Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מכונת תספורת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 21.7.2022 בשעה 13:52, Mike Lowrey כתב:

ה-K מציין שזה מיוצר ביפן, אבל לפי כל מה שאני רואה בכל הקישורים בזאפ רשום שמיוצר ביפן.

זה מה שמטריד אותי. מניסיון קודם, זאפ לא ממש מדייק בנתונים (יותר מפעם אחת נתקלתי במוצר שבדף הראשי פורסם ללא דמי משלוח אבל שנכנסים להזמנה מגלים שהם קיימים🙄). אני מקבל שאצטרך להוציא פי שתיים ממה שציפיתי אבל לפחות שזה יהיה מיוצר ביפן.

בתאריך 22.7.2022 בשעה 05:48, boy23 כתב:

שים לב עם מה ספרים עובדים

השימוש שלי יהיה פעם אחת בחודש, ספר משתמש 10-15 פעמים ליום (לא ממש זוכר, פעם אחרונה שהייתי במספרה הייתה לפני 20+שנה🙂).  

פורסם

הספר שלי אגב השתמש בER1611 ובגללו קניתי אותה.

תזמין מKSP ותהיה רגוע שקיבלת מיוצר ביפן (לא שזה באמת כזה משנה, העיקר זה בקרת האיכות וזו עדיין של פנסוניק)

פורסם
בתאריך 20.7.2022 בשעה 09:04, Mike Lowrey כתב:

פנסוניק ER-GP80K

אפשר למצוא אותה באזור ה-400 ש"ח.

יש לי כזו, מעולה.
קניתי בארץ לפני שנתיים ב 280 ש"ח.
בדקתי עכשיו בחנות שקניתי ואותו דגם בדיוק עולה 400 ש"ח (מוזר)

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עידכון קצר.

נקנתה הפנסוניק  לפני כחודש (כשאישתי טסה לאילת) ונוסתה השבוע.

-תיכנון קצת דפוק, ניתן להכניס את הכבל טעינה ישירות למכונה אך אז הוא לא טוען, צריך לחבר למחזיק ולהניח את המכונה בפנים כדי שיטען. יש הגיון אם אתה ספר אך בתור אחד שמסתפר פעם בשלושה שבועות זה סתם טיפשי ולא נוח.

-הטעינה מאוד מהירה.

-האורך הקצר ביותר לחיתוך (ללא הלשוניות פלסטיק) עדיין קצת ארוך מדי בהשוואה למכונה הישנה.

-הלשוניות פלסטיק לקביעת אורך החיתוך מרגישות זולות מאוד, נכנסות בנוח ע"י לחיצה אבל אני לא בטוח כמה ישרדו.

ה"ספרית" מאוד התרשמה, המכונה מאוד קלה בהשוואה לקודמת וחותכת הרבה יותר טוב. אני התרשמתי מכך שגם ללא הלשונית (בזמן תספורת קצרה ככל האפשר) הלהבים מתחמים אך לא לוהטים.

פורסם
לפני 4 שעות, Haim_gds כתב:

תיכנון קצת דפוק, ניתן להכניס את הכבל טעינה ישירות למכונה אך אז הוא לא טוען, צריך לחבר למחזיק ולהניח את המכונה בפנים כדי שיטען. יש הגיון אם אתה ספר אך בתור אחד שמסתפר פעם בשלושה שבועות זה סתם טיפשי ולא נוח.

אני טוען תמיד מהכבל ישירות. לא דרך התושבת.

מטעין נהדר.

פורסם

מוזר, אולי לא חיברתי נכון? אנסה שוב בסופ"ש.

מעניין כמה זמן יהיה אפשר להחזיק עם טעינה בודדת, תספורת של 10 דקות פעם בשלושה שבועות. אטען 3-4 פעמים בשנה....

פורסם

אז הפנסוניק ER1611 שלי התעייפה סופית לאחר כ7 שנים של עבודה טובה, הסוללה נגמרת תוך 10 דקות.

במקום להחליף סוללה או לרכוש את המחליפה שלה החלטתי ללכת Full on PRO ולאחר סקר שוק מעמיק במיוחד רכשתי את ה JRL 2020c, מכונה מקצועית בעלת זמן עבודה של 4 (!) שעות על סוללה, מסרקים בכל האורכים האפשריים, אפשרות לבצע לה Zero Gapping ובכך בעצם להגיע למספר 0 כשהמנוף סגור עד הסוף. בעלת משקל קל וארגונומית ממש, בנוסף היא שקטה ברמה לא נורמלית והחיתוך שלה חלק בטירוף.

מחירה בין 550-650 שהוא בהחלט מחיר הזוי בהתחשב בעובדה שמדובר במכונה הכי מדוברת היום בשוק המקצועי.

כאמור אני מספר את עצמי תספורת שכוללת מעברים מ0-15 ומידי תקופה את הבן שלי, התספורת הראשונה שלי איתה היתה חוויה ומאז עשיתי לה Zero Gapping ומחר תהיה התספורת הבאה כשהמנוף סגור על 0.

מכונת תספורת מקצועית JRL FreshFade 2020C | מכונות תספורת | טיפוח לגבר |  דוידיDdavidi

Машинка профессиональная для стрижки волос jRL - FreshFade 2020C

פורסם
לפני שעתיים, Haim_gds כתב:

מוזר, אולי לא חיברתי נכון? אנסה שוב בסופ"ש.

מעניין כמה זמן יהיה אפשר להחזיק עם טעינה בודדת, תספורת של 10 דקות פעם בשלושה שבועות. אטען 3-4 פעמים בשנה....

יש זיזים מפלסטיק על המטען שאמורים למנוע את זה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
בתאריך 22.7.2022 בשעה 05:48, boy23 כתב:

רק wahl מכונות מלחמה אמריקאיות.

שים לב עם מה ספרים עובדים

מחזק, הנוכחית שלי Wahl Senior אחרי שהיו לי Andis, Ermila, רמה אחרת.

• תוכן חדש...