Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לרכב קטן - עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב קטן, לנסיעות לעבודה עבורי/ עבור אישתי. אנו נוסעים באזור ירושלים כך שיש עליות... 

האופציות שראיתי

מיצובישי / ניסאן מיקרה/ קיה פיקנטו/ סוזוקי... אזור שנתון 2016

הדבר הכי חשוב לי זה אמינות. כמה שפחות מוסך. פעם בשנה לטיפול וטסט וזהו. נוחות נסיעה וכד' זה משהו שאני ממש לא מתעניין בו. 

הדבר השני זה צריכת דלק. אשמח לשמוע על המלצותיכם!!!!

תודה

פורסם

אפשר לבדוק ספייס סטאר, עונה על הדרישות שלכם, מסוף 2014 קיבלה לא מעט  תוספות אבזור.

אנחנו מחזיקים בכזה רכב מ2014 כשהיה חדש, עם 150 אלף ק"מ, ללא תקלות.

לרעה הרכב רועש, ובעל רכינה מורגשת בפניות.

הפיקנקו עדיפה בתחום הרעש והרכינה, אך פחות חסכונית, אם כבר, הייתי מעדיף יטנדאי i10, לדעתי נוחה יותר וסלון נעים יותר משולב שני צבעים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה. חשבתי על זה אמרו לי באמת שהוא לא נוח לנסיעה, אולי זה בגלל הרכינה. אבל באמת שמבחינתי העיקר האמינות...

הרכינה מרגיש משהו לא בטיחותי?

בכל אופן אשמח לתגובות נוספות

פורסם

הרכינה מורגשת בעיקר בכביש מפותל, אבל יחד עם זה הרכב לא עף בסיבובים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סוויפט או מיקרה לדעתי האופציות הטובות ממה שרשמת,הסוויפט יקרה יותר אבל יותר נעימה לנסיעה, המיקרה חסכונית יותר.

• תוכן חדש...