Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני צריך את עזרתכם בשדרוג המערכת שלי, אשמח אם תעזרו לי.

טוב אז נתחיל...

מה שיש לי כרגע זה:

רדיו- פיוניר 750 פריימר

קומפוננט מקדימה 6.5 אינץ- JBL 55RMS

אחוריים 6.5 אינץ- POWER BASE 75RMS

מגברים- XETEC 50X4 RMS

ROCKFORD 300X 37.5X4 RMS

סאב- DLS מגנזיום, 400RMS

עכשיו לפני השידרוג אני חושב על מה למכור ומה להשאיר, ויש כמה אפשרויות.

א. להשאיר רק את הרדיו ולמכור את השאר.

ב. להשאיר רק הרדיו והסאב ולמכור את השאר.

שתי האפשרויות האלה במידה ואני בונה מערכת רק של קומפוננט מקדימה וסאב מאחור בלי אחוריים.

עכשיו, מה אתם אומרים על קומפוננט מאחורה, או 6X9, או שלא לשים בכלל רמקולים מאחורה ?

כי אני יכול פשוט להעביר את הגי בי אל לאחורה, מה אתם מציעים ? ואם יש עוד הצעות תציעו גם.

התקציב שלי לשדרוג עוד לפני העפת חלק מהציוד שיש לי כרגע, עומד על 6,000 כולל התקנה...

המלצות והצעות יתקבלו בברכה.

תודה מראש הוועד :-P .

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה אתה רוצה לימכור? אתה לא מרוצה?

לדעתי תחליף רדיו דיסק לאלפיין...

תיקנה קומפוננט של מורל או כול חברה שתישמע לאוזן שלך...

מגברים תיקנה חדשים אחד לסאב ואחד 4 ערוצים לקומפוננטים...

תעביר את הקומפוננט הקיים אחורה וככה תיקבל סראונד נחמד...

איזה מוזיקה אתה שומעה?

פורסם

אם אה מרוצה מהHU והסאב אז תשאיר,רק כמה סלילים של כמה אוהם הסאב שלך?

אם הסאב הוא 2 סלילים של 4 אוהם,אז תצטרך מונובלוק בשבילו,אם הוא סליל אחד של 4 אוהם אז הייתי מציע לבנות ככה את המערכת:

יש את המגבר של JBL 75.4 שכולם מדברים עליו פה (אני מאמין שמישהו אחר יודע את הדגם במדויק),הוא נותן105 RMS לערוץ או 290RMS בגישור.

את הJBL הייתי מחבר לסאב ולקומפוננט שאצלך היום (הJBL) ושם את הקומפוננט הזה מאחורה.

עלות של מגבר כזה פה בארץ אם אני לא טועה בסיס ה1500 שקל.

את המגבר של הרוקפורד הייתי משאיר ומחבר אותו בגישור לקומפוננט די חזק ואיכותי.

אבל לגבי זה כבר תצטרך לשמוע ולהחליט,הייתי מציע לך לפנות 1500-2000 לקומפוננט.

בנוסף תוכל לאטום את הדלתות הקדמיות באסטרים יעלה לך בערך 1000 שקל (ושווה את זה) וזהו.

יצאת ב4500 שקל ועם אחלה מערכת.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

הוא יקבל שיפור של הקרוסים והפ'יצרים אשר נימצאים באלפיין ...והאלפיין הוא 4 וולט פרי אוט..אופנקצית הזמניים שיש לאלפיין שמוסיפה לסראונד...בכלל מכשיר של אלפיין בין סדרות 30-35 יהווה שנוי משמעותי במערכת.....יותר איכות יותר חיתוכים עדיף על הפיוניר לדעתי....

לא שאני אומר שפיוניר זה חרא הכול תלוי בדרישות שלו אם הוא ירכיב את המערכת וינסה לעשות השווה בין אלפיין לפיוניר שלו לא ירגיש הבדל אז לטובתו....

