Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במזגן מרצדס 2005 C230

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

המזגן שלי פתאום הפסיק לעבוד למרות שהיה מקרר מצויין, כשאני מדליק אותו לא יוצא אוויר בכלל.. לא חם ולא קר... פירקתי אתמה שצריך מתחת למגירה בצד שליש הנהג... נתתי קצת מכות באזור המפוח אבל עדיין שום דבר לא קורה (לפעמים עם נותנים מכות קצת זה מתחיל לעבוד ואז יודעים שהבעיה זה המפוח) בדקתי גם שהמפוח מקבל חשמל.. השאלה היא האם זה 100% המפוח למרות שלא עובד כלום אחרי שאני נותן קצת מכות שם או שאולי יש עוד משהו כמו איזשהו RELAY או פיוז

מעדיף לבדוק פה ולקבל עוד אפשרויות מאשר שינסו לתפור אותי סתם כמו שהיה לי עם הפין של בלם היד... במקום שאזמין אחד מהאינטרנט רצו לדחוף לי דוושה חדשה קומפלט... (הזמנתי באינטרנט)

תודה מראש לכל העונים.

פורסם (נערך)

מעדכן שאחרי חיטוטים באינטרנט וברכב נמצא פיוז ששרף את הבית שלו... עשיתי מעקף עם בידוד כמו שצריך ועכשיו הכל חזר לעבוד...

עם למישהו תהיה בעיה דומה... הפיוז נמצא בצד שמאל בצד של הדשבורד...

עריכה אחרונה על ידי master_k
  • אהבתי 2
  • תוכן חדש...