Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האוסטין החדשה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גנאדי, קצת באיחור לא?

:wink:

כן, שמתי לב, משהו מוזר קרה עם הפורום - ראיתי את ההודעה שלו כ"חדשה"... (עריכה: הבנתי, למה, כנראה ירון בדיוק באותו הזמן כתב את ההודעה שלו) אז, מחקתי כבר - לא רלוונתי... מה קרה לך, אגב? למה USER חדש?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאבא שלי יש מיצובישי לאנסר שנת 90...עברה כמה תאונות ועכשיו היא קופה...

היא נחשבת אספנות?

רכב אספנות חייב להיות מיוחד,ולא העתק של דייטסו שרייד.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
למה פירקת אותה??.
קניתי אותה במטרה להרכיב את המנוע שלה למיני מיינור לכן פירקתי אותה ( לא מתאפשר ההחלפה בגלל עבודה חורף אין מספיק זמן )

אוסטין מטרו זה רכב שלא מדבר אלי

לעומט מיני מיינור שמאוד מדברת אלי מגיל 16 בערך ולכן קניתי את המטרו במחיר ממש מועט

לכן לא חשוב לי מה אני עושה למטרו

מיני מיינור זאות האהבה שלי

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

סליחה, אבל אחרי שאני קראתי את השירשור הזה עד הסוף, עכשיו גם אני לא מבין את המטרתו: אם מראש היה ברור לך, שקנית את הרכב לפירוק לחלקים, ו"אוסטין מטרו זה לא הרכב שמדבר אליך", אז מה היה כל הקטע, שנילחמת כ"כ עם אלה, שלא הבינו אותך?

אני בהתחלה חשבתי, שקנית אותו ע"מ לשמור, הרי היית כ"כ שמח, ש"האוטו במצב מצויין, המזגן ממש מקפיא" וכ"ד, אפילו כתבתי לך פרגון (לפני שראיתי את ההמשך, עקב תקלה בפורום שהייתה לי), למרות שגם אליי האוטו הזה ממש לא מדבר!

אבל, כשראיתי, שפשוט פירקת אותו לחלקים, ומראש קנית אותו בשביל זה - ממש לא ברור לי העניין של התלהבות עם השירשור!

אם כבר- היה מספיק לדעתי משהו כמו: "היום רכשתי אוסטין מטרו, ע"מ להתקין את המנוע שלה, שבמצב מצויין, למיני שלי"! -פשוט, קצר וקולע! והכל ברור, ואין וויכוחי סרק על "אספנות"/"לא אספנות" ל-20 עמודים! תקנו אותי, אם אני טועה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
סליחה, אבל אחרי שאני קראתי את השירשור הזה עד הסוף, עכשיו גם אני לא מבין את המטרתו: אם מראש היה ברור לך, שקנית את הרכב לפירוק לחלקים, ו"אוסטין מטרו זה לא הרכב שמדבר אליך", אז מה היה כל הקטע, שנילחמת כ"כ עם אלה, שלא הבינו אותך?

אני בהתחלה חשבתי, שקנית אותו ע"מ לשמור, הרי היית כ"כ שמח, ש"האוטו במצב מצויין, המזגן ממש מקפיא" וכ"ד, אפילו כתבתי לך פרגון (לפני שראיתי את ההמשך, עקב תקלה בפורום שהייתה לי), למרות שגם אליי האוטו הזה ממש לא מדבר!

אבל, כשראיתי, שפשוט פירקת אותו לחלקים, ומראש קנית אותו בשביל זה - ממש לא ברור לי העניין של התלהבות עם השירשור!

אם כבר- היה מספיק לדעתי משהו כמו: "היום רכשתי אוסטין מטרו, ע"מ להתקין את המנוע שלה, שבמצב מצויין, למיני שלי"! -פשוט, קצר וקולע! והכל ברור, ואין וויכוחי סרק על "אספנות"/"לא אספנות" ל-20 עמודים! תקנו אותי, אם אני טועה!

אולי פה תבינו אותי ואני ממש יודיע מה שאני רוצה ועושה

"אני אוהב את האוסטין הזאות מסיבה אחת מנוע מנוע מנוע"

http://www.carsforum.co.il/vb/search.php?searchid=483986

והשרשור הזה ישן נושן שחכתי מימנו כבר

חברה להסתכל על תאריך!!!!!!

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

לא חידשת כלום בקישור שהבאת...

לא משנה אין כבר על מה לדבר פה.

הייתה טעות ניסוח מצידך והראית את הדברים כאילו את הולך להשאר עם הרכב (מזגן מקפיא,תמונות שלו וכו)

פורסם
לא חידשת כלום בקישור שהבאת...

לא משנה אין כבר על מה לדבר פה.

הייתה טעות ניסוח מצידך והראית את הדברים כאילו את הולך להשאר עם הרכב (מזגן מקפיא,תמונות שלו וכו)

פה אולי יעזור לך וגם למה יש לי איקון של מיני

קצת חשיבה מה קשור מיני לאוסטין מטרו "מנוע מנוע מנוע"

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=70683&highlight=%EE%E7%F4%F9+%E0%E5%F1%E8%E9%EF+%EE%E8%F8%E5

מיני רכב שכובש את הלב]

• תוכן חדש...