פורסם

קודם כל לא אמרת לו לאיזה אלפיין כדאי לו להחליף בהודעה המקורית. שנית ההבדל בקרוס לא יתן לו הרבה כי הוא לא מגביר אקטיבית. השינוי יהיה קטן ולא משמעותי אלא אם כן הוא ירצה להשתמש בטיים דילאי.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות...

עכשיו בקשר למערכת,

קודם כל אני מופתע שאתם בעד קומפוננט מאחורה כי הייתי בטוח שרובכם נגד זה...

דבר שני, הדבר היחיד שבטוח נשאר זה הרדיו, אז ככה שהוא לא אופציה לשינוי שייתן לי משהו...

בקשר לרעיון של NEO19

דווקא רעיון נחמד לא חשבתי עליו,

אבל אני לא חושב שהגי בי אל יספיק לסאב, והרוקפורד יספיק לקומפוננט כי אני רוצה להביא משהו ברמה...

בקשר לאיטום, אני לא מעוניין לעשות, חוצמזה מה הוא ייתן לי בכלל ?

ובקשר לתקציב, כמובן שעדיף כמה שפחות, אבל אני מוכן להגיע כמו שאמרתי עד 6,000 כולל התקנה אם באמת יהיה משהו ששווה את זה...

פורסם
קודם כל תודה על התגובות...

עכשיו בקשר למערכת,

קודם כל אני מופתע שאתם בעד קומפוננט מאחורה כי הייתי בטוח שרובכם נגד זה...

דבר שני, הדבר היחיד שבטוח נשאר זה הרדיו, אז ככה שהוא לא אופציה לשינוי שייתן לי משהו...

בקשר לרעיון של NEO19

דווקא רעיון נחמד לא חשבתי עליו,

אבל אני לא חושב שהגי בי אל יספיק לסאב, והרוקפורד יספיק לקומפוננט כי אני רוצה להביא משהו ברמה...

בקשר לאיטום, אני לא מעוניין לעשות, חוצמזה מה הוא ייתן לי בכלל ?

ובקשר לתקציב, כמובן שעדיף כמה שפחות, אבל אני מוכן להגיע כמו שאמרתי עד 6,000 כולל התקנה אם באמת יהיה משהו ששווה את זה...

אתה לא רוצה לאטום , אבל אתה לא יודע מה זה יתן לך ... אז למה אתה שולל ?
פורסם

אחי אני לא שולל, פשוט לא חשבתי בכיוון הזה, אלא רק בכיוון של שיפור רכיבים.

מה זה באמת נותן והאם שווה להשקיע בזה ???

לא כדאי אולי באותו סכום להשקיע במשהו אחר שייתן תמורה גדולה יותר ?

פורסם
סוף סוף דברי חוכמה ;)

אני רק מקווה לטובתו של פותח התרד שאתה מדבר על ההבדלים בין אלפיין והדגם הצפציפי של פיוניר מניסיון עם המכשירים:wink::-P

פורסם

אז תראו.

אני חשבתי על זה...

רדיו פיוניר 750 נשאר...

ה- גי בי אל עוברים לאחורה יחד עם 6 על 9 של מאגנאט, ושתי הזוגות האלו יתחברו למגבר של קזדק שכבר יש לי.

הסאב של ה- די אל אס, 400 אר אמ אס, גם כן נשאר.

עכשיו אני צריך ב- 6000

מגבר שתי ערוצים או מונובלוק לסאב

וקומפוננט לקדימה ומגבר לקומפוננט מקדימה,

אגב האם שווה להביא 4 ערוצים לגשר אותו לקומפוננט ?

(שווה מבחינת כסף אני מתכוון)

פורסם
בוודאי, אני גם מדבר על אלפיין מדגמים גבוהים משלך ועל השוואה עם האוזניים ולא עם העיניים.
אז מעניין למה קנית פרוסור של אלפיין וגם רדיו דיסק של אלפיין מסדרות הגבוהות 9835? יכלת ליקנות את ה8600 שלא פחות טוב מה35 לפי הדברים שלך ...אז אני רואה שהשוואת עם העיניים?

איל,תעשה לי טובה אני לא מדבר על ניסיון עם עיניים...

• תוכן חדש...