Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום שואל עבור חבר שלא נוסע הרבה, כ 5-10 אלף ק"מ בשנה ובתקציב של 25 אלף. גם ידני בא בחשבון. מה שחשוב שיהיה אמין, כי בתור רכב ראשון יקח לו זמן להתרגל. החיסכון בדלק פחות רלוונטי. איזה אפשרויות אתם ממליצים?

עריכה אחרונה על ידי avimorde
פורסם

הייתי בודק רנו קליאו 0.9 טורבו, מעוצבת, אבזור די טוב, המושבים נוחים אך בעיר הרכב נוקשה, ביצועים לא רעים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לאחד מחבריי הייתה קליאו דור 3 שנת 2012 ידנית עם מנוע 1.2 (75 כ"ס). זה רכב מעולה. יש עשר כאלה ביד 2 עם פחות מ160k קמ סביב עשר אלף ש"ח.

שלדה והגה מהנים, אמין מאוד, הסלון מחזיק לא רע לאורך השנים. החיסרון היחיד שהרכב קצת מרעיש מעל 100 קמש. 

קליאו אחרי 2014 זה נחמד אבל אין מה להשוות מבחינת אמינות למנוע 1.2 האטמוספרי + גיר ידני.

עריכה אחרונה על ידי edward

האתר שלי: long.co.il

פורסם

הקליאו דור 3 טובה, אבל חלשה, ולא נעים לנסוע בה מהר עקב יחסי העברה קצרים.

בכה תקציב אפשר לרכוש רכב מודרני ובטיחותי יותר כמו הקליאו 4, הבעיה הייתה במנוע 1.2 טורבו, ה0.9 נחשב לאמין.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי בודק גם את הפיאסטה 1.2 ידנית, במחיר הזה תוכל למצוא רכב יחסית חדיש אחרי מתיחת פנים, הרכב מתנהג נהדר ומאוד מהנה לנהיגה, למרות שאינו חזק במיוחד.

כל מי שאני מכיר שרכש כזאת, התאהב ונשאר איתה לאורך זמן.

עברתי לסקייטבורד

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 3.5.2022 בשעה 08:21, yulianx כתב:

הקליאו דור 3 טובה, אבל חלשה, ולא נעים לנסוע בה מהר עקב יחסי העברה קצרים.

בכה תקציב אפשר לרכוש רכב מודרני ובטיחותי יותר כמו הקליאו 4, הבעיה הייתה במנוע 1.2 טורבו, ה0.9 נחשב לאמין.

תודה. קצת קשה למצוא הצעה טובה של הדגם בעל מנוע הטורבו. מה הרכב הבאה שהיית ממליץ בבקשה?

פורסם

צריך סבלנות, לא ביום אחד.

• רעיון טוב! 1

פורסם
בתאריך 7.5.2022 בשעה 11:01, sjerby כתב:

הייתי בודק גם את הפיאסטה 1.2 ידנית, במחיר הזה תוכל למצוא רכב יחסית חדיש אחרי מתיחת פנים, הרכב מתנהג נהדר ומאוד מהנה לנהיגה, למרות שאינו חזק במיוחד.

כל מי שאני מכיר שרכש כזאת, התאהב ונשאר איתה לאורך זמן.

והוא נחשב רכב אמין? 

• תוכן חדש...