Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשעים ארורים - דפקו הרכב בחניה (פגוש אחורי) ולא השאירו פרטים. או, שרשור דומה לקודמים מספר 1789

student
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

כמו שכתבתי בכותרת - זה לא משהו שלא כתבו עליו בפורום כבר אלף פעם ולא משהו שלא קרה לרובנו.

גר באזור שיש מחסור בחנייה וכנראה עשיר ב- ונוסעים בו הרבה אנשים שפשוט לא יודעים לנהוג ו/או לחנות. בעיקר, שכונה של כנראה לא מעט עלובי נפש שחושבים שזה לגיטימי לדפוק רכב ולא להשאיר פרטים.

במקרה הזה מדובר בקטע של הרחוב שחונים בו משני צידי ושתי מכוניות יחד לא עוברות בו. כל אחד רוצה לעבור ולא לתת קודם לאחר.

הבעיה מחמירה בגלל בניין של תנועת נוער במורד הרחוב שהורים עצלנים רבים מהשכונה מרגישים חובה לקחת הילדים לשם ברכב - חלילה שילכו קצת או להוריד אותם ברחוב הראשי ושילכו קצת ברגל. במצב כזה יש עומס של מכוניות שמנסות להידחף בקטע הצר והמעט מתעקל, צפירות ובלגן. פגיעה שם ברכבים לא נדירה. אני טיפש שחניתי שם ביום שידעתי שיש מפגש. 

הפעם הרכב חטף מעט חזק (ביחס לכל מיני שפשופים שאני מתעלם מהם) - הפינה הימנית של הפגוש האחורי התעקמה מאוד. אין שום נזק בפח ונראה שאין קליפסים שבורים. הצבע השתפשף מאוד בכמה מקומות.

כמעט מובן מאליו - לא השאירו פרטים. לא ראיתי אף מצלמה פעילה בקטע הזה.

973297614_backbump.thumb.jpg.1b7ad08c2f7568a6eb691e874ed6f4b3.jpg

20289493_sidebump.thumb.jpg.3741a40bad36d11df12eecee49ed03ce.jpg

להפעיל ביטוח לדעתי, פשוט לא משתלם. אמנם בנזק כזה אין לי השתתפות עצמית אבל העלייה בפרמייה והסיכון שתהיה לי עוד תביעה במשך 3 שנים הופכים את זה ללא משתלם. לבצע תיקון קל במקום מתמחה כלשהו - אני לא בטוח שאני רוצה להוציא מאות רבות או אלפים בודדים על הנושא. אני יוצא מתוך הנחה שזה לא יהיה המקרה הראשון והאחרון שאבוא ואמצא מכה ברכב. לא שהעניין לא כואב אבל הוצאה כספית לא בדיוק בתכנון.

מה כן  - שגיליתי בלילה המכה הבאתי "רכבת" של קומקומי מים רותחים. שפכתי על כל אזור הקמט. חיכיתי כמה שניות ופתחתי הפגוש באזור החיבור שלו ליד הכנף האחורית  ועד לפנס האחורי. באמצעות היד דחפתי החוצה את החלק המקומט שהיה חם באזור חיישן הרוורס. החלק התיישר לא רע וצריך להמשיך לנסות לעבוד על זה. לא רואים בתמונה אבל באזור חיישן הרוורס יש עדיין אזור שטוח בפגוש במקום מעט מעוגל. ברגע שהפגוש יושר הוא נתפס חזרה בקליפס באזור הפנס האחורי.

1577525849_dayback.thumb.jpg.6ca88f2443fdfee88bde1964e7f02988.jpg

לגבי הצד - ניקיתי רוב השפשוף עם מטליות ניקוי (לא הכל) וכעת רואים טוב יותר הפגיעה בצבע. צריך לעבור עם פוליש/ווקס יש עדיין אזור שנראה ממש מקומט בפגוש בצידו ואני רוצה להמשיך לנסות לעבוד בעזרת מים רותחים ליישר אותו. הבעיה היא שאין לי אפשרות להביא חשמל לרכב ואז באמצעות מייבש שיער לחמם ברציפות הפגוש ולנסות לעבוד על האזור. מנסה למצוא פתרון לכך. 

לגבי הצבע - מתכוון לקנות ערכת תיקון צבע קטנה (מקורית) ולהתחיל לטשטש הפגיעה בצבע. 

עצות לגבי יישור אזור הקמט יתקבלו בברכה

40968420_dayside.thumb.jpg.2d55d7799bec29ee9cc63b7545a3dcdc.jpg 

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...