Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה 2022 1.5 fr מומלצת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים יקרים, אני מתכנן לקנות איביזה fr חדשה 2022, עשיתי עליה נסיעת מבחן החוויה הייתה מעולה, אך הייתי רוצה לשמוע חוויות דעות מאנשים על הרכב האם הוא שווה את המחיר ובכללי את החוויה ממנו.

תודה 🙏🏻

פורסם

סופר מיני מעולה, מנוע חזק לצד גיר מהיר, מרווחת,בטיחותית,מאובזרת, מהנה.

הסלון ניראה טוב יותר אחרי מתיחת הפנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לאישתי יש את הרכב.

מה חשוב לך ברכב? מומלץ מאיזו בחינה?

שאנחנו רכשנו את הרכב (ינואר האחרון) המתמודדות היו יונדאי i20 ואופל קורסה.

האופל נפלה על ירידת ערך לא ברורה אך ככל הנראה תלולה.

הi20 נפלה על איכות חומרים ותא נוסעים שחור ולא מעניין.

הרכב נוח מאוד בנסיעות למרות הג׳אנט 18.

תגובות מהירות וחזקות, במיוחד בהאצות ביניים.

דלק - 1:12.8, נסיעות פקוקות בשעות השיא.

זה על קצה המזלג, תפרט מה מעניין אותך בדיוק ואנסה לענות בפירוט.

פורסם

תודה על התגובות המפורטות, לליאל בגדול אני מחפש רכב קליל וזריז ביחס למחיר, בגדול הייתי רוצה לקחת לאון 2.0 אך לצערי אזל במלאי כבר חצי שנה פלוס, אז בוא נגיד שהאיביזה fr היא פשרה משתלמת, גם המחיר טוב מאוד ביחס למה שמקבלים, לפחות זה הרושם שלי.

מבחינת גודל פחות קריטי לי, אני לא מתכוון להסיע יותר מדי נוסעים, וגם הבגאז לא צריך להיות כל כך גדול ככה שנראה שהכל עומד בציפיות. 

אם אסכם מה שאני מחפש, רכב עם תגובה טובה, מהיר זריז, ועם סלון יחסית מאובזר.

שאלות נוספות מבחינת אמינות, וירידת ערך הרכב נחשב למבוקש/בעל ירידת ערך נמוכה יחסית? 

ואיך הטיפולים שלה בצמפיון? נגיד טיפול 10k

פורסם

מבחינת אמינות הגיר יכול להיות נקודה החלשה לאורך השנים 

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן אני מודע לזה שסיאט הגיר שלהם בעייתי, אך

תהיתי אולי סוף סוף דאגו לשפר אותו כמו שעשו בלאון 2.0 ששם באמת הגיר עבר שיפור רציני מבחינת אמינות

פורסם

אמינות - ההבדל הוא שבלאון הגיר הוא רטוב וזה למעשה גיר שונה.

אמינות הגיר מאוד תלויה בעיקר בנהג ובנסועה, אם רוב הנסיעות שלך זה פקקים או יציאות מאוד מהירות מהמקום למשל, קח בחשבון שחיי המצמדים ייתקצרו

אבזור - לא יודע איזה רכבים שקלת, אאל״ט הקורסה/208 מאובזרות קצת יותר אך האיביזה לא מחסירה שום דבר מהותי, אצל אישתי זה נפל על יופי/עיצוב לטובת האיביזה.

הרכב בהחלט זריז מאוד ומגיב מהר, יש לנו בבית ארונה ואיביזה עם אותו מנוע והאיביזה מרגישה זריזה וקלילה יותר.

טיפולים - תלוי איפה מטפלים, עוד לא יצא לי לטפל ברכב אך ממליץ לך להתחבר בפייסבוק לקבוצה של בעלי סיאט/קופרה, יש שם רשימת מוסכים מומלצים כאשר ישנו מוסך יבואן אחד (יושב בהוד השרון) ששם דגש גדול מאוד על שירות ועם מחירים מוזלים לחברי הקבוצה.

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 16 שעות, Liel Baruch כתב:

אמינות הגיר מאוד תלויה בעיקר בנהג ובנסועה, אם רוב הנסיעות שלך זה פקקים או יציאות מאוד מהירות מהמקום למשל, קח בחשבון שחיי המצמדים ייתקצרו

בשנים האחרונות האמינות של במכטרוניק בגיר DQ200 השתפרה עקב שיפור בקופסת המעטפת (האוזינג) שלה - דופן עבה יותר שמחזיקה מעמד טוב יותר בתנאי חום, לא מתעוותת כמו הקודמת - ולכן יש הרבה פחות כשלים שם.

לגבי המצמדים - הרבה נהגים מתעלמים מכפתור AUTO-HOLD שקיים בכל רכבי הקונצרן שלהם בלם-יד חשמלי.

לכפתור הנ"ל יש השפעה ישירה על הארכת חיי המצמדים, היות והוא נועל את הבלמים אוטומטית בכל עצירה, ולא מאפשר "זחילה" על "חצי קלאץ' " בפקקים כשמורידים את הרגל מדוושת הבלם. היות וזחילה כזו מהווה את הבלאי העיקרי של המצמדים (בשימוש יומיומי נורמאלי), אזי הפעלת אוטו-הולד באופן קבוע (לא מתבטל עם כיבוי מנוע כמו בסטרט-סטופ) גורמת לזה שיש צורך בלחיצה קלה על המצערת כדי להתחיל לנוע. הלחיצה הזו גורמת לתיבה לשלב לראשון באופן מלא ועם חיכוך מינימלי.

אינני זוכר אם באיביזה קיים בלם-יד חשמלי (בלאון יש), אך במידה שאין - יש להתרגל לצורת התחלת-נסיעה שמחקה את הכפתור הנ"ל, ולהתחיל לנוע רק כשיש כמה מטר בינך לרכב שלפניך, ע"מ לשלב את הראשון במלואו.

• אהבתי 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני שעה, הלוחש למכוניות כתב:

בשנים האחרונות האמינות של במכטרוניק בגיר DQ200 השתפרה עקב שיפור בקופסת המעטפת (האוזינג) שלה - דופן עבה יותר שמחזיקה מעמד טוב יותר בתנאי חום, לא מתעוותת כמו הקודמת - ולכן יש הרבה פחות כשלים שם.

אתה יודע במקרה להגיד מאיזו שנה השיפורים החלו? ואילו דגמים של סיאט יש להם את ה DQ200?

• תוכן חדש...