Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חצי שנה עם מאזדה 3 2.0 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

שמח לקרוא שאתם נהנים מהרכב, אני ממש לא שותף לתחושה שה 2 ליטר נמרץ או שהגיר מוצלח, אך ככל שאני נתקל ביותר חוות דעת על הרכב, אני די משוכנע שאצלי נדרש ביצוע כיול גיר (שנטען לא פעם ולא פעמיים שמשפר את התפקודיות), אבל זו הרפתקה שאשאיר לבעלים הבא של הרכב. לבינתיים, גם לאחר שנהגתי הבוקר על מאזדה 2 דור 2 חבוטה של מכר (עם מנוע ה ZY-VE 1.5) עם קרוב ל 170K ק"מ, מביך לומר אבל הרכב שלו מרגיש נמרץ וחזק יותר מה 3 האצ'באק 2 ליטרים שלי מ 2019.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • מעניין 1
פורסם

מסכים עם הנאמר לגבי כך שהמנוע לא שופע בכוח בנמוכות, התחושה שהרכב בכללי מעביר לא זהה לתחושה בשום רכב עממי אחר שניסיתי, אישית מאוהב.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 46 דקות, ALÞћÃ כתב:

שמח לקרוא שאתם נהנים מהרכב, אני ממש לא שותף לתחושה שה 2 ליטר נמרץ או שהגיר מוצלח, אך ככל שאני נתקל ביותר חוות דעת על הרכב, אני די משוכנע שאצלי נדרש ביצוע כיול גיר (שנטען לא פעם ולא פעמיים שמשפר את התפקודיות), אבל זו הרפתקה שאשאיר לבעלים הבא של הרכב. לבינתיים, גם לאחר שנהגתי הבוקר על מאזדה 2 דור 2 חבוטה של מכר (עם מנוע ה ZY-VE 1.5) עם קרוב ל 170K ק"מ, מביך לומר אבל הרכב שלו מרגיש נמרץ וחזק יותר מה 3 האצ'באק 2 ליטרים שלי מ 2019.

מכיר טוב את המאזדה 2 המיושנת וגם יצא לי לנסוע על מאזדה 3 2.0 נסיעת מבחן בזמנו כשחשבתי לקנות כזאת. 

התחושות לא דומות בכלל. אני חושב שיש לך משהו לא תקין ברכב.

הרכב לא בריון בטורים נמוכים אבל גם בסלד בינוני הוא לא עגלה בכלל(והגיר התזזתי תורם לזה) לי היא הרגישה יותר חזקה מה 1.2 טורבו שיש לי בסיטרואן סי 3.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, ALÞћÃ כתב:

אולי זה קשור לעובדה שהמאזדה עושה 1:13 בממוצע, שזה פחות או יותר מה שהיה לי בקורולה 1.6CVT.

המאזדה כן מרגישה יותר חזקה מקורולה או איוניק, אבל לא בצורה דרמטית. המהירות שיוט שלה יותר גבוהה מזאת של קורולה - 130-140 מול 120 בקורולה/איוניק.

זה מרגיש יותר כמו רכב מנהלים מלפני 15-20 שנה - מרגישים שיש לרכב כח, אבל האוטו פשוט גדול וכבד, אז זה מתקזז. האוטו יותר בנוי לשיוט נינוח מאשר להיות איזושהי מפלצת תאוצה.

האמת שזה גם מה שחיפשתי כשקניתי את המאזדה - קרוזרית גדולה ונוחה עם קצת כח, אבל עדיין במימדים של משפחתית, ושלא תגרום לי לפשוט רגל על דלק ואחזקה.

אני בינתיים שלם עם הקניה שלי.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

שיוט נינוח מבחינת סל"ד, כן (2,250~ ל 120 קמ"ש אאל"ט), מבחינת רעשי כביש ורוח הרכב פח אשפה, בדיוק כמו האיוניק (וזה עוד אחרי שצוייד ברביעיית ZE310, שאמורים להיות מעט יותר שקטים מהיצע הצמיגים המצומצם והרועש יחסית למידת הרכב הזה) ; אפשר לשכוח מלנהל שיחה נורמלית אם יושבים חבר'ה במושב האחורי והפקק באיילון השתחרר.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

אני בדיוק כמוך, רכשתי מאזדה 3 ספיריט 2015 לפני 5 חודשים.

גמעתי איתה 6000 ק"מ והרכב פשוט נהדר מבחינתי, כיף לנהוג בו, המושב מאוד נוח,הרכב יציב מאוד על הכביש, מכויל על הצד הנוקשה ואני מת על זה.

