Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,  

יש לי סוזוקי sx4 שנת 2012, משפחתית,  נוסעת על כבישים עירוניים בינעירוניים כל יום,  כבישים משובשים.. 

הצמיגים כעת בני ארבע וחצי ויבשים ונאמר לי שכבר כדאי להחליף,  עברו טסט בסוף אפריל. 

מה שרשום ברישיון רכב למידות הגלגל זה 205/60R16 קוד מהירות H וקוד משקל 92, 

כרגע הצמיגים אצלי עם קוד 92v. 

מצאתי  צמיגי פאלקן ze310 ב1200 לרביעייה בפנצרייה אחת,  אבל יכול להשיג לי עם קוד משקל 96v. הבנתי שזו לא בעיה מבחינת החוק להעלות אבל מחיפוש באינטרנט,  לא בהתייחס  לדגם הזה ספציפית, העלו את הנושא שכשעולים בקוד משקל אז

א.  מרגישים כל בור בכביש ונסיעה מאוד לא נוחה כי הגלגלים עם יותר שכבות ויותר קשיחים

ב.  צריכת הדלק עולה

ג.  הנסיעה יותר רועשת

מה דעתכם? 

לחכות שה92 H מתישהו יחזרו למלאי כי אולי עדיף יותר דווקא לחזור לקוד מהירות מקורי ולא להעלות את הקוד משקל בכמה דרגות? אין לפלקן 92v  במידה זו

ונראה שאין הרבה אופציות באופן כללי.  מישהו הציע לי צמיגים של קלבר ב1400 בטלפון,  לא הזכיר דגם או שנה,  שווה לברר? 

או בכלל ללכת על הohtsu fp1000 שיש עכשיו ב tire club שהבנתי חברת בת זולה יותר של הפלקן המשווקים לאוסטרליה ולא מצאתי עליהם הרבה מידע מעבר.. 

תודה לעונים 

פורסם (נערך)

שלום,

יש לי מידה כמו שלך, רק עם קוד מהירות V ברישיון הרכב.

אין פאלקן במידה הזאת עם קוד עומס 92 בשילוב עם קוד מהירות V.

אתה יכול לבדוק בעוד מקומות לגבי 92H.

אני לפני שבוע רכשתי באוטו דיפו Hankook Kinergy  Eco k425 במחיר 1340₪ לרביעייה 92V .

עושה רושם של צמיגים טובים מאוד ) למי שציור הפרחים על הדופן  לא מפריע ),  גם היו מותקנים במקור מהמפעל על מגוון רכבים : I30, אלנטרה,  I25 ואפילו חלק מדגמים גולף. ביקורות טובות בסך הכל מאירופה.

הזמנתי באינטרנט, אחרי 4 ימים הרכיבו לי בסניף תל אביב סינרמה. 

צמיגים יחסית טריים שבוע 10 שנת 2022 תוצרת קוריאה.

https://www.autodepot.co.il/cmigim/cmigim/cmigi-hnqvq.html?data=&formKey=&tire_ratio=60&tire_rim=16&tire_width=205

גם קלבר אופציה טובה, אבל פחות חסכונית.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

חלק כותבים יש רעש, חלק כותבים שאלה צמיגים שקטים מאוד.  חלק כותבים בלאי, חלק נסעו 80 אלף קילומטרים. אצלך הצמיגים מחזיקים 4 שנים עד שמתייבשים. כנראה אתה נוסע כ 15 אלף קילומטרים בשנה. לא הייתי דואג מבלאי מואץ.

אני בשבוע הזה לא שומע שום רעש חריג, גם לא  אחרי מישלין פרימסי 4 המשובחים והשקטים שעולים כ 500₪ לצמיג.

פאלקן לא מצטיינים בשקט ונוחות, בטח לא עם קוד עומס 96.  הם מצטיינים בתמורה למחיר.

האנקוק בכל מקום אחר עולים יותר, אז ב 335₪ לצמיג הם תמורה מעולה למחיר. מיוצרים בקוריאה ולא בסין/ טורקיה/ תאילנד / טאיוואן .

אילו היית מחפש את הכי טוב, הייתי מבין - תשקיע 500₪ לצמיג עבור מישלין, גודייר,  קונטיננטל.

מישלין החזיקו אצלי 85 אלף קילומטרים, גם פרימסי 4 וגם אנרג'י סייבר לפני כן. אם האנקוק יחזיקו 55 אלף - זה יוצא אותו המחיר לחודש שימוש.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מידה זהה לשלך. 205/60R16 92H.

רכב נוסע כ 8 אלף בשנה.

הוחלפו קלבר hp4 לאחר 4 וחצי שנים, שהיו במצב סביר מאוד וללא סדקים.

צמיגים באמת לא רעים, עמידים לשמש בצורה טובה ואוחזים סביר.

זה כנראה הדגם היחיד שלהם בארץ במידה הנ"ל.

צמיגים חדשים נרכשו באוטודיפו בפחות מאלפיה. Nexen n blue hd plus זהים לאלו שמורכבים על אוקטביה, פביה,פולו, Asx ואולי עוד.

בנתיים בהרצה...

ברכב שלי אני על conti premium, אבל זה לא לשרשור הזה.

פורסם

עכשיו  Nexen במידה הזאת עם קוד מהירות H באוטו דיפו עולים 300₪ לצמיג .

בנתיים ( ב 10 ימים אחרונים) גם המחיר של האנקוק עם קוד V  עלה ב 30₪ לצמיג. 

פורסם

יש להם כל כמה זמן מבצע 30-45% מהמחיר. בנוסף אם אתה רשום באתר, הם שולחים למייל קופון ל 7% נוספים. אצלי זה היה הטריגר להזמנה.

הכי משתלם היה debica ו nexen במידה הנ"ל. אחרון היה יקר יותר במעט. כנראה גם האיכות דומה.

• תוכן חדש...