Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, יש לי מגבר של רוקפורד 801X, מרוב שהוא חם אפשר לטגן עליו חביתות בחורף, כמעט לא ניתן לגעת בו מרוב חום.

אשמח לקבל הסבר או הצאות לפיטרון תופעה זו.

פורסם

arm,

1. מה מחובר עליו?

2. באיזה רכב?

3. היכן הוא מותקן?

4. איזה כבל פלוס?

5. מהיכן לקחת מינוס?

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

מחובר עלייו בגישור סאב HED 250RMS,

קידמיים 80RMS, אחורים 150RMS.

הוא מקבל + 4G ממצבר ו - מכבל 4G באורך חצי מטר.

הוא מקבל סיגנל ממחשב, דרך HPX (של אודיו קונטרול).

יכול להיות שאני נותן לו כניסה גדולה מידי :?:

פורסם

לפי מה שאתה כותב, לא צריכה להיות שום בעיה.

המגבר מתנתק?

כמה וולט הסיגנל? עד כמה ה GAIN פתוח?

היו לך רעשים? ואם כן, כיצד פתרת אותם?

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

המגבר לא מתנתק כלל, הוא עובד מצויין, רק רותח.

הסיגנל בעמצע בערך 8V והגיין כמעת עד הסוף.

למישהוא יש רעיון :?:

פורסם

אז מה אם הוא רותח מה היית מעדיף שיהיה קר מבחוץ וחם מבפנים?? אין אם זה בעיה וזה מצב רגיל לגמרי אם אתה מודאג מזה אתה יכול להוסיף מאווררים הבעיה היחידה היא שיש לך סיגנל של 8V ואתה שם GAIN עד הסוף והבעיה היא שזה אמור להשמע לא טוב ואם עיוותים.

פורסם

האמת שהאיכות ממש סוף...

הHPX שווה ביותר, ממש לא ניתן להשוות איתו או בלעדיו,

אבל בעבר גם בווליום יחסית גבוה הוא לא היה מתחמם כך וזה מוזר, לאחר הוספת ה HPX הוא מתחמם יותר, אולי זה ה GAIN :?:

פורסם

תראה אם אתה נותן לו סיגנל במתח כזה גבוה ועוד מרים גבוה את הGAIN אז אתה בטוח מכניס את המגבר למה שקוראים CLIPPING וזה יכול לגרום למגבר לעבוד קשה יותר ולהתחמם יותר ראיתי שיש פה בפורום הסברים אז תנסה לקרוא אם אתה רוצה לדעת על זה עוד.

פורסם

אלא אם כן יש לך איזהRTA זמין זה לא אפשרי...

מכוונים לפי האוזן אם אתה רואה שהמגבר עדיין מתחמם אין מנוס חוץ מאשר להוסיף מאורר או להחליף לאחד חזק יותר אבל המ לעזאזל אתה מפעיל שהגיין עד הסוף עם מתח של 8V?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מחובר עלייו בגישור סאב HED 250RMS,

קידמיים 80RMS, אחורים 150RMS.

זה כל מה שאני מפעיל מה שכן ה HPX בנוי בכוונה להכניס למגבר סיגנל גבוהה מאוד.

אני משתמש בערך ב 650RMS והמגבר יכול לספק 941RMS.

פורסם

לי יש RTA ועדיין זה לא עוזר לי לכוון את הגיין. הדרך הטובה ביותר היא לפי השמיעה. על המגברים שלי אפשר לטגן ביצים, אין שום בעיה עם זה שהמגבר חם למגע כל עוד הוא לא נכנס להגנה ולא מראה סמני מצוקה.

תכוון את הגיין לפי האוזן בשיטה הידועה - הרמת הגיין עד שאתה שומע עיוותים ואז להוריד אותו טיפה למצב שבו לא תשמע עיוותים.

פורסם

אוקיי זאת אומרת שאם אין לי שום איווט אני לא צריך לעשות כל כיוון שהוא והכל בסדר.

וחוץ מזה אתה ממליץ לחבר לו איזה שהוא מאורר :?:

פורסם

אני יכול גם להוסיף ולהרגיע : אצלי כידוע שאני משתמש בציוד "זבל סיני" שכולל בין היתר מגברים אין שום בעיות עם חימום יתר מוגזם. הסופר סאונד שלי שהרים סאב ו2 אוברולים הגיע לרמות חום מטורפות שלהניח עליו אצבע לשניה תמימה יכל לעלות בכוויה לא נעימה . חששתי מאד אבל הדבר לא השפיע על טיב המוזיקה ואינו פגע באיכות . כדי להיות יותר רגולה הוספתי מאוורר על הצלעות . כך גם עם המגבר האחרון של FURI v12 שהבאתי והתקנתי אצלי ברכב. גם ממנו אני סוחט עוצמה והוא מגיע לרמות חום מטורפות אבל הוא עובד כמו סוס [אני מדבר מעל לשעתיים של עומס בווליום גבוהה והוא מזין סאב 200RMS ואוברוליים 100RMS יחד ללא בעיות] שניהם לא ניכנסו לי אף פעם לפרוטקשן. אם ציוד זול יכול לסבול זאת ולשרוד כמו גדול בתנאים קשים קל וחומר שציוד יקר יותר מבית רציני יותר יכול לעשות זאת .

ערב טוב.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

רגע רגע רגע סתם שאלה איך חיברת 6 אלמנטים על מגבר 4 ערוצים?

אולי כאן הבעיה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...