Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים קודם כול שהיה לכולם חג שמח

היום שמתי לב לבלוטה קטנה בצד הצמיג האחורי שלי!!:?

רציתי לדעת אם הדבר דורש החלפה של הצמיג ואם כן יש אחריות לצמיג שלי שקניתי לפני שנה וחצי בערך??

KUMHO דרך אגב!!

תעזרו לי בבקשה אני קצת חושש לגבי העניין!!

פורסם

1. אתה חייב להחליף

2. לא נראה לי שיש לך אחריות (בעצם , סביר להניח שזו מכה ממדרכה ,אז גם אחרי יום אין אחריות , אבל אתה יכול לנסות).

פורסם

אם יש "בלוטה" אתה יכול "לנשק אותו ביי ביי"...

מסוכן וממש לא בטיחותי... זה בעצם סדק שהיתפתח, וממש מחכה להיתפרץ...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תודה על התשובות חברים

השאלה עכשיו היא כזו!

הרביעייה שלי בת שנה וחצי שווה להחליף את כול ה4 או שניים או אולי בכלל רק את הצמיג עם הבליטה??

תודה לכם!!!

פורסם
תודה על התשובות חברים

השאלה עכשיו היא כזו!

הרביעייה שלי בת שנה וחצי שווה להחליף את כול ה4 או שניים או אולי בכלל רק את הצמיג עם הבליטה??

תודה לכם!!!

לא מחליפים צמיג אחד לא מומלץ ולא בטיחותי, אתה יכול להחליף שניים מינימום בפעם אחת, מומלץ לשים את הצמיגים החדשים מאחור וזאת מכיוון שאם צמיג אחורי מתפוצץ אין לך הגה ואתה יכול לאבד שליטה על הרכב מסוכן ולא נעים.

אם הצמיג השני יותר טוב מהרזרבה שלך תחליף את הרזרבה (במידה שזה אותו צמיג ולא צמיג קטן)

פורסם

א. לי היתה בעיה כזו בדיוק! הצמיג שלך בדרך השמיימה..תחליף מהר לפני שיתפוצץ לך בנסיעה(מניסיון)

ב. במקומך הייתי מחליף ברשת אוטו דיפו יש להם מבצע 2 במחיר אחד (רק שים לב איך מבריגים לך את הגנטים בסוף! לי דפקו שם נאבה שלמה בגלל הברגה לקויה!)

יניב

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

מסוכן לנסוע ככה ,כשקניתי את הרכב הייתה לי בצמיג גם בליטה כזו ,החלפתי את הצמיג ללא דיחוי

בבוא העת החלפתי גם את כל הרביעייה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
חברים קודם כול שהיה לכולם חג שמח

היום שמתי לב לבלוטה קטנה בצד הצמיג האחורי שלי!!:?

רציתי לדעת אם הדבר דורש החלפה של הצמיג ואם כן יש אחריות לצמיג שלי שקניתי לפני שנה וחצי בערך??

KUMHO דרך אגב!!

תעזרו לי בבקשה אני קצת חושש לגבי העניין!!

זאת הסיבה בעצם שהחלפתי לפני כשבוע את ארבעת הצמיגים שלי.

הבלוטה בצד כניראה נגרמה משיפשופים במידרכה או מהתייבשות..

סכנת חיים! לא להזניח...

פורסם

אל תרוץ להחליף - תרוץ לבדוק!!

כשעבדתי במחלקה הטכנית של אחת מחברות הרכב המובילות בארץ שאינני רוצה לפרסם כאן את שמה, הגיעו אלינו הרבה תלונות של לקוחות על בלוטה בצד הצמיג (אני לא סגור על איזה בדיוק, אבל אחד מהשניים - מישלין או פירלי ) של רכבם.

לאחר בירור עם יצרן הצמיג, התברר כי זהו התפר של הצמיג, ואין ליחס לו כל חשיבות.

• תוכן חדש...