Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ביום שישי עמדתי בצומת באדום ופתאום מישהי נכנסה בי מאחורה. לא חזק בכלל, אבל נשבר פלסטיק בטמבון, בערך 5-7 ס"מ והוא קצת יצא מהמקום.

מעבר לפלסטיק - שמעתי שכדאי לבדוק בפנים כי אין לדעת, אולי גם בפנים יש נזק.

החלפנו טלפונים.

השאלה היא מה עושים הלאה:

1. אם יופעל ביטוח - האם זה יירשם בביטוח שלי שהייתי מעורב בתאונה או רק בשלה?

2. במידה ולא מופעל ביטוח - האם אני יכול להחליף טמבון ולהציג לה חשבונית? לקבוע איתה ללכת למוסך שלה? יש צורך לבדוק מה קרה מתחת לטמבון?

בקיצור - אני ירוק לגמרי בתחום הזה, סופר אשמח להדרכה מבעלי הניסיון בפורום.

המון תודה.

פורסם (נערך)

החלפת טמבון שבור ברכב יחסית חדש יכולה לעלות אלפי שקלים. רק אחרי שמורידים את הטמבון, ניתן לראות האם קיים נזק נוסף.

אם הנהגת וחברת הביטוח של הנהגת מודים באשמתה המלאה, לא תירשם לך תביעה.

אתה לא מפעיל את הביטוח שלך אלא הביטוח שלך תובע את הביטוח צד ג' של הנהגת. אתה כן צריך להעביר את כל הפרטים לחברת הביטוח שלך , כדי שיתחילו לפעול. 

וגם הנהגת צריכה להודיע לחברת הביטוח שלה על תאונה.

בקשר לתיקון ללא מעורבות הביטוחים - תוכל להכנס לאחד ממוסכי הפחחות ולבקש הצעת מחיר לתיקון ( לפחות על מה שרואים שנפגע , ללא הפירוק). אחרי זה תחליט, לתקן דרך הביטוח או ללא מעורבות הביטוחים. עדיף לך ללכת למוסך שאתה תבחר ( לא חייב להיות מוסך מורשה יבואן אלא מוסך פחחות מומלץ), ולא  למוסך מטעם הנהגת, שיתבקש לחסוך בעלויות התיקון.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קודם כל תודה אחי.

לעניין - מדובר במיצובישי ספייס סטאר 2014. 

תיקון ללא מעורבות ביטוח - אז לא אדע אם משהו מבפנים נפגע, אני מבין נכון?

אני מנסה להבין מה עדיף בסיטואציה הזו, לפנות לביטוחים או לא. 

פורסם (נערך)

תיכנס למוסך פחחות, תראה מה אומרים לך מניסיונם.  

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...