Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ || אלפא רומיאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים 

אני רוצה לקנות רכב ואלפא רומיאו ג'ולייטה/ מיטו סביבות שנתון 2010 די קורצות לי 

אבל יצא לי לשמוע כמה דברים על אלפא שאשמח אם אחד מחברי הקהילה היה עם הרכבים האלה ויוכל להגיד איך זה באמת. 

הבנתי שהרכבים לא הכי אמינים ושהמנועים די "רגישים" וצריכים לעבור טיפול כל 7000 קמ ולא 10 אלף 

ושיש בעיית מלאי רצינית של חלקים בארץ.

רציתי לדעת אם מישהו מכיר מקרוב ויכול להמליץ. 

תודה רבה מראש.

פורסם

אם כבר אז מיטו כי היא הרבה יותר מהנה לנהיגה מהג׳ולייטה שאומנם מגיעה עם יותר סוסים אבל יותר כבדה וזה ניכר. 

תתחפש לך מיטו tjet שהגיע עם 155 כס (לא מולטיאייר), לך רק על רכב עם היסטוריית טיפולים מסודרת ותהנה.  

פורסם

מיטו יותר מהנה לנהיגה אולי רק בקו ישר. המתלה האחורי שלה מאד פשוט בניגוד לרב חיבורי של הג'ולייטה וההתנהגות של הג'ולייטה (וגם הנוחות) עדיפות משמעותית.

אין באמת מחסור חלקים למכוניות האלה, הכל קיים בשפע.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ממליץ מאד לעשות סיבוב על מיטו.
לא הספיקה פעם אחת כדי להבין שהמתלים ברכב הזה כלכך נוקשים שזה פשוט סבל, במיוחד עם עברת את גיל....22 נניח.

• מצחיק 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

טיפול כל 10000 ק"מ סביר בהחלט.

במקור היצרן המליץ כל 30000 , אבל זה בתנאי אירופה.

האבק והלחות במזרח התיכון גורמים לשמן לאבד קצת מתפקודו,

ולכן הגיעה ההמלצה להחליף כל 10000.

חוץ מזה, הג'ולייטה אחלה רכב - מניסיון.

סלע

פורסם
לפני 14 שעות, shellcase כתב:

לא הספיקה פעם אחת כדי להבין שהמתלים ברכב הזה כלכך נוקשים שזה פשוט סבל

מה גם, שהנוקשות הזאת לא מביאה איתה איזה ניהוג ברמה גבוהה. המיטו היא די פלופ בכל הקשור לניהוג ספורטיבי. השוואה בין המיטו לג׳ולייטה לא במקום בכלל.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

בדיוק היה פה פוסט על משהוא שכל חייו עם אלפות, ומה ששבר אותו זה איכות המזגן שלא מספק לקיץ הישראלי.

ממליץ לחפש ולהתרשם

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

הייתה לי ג'ולייטה במשך קרוב ל-3 שנים ו-97K ק"מ, אמנם מדגם מאוחר לזה של סלע, שכתב את השרשור הזה. זה היה חד משמעית המזגן הכי טוב שהיה לי בכל מכונית שהיא, מעולם. גם מקרר מעולה (וגם מחמם, אבל זאת לא הנקודה כאן) וגם הפעולה האוטומטית הייתה מצוינת.

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...