Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על מורל הייבריד לעומת פאס אבולושיין ?

מה המחיר של כל אחד מהם ?

ואיזה מגבר או מונובלוק הכי זול שיש יכול לפתוח לי את הסאב בצורה הכי טובה ?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי דעתי המונובלוק של המאגנאט פאנטום ינצל את הסאב...

לך על הפאס אבולושיין בגישור של הזדק, ואל תביא 6 על 9 במקום זה תביא מגבר 2 ערוצים לגי בי אל מאחורה...

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם
ה- גי בי אל עוברים לאחורה יחד עם 6 על 9 של מאגנאט, ושתי הזוגות האלו יתחברו למגבר של קזדק שכבר יש לי.

אין טעם לשים מאחורה גם זוג 6X9 וגם זוג קומפוננט אם כבר אתה כלכך רוצה תעביר לשם רק תקומפוננט ולדעתי גם את זה לא צריך מאחורה

פורסם

אוקיי, חשבתי על הדבר הבא שיחסוך לי הרבה כסף, וגם לפי דעתי ייתן שיפור משמעותי....

הרדיו יישאר הפיוניר

לקדימה:

להביא קומפוננט של פאס אבולושיין

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=292&CatCode=83

שיעבוד בגישור של הזדק שכבר יש לי

לאחורה:

הקומפוננט של גי בי אל, שכבר יש לי

שיעבוד על מגבר של קלריון

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=622&CatCode=87

והסאב יישאר של הדי אל אס

ואני יביא לו את המונו הזה של מאגנאט

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=230&CatCode=169

מה אתם אומרים ?

פורסם

אתה משתגע יותר מידי עם כל המגברים והרמקולים...

בסוף אתה תשמע בית שימוש...

אני הייתי מציע לך להביא...

פייז אבולושיין 165.25cfs יש לי כאלה אחלה רמקולים ממש איכותיים וחזקים

מגבר של פייז rs4 מהאתר של צ'יפר עולה 2700 משו' כזה

עם המגבר אתה מגביר את הפייז ואת הסאב שיש לך

ואת כל שאר הרכיבים אתה מוכר...

עם הכסף שיש תעשה איטום בדלתות ובבגאז'...זה מוסיף המון!!

אם אתה רוצה להשאיר את הקומפוננט מאחורה תשאיר...ותחבר לרדיו דיסק

וישאר לך כסף בצד... כי בסך הכל ילך לך על המגבר והקומפוננט 4500 ש"ח

ותמכור את שאר הרכיבים...ותעשה איטום...

מה אתה אומר?!!?

פורסם

המחיר של ה RS4 שאמרת אסטרונומי

המחיר שלו הוא 1600 1700 שקל

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
אז מעניין למה קנית פרוסור של אלפיין וגם רדיו דיסק של אלפיין מסדרות הגבוהות 9835? יכלת ליקנות את ה8600 שלא פחות טוב מה35 לפי הדברים שלך ...אז אני רואה שהשוואת עם העיניים?

איל,תעשה לי טובה אני לא מדבר על ניסיון עם עיניים...

מה הקשר אדי? רכשתי פרוססור של אלפיין כי הייתי צריך את הפיצ'רים שיש בו. את ה9835 רכשתי אך ורק כי רציתי שהרדיו דיסק ישב יפה עם הפאנל של הפרוססור וגם רציתי שיתחבר דרך הAINET וכך אוכל לשמור על השליטה בווליום שתתבצע דרך הHU. היה לי במקור 9813R והחלפתי אותו ל9835 בשביל התצוגה בלבד.

אני עכשיו שוקל לקנות משהו של JVC עם DVD בגלל שיש לו יציאה אופטית והוא אולי המכשיר היחידי שאין לו הגבלה להכנסת שירים על דיסק DVD.

בפירוש לא רכשתי את הHU של אלפיין כי יש לו סאונד יותר טוב, אין לו.

לפותח הת'רד, תכתב בפונט 2 בלבד, כמו כולם.

פורסם

טוב אתם יכולים להתווכח עד מחרתיים אני קיבלתי מחיר של 1600 1700 מהמתקין שלי ואמרתי לו המחיר הוא לא בשבילי הוא בשביל חבר ביררתי לפני חודש בערך למישהו מהפורום

ואני יתקן אותך הוא לא משווק רק לצ'יפר SG וכמעט כל יבואן ישווק למי שקונים ממנו תחשוב ותראה שיש היגיון במה שאני אומר...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אם זה המחיר שקיבלת אז סבבה, זה לא נראה לי הגיוני כי ליאור מהפורום שגם קנה את המגבר מהיבואן קנה אותו ב 1800-1900 אם אני לא טועה, בכל מקרה זה המחיר בקנייה מהיבואן בלי מע"מ ובולשיט, זה לא המחיר בחנויות...

פורסם

1)אל תמכור כל מה שמוכרים לך אני יודע מאיפה ליאור קנה וזה לא מהיבואן...

2)על המחיר שהבאתי אני בטוח והיום במקרה פגשתי את המתקין שלי בחוץ ווידאתי את העניין לא יריתי בלי לדעת על מה אני מדבר...

פורסם

ואני בטוח איל שלכול דגם של אלפיין החל מ30 עד 35 יש פיצ'רים ופונקציות יותר איכותיות מאשר ב7500 כי ראיתי ושמעתי והשוואתי והיה לי מכשיר דומה ואני יודע שהאלפיין טוב יותר ולא בעינייים אלה בשמיעה....

פורסם

אדי הויכוח די מיותר, אם יש לאלפיין שאתה ממליץ יותר פיצ'רים זה טוב ויפה, השאלה היא אם הוא צריך אותם ואם באמת במערכת הנוכחית שלו החלפת הרדיו דיסק תתן את השיפור הגדול ביותר.

נניח לרגע שיש הבדל באיכות (למרות שכל מבחן שנעשה עד היום הוכיח אחרת ובדרך אגב להרבה מהמכשירים יש את אותו הDAC) ההבדלים באיכות בין רמקולים למשל או הגברת המערכת במגבר טוב בעל הספק גבוה יותר יתנו שיפור משמעותי יותר.

פורסם

איזה קומפוננט לקדימה יותר טוב ?

הפאס אבולושיין ?

או הסדרה הגבוהה של הגי בי אל ?

http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=7054&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0

והאם עדיף לי לשים 6 על 9 של חברה איכותית במקום קומפוננט מאחורה ?

והאם המאגנאט פאנטום יספיק לסאב של הדי אל אס ?

• תוכן חדש...