Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שפריצרים בC4 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי רכב C4 7 מקומות מהעבודה. פעם ראשונה שאני נוהג ברכב כזה.

השפריצרים של הווישרים היו נראים לי מגוכחים, בקושי מלטפים את השמשה. הרכב בן שנה.

היום לקחו לי אותו למוסך על התקלה הזאת וחזר כמו שהוא, הם אומרים שככה זה ברכב הזה. 

האמנם? רכב של 170K עם שפריצרים עלובים?

מצורף סרטון להמחיש את העליבות..

למישהו יש גם c4 ויכול להעיד שאצלו זה נורמלי ומשפריץ לאמצע השמשה?

בעיקר הצד הימני, אבל גם השמאלי לא מספק אותי.. 

פורסם (נערך)

לא נראה תקין, במיוחד שצד ימין מוציא בלחץ נמוך יותר מהשמאלי.

יצא לך לבדוק האם יש טיפטוף קל מתחתית הרכב לאחר השימוש בשפריצרים?

אולי יש חור בצינור איפשהו,

אם יש לך מגן תחתית, אז יכול להיות שאם זה מטפטף, זה מצטבר בנקודה מסויימת ולא ישר צונח לקרקע,

נסה לפתוח מכסה מנוע ולבקש ממישהו שיפעיל את השפריצרים וחפש דליפות,

אינני מומחה בתחום, רק מנסה לעזור 

עריכה אחרונה על ידי yairw

כבר חתמתי...

פורסם

עברה שנה (!) מאז שמכרתי את הפיקאסו שלי - וכבר שכחתי איך עבדו שם השפריצרים.

@dani666 תוכל לתזכר אותנו איך עובדים השפריצרים אצלך ?

עריכה:

@bennyye1 סיקרנת אותי, אז הלכתי ובדקתי את המקט של החלק.

החלק, לפי עשרות מקורות ברשת,  אמור להיות זה:

183544691_omyivatel-soplo-citroen-c4-pikasso-ii-grand.jpg.27b777e7f519d46080be7fd7e93941cc.jpg

שים לב, שלחלק יש איזה "בורג כיוון" עם סימן של "+" או "-".
פעם ראשונה שאני נתקל בכזה דבר, אבל:

1. הייתי מנסה לבדוק מה הדבר הזה עושה (מעבר ל, אולי, שליטה על כמות המים שיוצאים מהמתז) - אולי זה גם משנה את הזווית של המתז, לא יודע.

2. היית בודק אם המתז עצמו לא סתום, וכמובן מוודא שהוא "יושב" בקליפסים שלו כמו שצריך.

שים לב לתושבת התחתונה של המתז. כמו כל מתז, יש לו נקודה אחת קשיחה ונקודה נוספת שהיא הקליפס שנועל אותו במקום.

• רעיון טוב! 1

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• חברי המעגל הראשון
פורסם

@איציק נ. כן, ככה בדיוק זה התיז גם אצלי, אם כי מעט גבוה יותר.  לדעתי הכוונה היא שהמים מיידית יהיו על המגבים כשהם מתחילים בתנועה.  לדעתי הכוונה טובה - אבל זה פוגע בניקוי.

המתזים אצלי הוחלפו במתזים של ברלינגו (כתבתי על זה היכן שהוא - לא מוצא) שנרכשו בגרושים באיביי, נכנסים במקום המקוריים ללא בעיה, ומתיזים כמקובל.

פורסם

אם זה רכב בן שנה מעניין למה לא עשו כמו בקקטוס. אין שפריצרים ממכסה המנוע, הם מחוברים למגב עצמו ונשפכים בעדינות תוך כדי הניגוב. מעולה

• תוכן חדש...