חסר קצת כוח בתחילת נסיעה אבל מתרגלים לזה והכוח הזה מגיע בהמשך והאוטו עף קדימה.
המנוע באמת חזק מאוד ושיוט על 140 מרגיש לי כמו 90.
הרכב אכן לא כל כך שקט ( צמיגי TOYO) ורעשי רוח  אבל לא קטסטרופה( שוקל לאטום את הדלתות בחומר מבודד רעש), כל מי שנסע איתי ודיברנו תוך כדי נסיעה בשקט יחסי בלי לצעוק ולהתאמץ גם מעל 100 קמ"ש.

מבחינת הדלק לא הצלחתי להגיע לנתונים שלך לא בעיר ולא בחוץ, בעיר אני על 1-11 ובחוץ בערך 1-15.

20211226_220635.thumb.jpg.7f6cd9633d864034da3de5970bdad4ec.jpg

עריכה אחרונה על ידי Tom777
  • אהבתי 1

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

תמיד אהבתי את המראה של ספיריט לבנה, פשוט רכב חתיך.

נתון של 18-19 ק''מ לליטר אני בדרך רק משיג בנסיעת סבתא כדי לראות כמה אפשר להשיג.

האצות מאוד מתונות ושיוט על 90 בכביש מהיר.

פורסם

כן אחרי 3 רכבים כהים נמאס לי והלכתי הכי הפוך שאפשר, צבע לבן עם מושבים בהירים.. החום והלכלוך עייפו אותי.

הבנתי אותך לגבי הדלק, אני נהג קצת יותר אגרסיבי אז הצריכת דלק בהתאם כנראה.

• אהבתי 1

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

מת על המאזדה 3. 

פשוט רכב אמין וכיפי לנהיגה. 

הקצב שאפשר להוציא ממנה זה קצת מטורף,ברצינות הצלחתי לשבת איתה על ספורטביות אמיתיות בפניות בכבישים מפותלים עם צמיגי פלקן. 

אני בטוח שלא לחצו 100% אבל הפן הספורטיבי שלה זה קסם.(לסגמנט,כן?)

עברה אצלי 100 אלף קמ עם טיפולים שוטפים בלבד בלי שום תקלה מפתיעה וננהגה ספורטיבי כל חייה.(אבל טופלה ונשמרה ביד אוהבת,ונמכרה במצב מושלם עם בדיקה נקייה לגמרי)

רכב מוצלח שאי אפשר לטעות בו. 

גיר אמין,מנוע אמין,חשמל שלא עושה צרות. 

אין מכלול של טורבו שצריך לשים לב אליו,פשוט רכב לראש שקט. 

הכי ״גרוע״שאכלה לי היה 1 ל6.....בדרכ היה 1:9.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, ALÞћÃ כתב:

גם לאחר שנהגתי הבוקר על מאזדה 2 דור 2 חבוטה של מכר (עם מנוע ה ZY-VE 1.5) עם קרוב ל 170K ק"מ, מביך לומר אבל הרכב שלו מרגיש נמרץ וחזק יותר מה 3 

מאזדה 2 לא שוקלת כלום, זה מאפיין שאיך שהוא הם מצליחים לשמור לאורך הדורות בדגם (שכמעט לא השתנה ב-20 שנה, תכל'ס). ההשלכה המיידית - אוטו זריז.

לפותח השרשור - תתחדש ותיהנה, אבל לא מסתדר לי המשפט האחרון עם הגה שנוטה שמאלה, משולשים גמורים ואוטו רועד. אתה נוהג כרגע על רכב תקול. אמנם נוסע וכו' כיאה לרכב יפני קלאסי שעמיד להזנחה, אבל תקול.

רוצה "תחזוק יאה"? תחזוק יאה זה או טיפול מיידי בבעיות או החלפה מונעת. 

בנוגע לצריכות דלק רגעיות של מחשב הדרך - בזבוז זמן לדבר על זה. בירידות אצלי הרכב מדווח על 0.0 ליטר ל-100 ק"מ, אז... נו. 

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לי גם ספיריט 15 כמעט שנה,סהכ רכב טוב,הנוחות בינונית, רכב מאוד שקט ,הרכב מאוד צפוף.

מבחינת כוח גם המצב סביר,רכב באמת כבד, במיוחד בתחילת נסיעה,מאזדה 2 מרגישה קארטינג לידו,חסר מומנט,הגיר מצוין.

מבחינת אמינות אין מה לדבר,מושלם,מזגן גם מעולה.

צריכת דלק דיי ממוצעת,הביטוח מקיף יקר בטירוף.

סהכ זה רכב טוב שניראה טוב ומאוד אמין למי שמחפש ראש שקט.

WhatsApp Image 2022-04-22 at 07.26.40(1).jpeg

WhatsApp Image 2022-04-22 at 07.26.40.jpeg

• אהבתי 1

• תוכן חדש...