Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס GR - אמורה להגיע לארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טכנית אתה יכול לייבא אותה.

יש אחת יחידה בארץ של הבעלים של הסוכנות טויוטה (שפילמן אם אני לא טועה ) בפתח תקווה. 

שים לב שגם בחול המחירים שלה נוסקים והיא נמכרת בהרבה מעל הMSRP...  (מדובר על אזור 400K בארץ)

הסרטון בהחלט עושה חשק :)

עריכה אחרונה על ידי CarloAbarth

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם

אני הייתי מחכה ל GR corolla שבטח גם לא תגיע ארצה ומתנחם בזה שה GR86 גם היא לא מגיעה וגם לא הסופרה

• מצחיק 1

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

לטויוטה יש היום ליינאפ פשוט מדהים של רכבי ספורט וכולם (גם) ידניים! כמה חבל שהיבואן לא בעניין של לתת סקס אפילו למותג הזה כמו ראשי החברה העולמית. 

מה שכן כמו שנאמר את הכל ניתן לייבא ואת הכל אכן מייבאים, השאלה כמה אתה מוכן לשלם בשביל התענוג הזה. 

פורסם
לפני 3 שעות, mcshmupi כתב:

אני הייתי מחכה ל GR corolla שבטח גם לא תגיע ארצה ומתנחם בזה שה GR86 גם היא לא מגיעה וגם לא הסופרה

סופרה מגיעה בייבוא מקביל וכבר עלו כמה וכמה יחידות.

יש גם BRZ בייבוא מקביל שזהה ל-GR86.

ומאמין שאיזה יבואן יביא גם את הקורולה GR.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יבואן רשמי? אין סיכוי שתגיע, גם לא הקורולה GR. יש יבואנים שעד היום חיים על הבטחות ואנשים ממשיכים לחכות...דוגמת סוזוקי סוויפט ספורט.

פורסם

לפחות אחת הגיעה דרך סוכנות משנה של יוניון, לשימושו האישי של בעל הסוכנות.

מי שהתעניין לייבא דרכו נוספות קיבל הצעה של כ-300K ש"ח.

פורסם (נערך)

קצת מוגזם בעיניי כיאה לכל רכב מעניין טיפה, אבל תודה. 

באנגליה סביב 125K שקל, גם אם נעשה את הכפול 2 המפורסם של ישראל, עדיין לא הגענו ל-300. גם לא מאוד רחוק אבל. 

חשבתי זו הוט האצ' נחמדה אבל לפי הביקורות המהללות יש כאן מכונית מאוד מהנה לנהיגה. 

גם בחול, מתומחקת לא זול בכלל. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...