Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה vrs או פאסאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני נמצא לפני רכישת

רכב חדש, מתלבט מאודדד בין אוקטביה vrs לבין פאסאט elegance שזה הדגם הכי מפואר של הפאסאט מנוע 2.0 , שניהם רכבים מיוחדים והם עולים אותו מחיר כמעט, מה הייתם ממליצים לי?

בבקשה תעזרו לי לבחור, מתלבט קשות! 

• ספונסר פורום
פורסם

כמובן שהבחירה צריכה לבוא ממקום של סדר עדיפויות.

הפאסאט, כשמה, היא מאד אלגנטית, ונועדה להעניק חוויית נסיעה נעימה בקצב זריז לנהג - ולא פחות חשוב, לנוסעים.

ה-VRS היא גירסת קצה לאוקטביה המוצלחת, כלומר סוג של גולף GTI עם הרבה יותר מקום למטען. אמנם יש לה כיום 

מתלים אדפטיביים אבל גם בכיוונון הרך ביותר לא תקבל את הרכות והשקט שתקבל בפאסאט.

הביצועים - גם בקו ישר וגם בכבישים מפותלים, יהיו דרמטיים בהרבה ב-VRS, ועם כמה שזו לא באמת מכונית ספורט היא מעניקה חוויית נהיגה מהירה ואיכותית עם פרקטיות של משפחתית.

בוודאי מומלץ להזמין נסיעת מבחן בשתיהן כדי לראות למה אתה מתחבר באמת.

אם אתה יותר טיפוס שנהנה להרגיש רכב יותר חי ומערב - אז הפאסאט תיראה לך רכה ומנותקת מידי.

ואם אתה קודם כל מעריך נסיעה חלקה, מרווח ענק, איכות חומרים מעולה ומקום נעים מאד למשפחה לחיות בו - ה-VRS תהיה נוקשה ותזזיתית מידי.

כאמור - עניין של סדר עדיפויות. בכל מקרה - נחמד להתלבט בין שתי אלטרנטיבות מעולות...

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני 3 דקות, הלוחש למכוניות כתב:

כמובן שהבחירה צריכה לבוא ממקום של סדר עדיפויות.

הפאסאט, כשמה, היא מאד אלגנטית, ונועדה להעניק חוויית נסיעה נעימה בקצב זריז לנהג - ולא פחות חשוב, לנוסעים.

ה-VRS היא גירסת קצה לאוקטביה המוצלחת, כלומר סוג של גולף GTI עם הרבה יותר מקום למטען. אמנם יש לה כיום 

מתלים אדפטיביים אבל גם בכיוונון הרך ביותר לא תקבל את הרכות והשקט שתקבל בפאסאט.

הביצועים - גם בקו ישר וגם בכבישים מפותלים, יהיו דרמטיים בהרבה ב-VRS, ועם כמה שזו לא באמת מכונית ספורט היא מעניקה חוויית נהיגה מהירה ואיכותית עם פרקטיות של משפחתית.

בוודאי מומלץ להזמין נסיעת מבחן בשתיהן כדי לראות למה אתה מתחבר באמת.

אם אתה יותר טיפוס שנהנה להרגיש רכב יותר חי ומערב - אז הפאסאט תיראה לך רכה ומנותקת מידי.

ואם אתה קודם כל מעריך נסיעה חלקה, מרווח ענק, איכות חומרים מעולה ומקום נעים מאד למשפחה לחיות בו - ה-VRS תהיה נוקשה ותזזיתית מידי.

כאמור - עניין של סדר עדיפויות. בכל מקרה - נחמד להתלבט בין שתי אלטרנטיבות מעולות...

תודה רבה על התשובה המפורטת! את הסקודה כבר חוויתי וראיתי באולם תצוגה ללא ספק רכב מיוחד, אבל משהו בפאסאט בקלאסיות שלה בגרמניות הזו עושה לי את זה…. מה גם שבגרסת ה 2.0 המנוע מאוד חזק עם תאוצה של 7.5 שניות למאה שזה מכובד מאוד למכונית גדולה כזו 

בבקשה גם תתייחסו לשוק של הרכב? עד כמה זה קריטי במקרה של הפאסאט ברגע שארצה למכור בעתיד 

פורסם

השוואה לפי כ"ס לשקל היא השוואה מאד שטחית. 

מה אתה מחפש? אם אתה מחפש חווית נסיעה מלוטשת, עם נוחות גבוהה בשילוב של זריזות, אז פאסאט. ה-VRS היא משפחתית ספורטיבית וככזאת תהיה נחותה מהפאסאט בעל הקשור לאיכות הנסיעה והנינוחות. 

אם אתה לא מחפש ספורטיבית, אז אין מה לשקול את ה-VRS. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 11 דקות, menir1 כתב:

השוואה לפי כ"ס לשקל היא השוואה מאד שטחית. 

מה אתה מחפש? אם אתה מחפש חווית נסיעה מלוטשת, עם נוחות גבוהה בשילוב של זריזות, אז פאסאט. ה-VRS היא משפחתית ספורטיבית וככזאת תהיה נחותה מהפאסאט בעל הקשור לאיכות הנסיעה והנינוחות. 

אם אתה לא מחפש ספורטיבית, אז אין מה לשקול את ה-VRS. 

