Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי ברכב סט קומפוננט jbl gto608c מקדימה וjbl gx963 מאחורה.

מגבר מדגם DLS X-A40.

חסר לי מאוד באסים מקדימה ואני מרגיש שהרמקולים של הקומפוננט לא עושים מספיק באסים חזקים.

האם קנית זוג רמקולים תשפר את הבאסים? או שאפשר לפתור את הבעיה בלי להחליף רמקולים?

עריכה אחרונה על ידי Sqwaden
פורסם

בשביל באסים אתה זקוק לסאב, שום פתרון אחר לא יהיה אפקטיבי כמו הוספה של סאב.

• אהבתי 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני 40 דקות, ik3 כתב:

בשביל באסים אתה זקוק לסאב, שום פתרון אחר לא יהיה אפקטיבי כמו הוספה של סאב.

אתה אומר למכור את ה6x9 שיש לי מאחורה ולקנות סאב חדש/יד 2?

המגבר יסתדר אם אחליף לסאב?
וכמה וואט כדי בסאב?
לא כלכך מבין בזה.

• מעניין 1
פורסם

לסאב עדיף מגבר יעודי- מונו.

לגבי ה6*9, הדעה הרווחת היא שעדיף להמנע, מאחר והם יגרמו לרוב יותר נזק מתועלת.

באופן כללי עד כמה שידוע לי אם אתה משתמש בהגברה- עדיף להמנע מקווקסלים, וה6*9 הוא קוואקסלי.

עדיף ללכת עם קומפוננטים כאשר מגבירים.

הכל אבל מסתכם בשאלה של מה התקציב שאתה מוכן להקדיש לזה, התוצאה לרוב תהיה בהתאם(לרוב כי יש מתקינים שיעשו סטאפ לא מדהים בכלל ויקחו על זה מחיר גבוהה).

אם התקציב ממש נמוך אתה יכול להשתמש בהגברה של היחידת ראש ולהשתמש בקוואקסלים, ולצאת במחיר נמוך למדי, התוצאה הצפוייה תהיה לא מטורפת, אך עדיפה על הסטאפ המקורי ברוב המקרים.

• אהבתי 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני 5 דקות, ik3 כתב:

לסאב עדיף מגבר יעודי- מונו.

לגבי ה6*9, הדעה הרווחת היא שעדיף להמנע, מאחר והם יגרמו לרוב יותר נזק מתועלת.

באופן כללי עד כמה שידוע לי אם אתה משתמש בהגברה- עדיף להמנע מקווקסלים, וה6*9 הוא קוואקסלי.

עדיף ללכת עם קומפוננטים כאשר מגבירים.

הכל אבל מסתכם בשאלה של מה התקציב שאתה מוכן להקדיש לזה, התוצאה לרוב תהיה בהתאם(לרוב כי יש מתקינים שיעשו סטאפ לא מדהים בכלל ויקחו על זה מחיר גבוהה).

אם התקציב ממש נמוך אתה יכול להשתמש בהגברה של היחידת ראש ולהשתמש בקוואקסלים, ולצאת במחיר נמוך למדי, התוצאה הצפוייה תהיה לא מטורפת, אך עדיפה על הסטאפ המקורי ברוב המקרים.

לא יודע מה זה מגבר יעודי-מונו.

קומפוננט כבר יש לי מקדימה, שומעים איתם אחלה גם בווליום גבוה, רק באסים קצת חסר לי.

אין לי מושג מה צריך לקנות כדי להגיע לתוצאה של באסים סבירים,

להחליף מגבר?

להחליף לסאב ולהוציא את ה6X9?

• מעניין 1
פורסם
לפני כשעה, Sqwaden כתב:

לא יודע מה זה מגבר יעודי-מונו.

קומפוננט כבר יש לי מקדימה, שומעים איתם אחלה גם בווליום גבוה, רק באסים קצת חסר לי.

אין לי מושג מה צריך לקנות כדי להגיע לתוצאה של באסים סבירים,

להחליף מגבר?

להחליף לסאב ולהוציא את ה6X9?

מגבר מונו ייעודי, זה מגבר עם יציאה אחת בלבד, מונו. מגברים אלו יש להם יותר הספק מאחר שהם מגבירים ערוץ אחד של רמקול הסאבוופר.

המגבר שיש לך DLS הוא מגבר "נחמד " אבל חלש לפי הנתונים שלו 4X50 WATT ב - 4 אום.

כפי שכתבו הכל תלוי בסכום ההשקע שאתה מעוניין להשקיע במערכת הסאונד שלך, על מנת לקבל צליל באס מעולה, וסאונד איכותי SQ ברכב.

פורסם
לפני 1 דקה, Dani Cohen כתב:

מגבר מונו ייעודי, זה מגבר עם יציאה אחת בלבד, מונו. מגברים אלו יש להם יותר הספק מאחר שהם מגבירים ערוץ אחד של רמקול הסאבוופר.

המגבר שיש לך DLS הוא מגבר "נחמד " אבל חלש לפי הנתונים שלו 4X50 WATT ב - 4 אום.

כפי שכתבו הכל תלוי בסכום ההשקע שאתה מעוניין להשקיע במערכת הסאונד שלך, על מנת לקבל צליל באס מעולה, וסאונד איכותי SQ ברכב.

אוקיי, נגיד מקסימום 1000 שקל אבל עדיף לחסוך אם אפשר.

וכמובן אמכור את הרמקולים 6x9 שלי והמגבר.

פורסם
לפני 2 דקות, Sqwaden כתב:

אוקיי, נגיד מקסימום 1000 שקל אבל עדיף לחסוך אם אפשר.

וכמובן אמכור את הרמקולים 6x9 שלי והמגבר.

מגבר מונו טוב זה כבר יותר יקר, בסכום של 1000 ש"ח תנסה לחפש מגבר משומש יד 2. גם איטום הדלתות ייתן לך יותר נפח לצלילי הבאס.

בהצלחה.

פורסם
לפני 4 דקות, Dani Cohen כתב:

מגבר מונו טוב זה כבר יותר יקר, בסכום של 1000 ש"ח תנסה לחפש מגבר משומש יד 2. גם איטום הדלתות ייתן לך יותר נפח לצלילי הבאס.

בהצלחה.

הדלתות הקדמיות, תא המטען, דלת תא המטען ומגש המתכת שעליו יושבים ה6x9 כבר עברו בידוד על ידי.

כמובן שיש שיפור בבידוד הסאונד מבחוץ, איכות הסאונד ובלימת הרטט שכבר לא קיימת.

תודה.

• אהבתי 1
פורסם

אופציה נוספת שאפשר לקחת בחשבון במצבך הוא סאב אקטיבי- כלומר סאב עם מגבר מובנה.

פורסם

שידורג למגבג 5 ערוצים והוספת סאבוופר לפי התקציב

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

• תוכן חדש...