Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

לצערי, גיליתי הבוקר סדק בשמשה באורך של כ 50 ס"מ שממוקם בצד שמאל, קצת מעל לוח המחוונים.

לצערי, מנסיון מר שלי ברכבים קודמים, לא ביצעו עבודה טובה בלשון המעטה כשהזדקקתי להח' שמשה (בין אם זה התקנה לא סימטרית, חדירת מים/רוח וכו'..)

אופציה נוספת: לבצע תיקון אצל בחור בשם דוד, שמעתי עליו דברים טובים. הוא טוען כי ניתן להעלים כ 80-90% מהסדק ותשאר שריטה קטנה.

או שמא לחפש שמשה מקורית משומשת במצב תקין וללכת עצמאית לזגג מומלץ לבצע הרכבה.

דעתכם בבקשה?

פורסם

תיקונים מבצעים בדרך כלל, עבור סדקים קטנים, ונקודתיים. לדוגמה אבנים קטנות.

אם כל הצער שבדבר, במקרה שלך, חצי מטר, אין לך ברירה אלה להחליף את השמשה.

חפש לך זגג טוב עם ניסיון והמלצות, ותחליף את השמשה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כמו שחשבתי..

אודה לכל המלצה על זגג פדנט ומקצועי באיזור המרכז.

כמו כן, מדובר במאזדה 3. האם נדרש לבצע כיול לחיישני הגשם והבלימה האוטונומית לאחר הח' השמשה?

פורסם

זו כנראה תהיה הוצאה כספית לא מבוטלת לבצע את העבודה ללא הפעלת הביטוח.

הייתי שוקל לבקש המלצות לזגג דרך חברת הביטוח אם תעלה את שם החברה. 

אם לא תהיה מרוצה, תמיד תוכל לחזור לאופציה שציינת, הרי דרך הביטוח אין השתתפות עצמית וזה לא פוגע בהיסטורית התאונות. 

פורסם

שמעתי דברים טובים על בני זגגות ברעננה, אבל אין לי נסיון אישי איתו.

מהתייעצות טלפונית נשמע היה שהוא מקצוען

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

בוקר טוב,

מעדכן שביצעתי תיקון זמני אצל בחור בשם דוד שמתקן סדקים לשמשות.

עלות כ-400 ש"ח, האמת שידעתי שהתיקון יהיה זמני עד אשר אחליט לתקן, לטעמי קצת יקר ביחס לתוצאה וטיב העבודה אבל בסדר...

מנסה למצוא שמשה משומשת מפירוקים  - אך ללא הצלחה בינתיים.

מנסה להימנע בכל מצב מלהתקין שמשה חליפית ועלות תוספת שמשה מקורית חדשה כ-2.5K מול הביטוח.

בכל אופן אבצע את ההתקנה באופן פרטי ולא מול אוטוגלס (מנסיון מאד מר איתם).

פורסם

אני לא מבין מדוע ביצעת תיקון זמני ולא התקדמת כבר לשלב החלפת השמשה (דרך הביטוח, לפי דעתי), לא חבל על המאות שקלים הללו?

אגב...מה זה בדיוק 'תיקון זמני'? מימי לא שמעתי על מהלך כזה. תוכל לשפוך אור על התהליך, החומרים, וכו'? 

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
לפני 11 שעות, carsgo כתב:

בכל אופן אבצע את ההתקנה באופן פרטי ולא מול אוטוגלס (מנסיון מאד מר איתם).

לדעתי זה איך סניף, ולא קשור לחברה באופן כללי.

החלפתי 3 שמשות ב-3 רכבים שונים באוטוגלס באר שבע, מרוצה מאד, איטום מושלם, לא רואים שום הבדל מהמקורי.

עשו עבודה מקצועית ונקיה.

פורסם

2,500 ש"ח לטעמי זה נשמע לא רע עבור תוספת לשמשה מקורית. בזמנו קיבלתי על אאודי A3 הצעה של מעל 6,000 ש"ח.

התוספת, אגב, זה בערך מה שיעלה לך עבור שמשה מפירוק (שכנראה עברה דבר או שניים). לדעתי - לך על זה. לא תמצא אופציה טובה יותר.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...