מה בנוגע לשוק בזמן מכירה? זה באמת בעייתי למכור את הפאסאט בישראל? 

פורסם

זה בעייתי למכור כל מכונית מנהלים ולא רק בישראל. הסגמנט הזה הפסיד את הקרב לסגנמנט הקרוסאוברים.

לפני שלושה חודשים רכשתי טויוטה אוונסיס שזולה יותר כמשומשת אפילו פחות מקורולה מאותו שנתון. זה נכון גם למאזדה 6 ולסובארו B4 וניסן אלטימה. 

מצבה של הסופרב אולי טוב במעט, כי היא מציעה מימדים גדולים יותר, משהו בין מנהלים לסאלון, אבל גם אצלה רוב המכירות הם לציי רכב. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תיקח בחשבון שמה שמוכרים מהפאסאט זה שאריות ייצור, הרכב כבר לא מיוצר מתחילת השנה ואין לו צפי למחליפה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 4 דקות, itsik170 כתב:

תיקח בחשבון שמה שמוכרים מהפאסאט זה שאריות ייצור, הרכב כבר לא מיוצר מתחילת השנה ואין לו צפי למחליפה.

וואלה את זה לא ידעתי…. אתה בעצם אומר שהרכב כבר לא מיוצר שנה ומה שמוכרים זה רכבים מ 2021 שעדיין לא נמכרו? 

פורסם (נערך)

כרגע השכרתי פאסט 2.0 לשבוע, מאוד מרווחת, כשחזרתי ללאודי a4 אחרי זה היא והרגישה לי קטנה. המנוע בפאסט מספק אקסטרות של כח בכל מצב ובכל עומס. הכל נעשה באלגנטיות ובקלילות יחסית לגודל הרכב, כלומר גם בעיר הרכב מרגיש טוב שמח לדהור לתוך הפניה הבאה. מה שכן היא לא ספורטיבית בשום צורה שהיא, מה שה VRS כנראה כן. לא יודע מה אודי מציאה בארץ אבל נראה לי שהיא פשרה בינהם. אני אישית, הייתי הולך על הפאסט יש משהו בשילוב של הגודל, כח נוחות שלה שמבחינתי מנצח. אם היא לא תיוצר יותר ממש חבל.

עריכה אחרונה על ידי apex
פורסם

ללא ספק הפאסאט מדהימה.. השאלה מה קורה במכירה? לא מתאים להיתקע איתה או להפסיד המון כסף במכירה… כי בישראל משום מה לא קונים אותה הרבה 

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 15 שעות, arilos כתב:

מה בנוגע לשוק בזמן מכירה? זה באמת בעייתי למכור את הפאסאט בישראל? 

כאן ה-VRS מנצחת בנוקאאוט.

פתח מודעות למכירה - החל מ-2018 (וגם לפני) ה-VRS נסחרת במחירים שהם הרבה מעבר למחירון, בשנה האחרונה בפרט נתקלתי במודעות רבות שחצו את רף לוי יצחק ב-20 עד 30 אלף ש"ח. לא אומר שכך הן גם נמכרו, אך המגמה ברורה.

הפאסאט לעומתן נסחרת במקרה הטוב באחוזים בודדים מתחת למחירון.

במידה ואתה מתכנן להחזיק ברכב לא יותר מ-3 שנים - זה הפרש דרמטי.

• אהבתי 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני 15 דקות, הלוחש למכוניות כתב:

כאן ה-VRS מנצחת בנוקאאוט.

פתח מודעות למכירה - החל מ-2018 (וגם לפני) ה-VRS נסחרת במחירים שהם הרבה מעבר למחירון, בשנה האחרונה בפרט נתקלתי במודעות רבות שחצו את רף לוי יצחק ב-20 עד 30 אלף ש"ח. לא אומר שכך הן גם נמכרו, אך המגמה ברורה.

הפאסאט לעומתן נסחרת במקרה הטוב באחוזים בודדים מתחת למחירון.

במידה ואתה מתכנן להחזיק ברכב לא יותר מ-3 שנים - זה הפרש דרמטי.

יש מודעה אחת של פאסאט ביד 2 בשלוש שנים האחרונות …. 

פורסם

לפי מה שהבנתי בשנה האחרונה נמכרו יותר ארטאון בייבוא מקביל מאשר פאסאט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 20 שעות, arilos כתב:

יש מודעה אחת של פאסאט ביד 2 בשלוש שנים האחרונות …. 

משמע - המדובר בסוג של דינוזאור. ואכן השנה היא השנה האחרונה לייצור הפאסאט, מה שיוביל לדעתי לעוד פגיעה בשוק המשומשות. זו אחת המכוניות הטובות ביותר שנכנעו לעדר ה-SUV ששטף את העולם...

אם אתה עדיין מהסס לגבי רכב מנהלים אל מול ה-VRS, אולי כדאי להכניס למשוואה את הסופרב, אם כי שם תיאלץ להסתפק במודל 20' או 21' לכל היותר בתקציב ה-VRS, עבור מנוע ה-190 כ"ס. מאידך, אולי יהיה ניתן למצא גם דגם 4X4 עם 280 כ"ס - וזה כבר ישים אותך במצב של WIN-WIN מבחינת הביצועים של VRS עם נוחות של פאסאט, סליחה - סופרב...

בנוסף, הסופרב מאד מבוקשת וסחירה.

• תוכן חדש...