסנס.

אבל מה הבעיה בשיומי?

לדעתי הם והייסנס/האייר די באותה רמה. אף אחד מהם לא רע, לדעתי אתה מקבל תמורה סבבה לכסף בשלושתן.

עוד משהו לגבי הייסנס - לי יש דגם שלהם מלפני 3 שנים, אז החלק ה"חכם" שלה די מחפיר, מוגבל, איטי, נתקע, עם אנדרואיד כלשהו משנת תרפפ"ו בלי השירותים של גוגל.

אני פתרתי את זה עם דונגל אנדרואיד של שיומי, שנתן לי אנדרואיד TV מלא. מבחינת מסך היא סבבה לגמרי חוץ מפינה שהתאורה בה נחלשה עם השנים, אבל בקושי רואים את זה.

אבל אולי בטלוויזיות החדשות של הייסנס המצב טוב יותר, והן באות עם מערכת הפעלה נורמלית. האייר אני לא מכיר.

אגב זה החיסרון של LG/סמסונג לעומת שיומי. LG/סמסונג באות עם מערכות הפעלה שלהן, שיומי באה עם אנדרואיד TV.

עוד משהו - אם אתה קונה סמארט TV, תוודא שהיא תומכת בchromecast (שיקוף מסך של אנדרואיד/כרום על מחשב), כי יש כאלה שלא.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני ממליץ לכל מי ששואל אותי על סמסונג ואז LG. במחיר כזה אין מה לטעות. כמה שיותר חדיש לפי האתר זאפ וכמה שנכנס בתקציב. לי יש 55 של סמסונג ואני מאוד מרוצה - אין תקלות כבר 4 שנים

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 3 שעות, vadim6385 כתב:

אבל מה הבעיה בשיומי?

הניסיון היחיד שיש לי עם שיומי זה הטלפונים שלהם (יש לכמה חברים, אני עם סמסונג) ותמיד תמיד תמיד יש שם בעיות מוזרות, בעיקר בתוכנה.

יש לי הסתייגות דיי חזקה, אם כי לא הכי מבוססת מהם.

• אהבתי 1
פורסם

טלויזיה קונים לפחות לחמש שנים. קנה מותג שאתה סומך עליו. וכמה שיותר גדול (למרות שאתה אומר מי צריך..).

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

המלצה שלי - לך לחנות טלוויזיות עם תצוגה נורמלית ותראה מה הכי ״נראה לך״. 

לדעתי בטווח המחירים הזה כולם יתנו את אותה תמורה, השאלה היא אמינות. 

אם תיקח חברה מוכרת וותיקה (סמסונג אלגי סוני) אפשר לקוות שהכל יהיה בסדר. 

אם לא תאהב את הממשק, תמיד אפשר להוסיף סטרימר של שיאומי ב 250-300 שח בשביל שהאנדרואיד יעבוד חלק יותר.

אחרי שתמצא את הדגם / דגמים שאתה אוהב, אני ממליץ להיכנס לאתר של קייאספי ולבדוק את המחיר שלהם. 

עכשיו קניתי משם טלוויזיה 42 של TCL - לדעתי הכי מתאימה בתקציב שלי (1100) וגם היה אפשר להשתמש בכל מיני קופוני הנחות כדי להוזיל את המחיר. 

יש אנשים שלא ממליצים על האתר הזה, אבל לי אישית אין ביקורות שליליות (מצד שני גם אף פעם לא הייתי צריך לממש אחריות או צורך לדבר עם שירות הלקוחות) ותמיד המחיר אצלם היה הזול ביותר שיכולתי להשיג. גם יותר נוח להזמין דרך האתר, לבחור סניף שזה יגיע אליו, לקבוע תור לסניף, להגיע ופשוט לאסוף. 

• אהבתי 2

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם (נערך)

@vadim6385 הנה דוגמא מהיום על שיומי - לאמא יש טלפון שלהם, הורדתי לה יישום שיש לי גם בטלפון (גלקסי) והיישום לא הצליח לגשת למידע של הטלפון(אנשי קשר וכ'ו, למרות שאישרתי לו את כל ההרשאות שביקש), דרש משהו בשם APP CONNECTOR ושלח אותי לתפריט נגישות של הטלפון, אין עם מי לדבר.

יש כל מיני דברים קטנים כאלה שפשוט תוקעים לך את כל החיים בטלפונים האלה.

גם חבר בעבודה עם 2 שיומים שונים ותמיד לוקח לו שעה להגדיר כל מיני דברים בשביל שיסכים לצלם תמונה עם תיוג באפליקציה "Timestamp camera free", שעובדת בטלפונים של כולם בלי בעיות, הגדרות בפעם הראשונה ושלום על ישראל.

לפני 4 שעות, iEminem כתב:

המלצה שלי - לך לחנות טלוויזיות עם תצוגה נורמלית ותראה מה הכי ״נראה לך״. 

אחרי שתמצא את הדגם / דגמים שאתה אוהב, אני ממליץ להיכנס לאתר של קייאספי ולבדוק את המחיר שלהם. 

כן, זאת התוכנית כרגע, ללכת לאולמות תצוגה, לראות מה הכי "שווה" מבחינתי ואז לעשות השוואת מחירים לראות איפה הכי זול.

יש המלצות לחנויות גדולות באזור פתח תקווה-כפר סבא?

כל מה שאני מכיר זה באזור תעשייה בכפר סבא

עריכה אחרונה על ידי Sparrow420
פורסם

אני לא מבין מה אתם שולחים אותו לראות טלוויזיות בחנויות?

בחנות אתה מגיע ואתה רואה תמונה שמשקפת את ההגדרות שהחנות הגדירה, ואם יש להם אינטרנס לדחוף לך דגם מסוים אז תסמוך על החנות שהדגם הזה יראה טוב.

לדעתי טלוויזות היום הגיעו למצב שבמותגים הגדולים לא היה הפתעות גדולות ולכן כל עוד אתה מכוון ל Lg, Samsung, Sony בתקציב הזה אתה תקבל את אותו הדבר.

אני קנייתי 43 אינץ לחדר שינה לפני שבועיים ומה שעשיתי היה לבדוק מה נכנס בתקציב מהמותגים הגדולים ואז לבדוק reviews.

בסוף קניתי LG ובעיקר בגלל שאני אוהב את הממשק שלהם וקיבלו ציון ממש טוב באתר שאני סומך אליו, כרגע אני מרוצה.

• מעניין 1

טסלה 3 2022

• תוכן חדש...