Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חצי שנה עם מאזדה 3 2.0 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שעתיים, spider01 כתב:

איטום דלתות למעשה הגביר את הרעש . כנראה מי שהגיב אחריי צדק שהרעש הוא מלמטה ולא מלמעלה.

הרעש שנכנס לתא הנוסעים הוא לא מהדלתות?

אם אתה אוטם אותם טוב ומחליף גומיות רוב הרעש נשאר בחוץ לא?

או שאני מפספס ובתי הגלגלים חשובים יותר?

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

1. הרכב מגיע עם שטיחי בד+גומי? או גומי? או בד? ובצד הנהג, השטיח מקובע לרצפה עם קליפסים?

2. מאזדה מוכרת קיטים משלה לספי דלתות מוארים, מערכת התנעה מרחוק. יש פה מישהו שהתקין?

3. מה לגבי אמינות הגיר בגרסת ה-2 ליטר? שמעתי מיותר ממכונאי אחד שהגירים נשברים.

4. הפנסים בדור הזה הם בי-קסנון או לד?

פורסם
לפני שעתיים, Legend כתב:

1. הרכב מגיע עם שטיחי בד+גומי? או גומי? או בד? ובצד הנהג, השטיח מקובע לרצפה עם קליפסים?

2. מאזדה מוכרת קיטים משלה לספי דלתות מוארים, מערכת התנעה מרחוק. יש פה מישהו שהתקין?

3. מה לגבי אמינות הגיר בגרסת ה-2 ליטר? שמעתי מיותר ממכונאי אחד שהגירים נשברים.

4. הפנסים בדור הזה הם בי-קסנון או לד?

על איזה דגם אתה מדבר.

דיברו פה על הרבה דגמים

איפה ראית תיעוד שהגיר נשבר, זה לא שמעתי בשום מקום. נשמע כמו הנפצה

פורסם
לפני 6 שעות, spider01 כתב:

זה באמת נותן משהו משמעותי תדלוק ב98 ?

אולי אנסה פעם בשביל הקטע, אבל גם אם יש הבדל בכוח, תוספת המחיר לא שווה את זה, עדיין לא מדובר במכונת ביצועים.

פורסם

אחד מהרכבים הגניבים ביותר בארץ! 

אני שומע על עשרות סיפורים של גניבות או ניסיון גניבה של מאזדה 3 (בעיקר ספיריט). 

לא סתם המחיר של הביטוח שלו יקר יותר בהשוואה לרכבים עממיים מאותה קטגוריה.

פורסם
בתאריך 21.4.2022 בשעה 19:26, שליקו99 כתב:

אני יודע שיש בעיה בהגה שהוא נוטה מעט שמאלה, אולי נדרש כיוון גלגל הגה.

בנוסף, המשולשים צריכים לעבור החלפה, התושבות כנ''ל, לא קטסטרופה אבל הבלאי מורגש בעמידה בסרק ומעבר בין ראשון לשני כאשר הרכב קר.

משער שכל העסק לא זול מדי ויגיע גם ל-3,000 ש''ח במקום איכותי עם חלקים איכותיים, אולי אחכה עד הטיפול הבא שיבדקו את העניין.

מה הקשר בין טיפול לדברים האלה?

משולשים והגה עקום אלה דברים שצריך לטפל בהם מיד.

ראיתי מה שכתבת, הרכב ישן ולא כל דבר קטן צריך לסדר ואני לא מסכים בכלל. הרכב אינו ישן וכל דבר שקשור לנסיעה עצמה צריך בהחלט לרוץ ולסדר מיד. וגם ברכב שהוא באמת ישן והוא עדיין בשימוש..

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אשמח לדעת כמה פה מבעלי מזדה מרגישים משיכה קלונת שמאלה. 

הרכב אצלי תקין ב 100 אחוז, נבדק והוחלפו צמיגים, נאמר לי בכיוון פרונט שידוע סוג של מחלה ברכב הזה משיכונת קטנה מאוד על גבול הלא מורגש של ההגה. הוא אמר הדרך היחידה לפתוח את זה ב 100% להחליף מסרק הגה, מה שרוב האנשים לא עושים אם אין חופש, הרכב אצלי עבר 113000קמ

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
לפני 45 דקות, timur2008 כתב:

אשמח לדעת כמה פה מבעלי מזדה מרגישים משיכה קלונת שמאלה. 

הרכב אצלי תקין ב 100 אחוז, נבדק והוחלפו צמיגים, נאמר לי בכיוון פרונט שידוע סוג של מחלה ברכב הזה משיכונת קטנה מאוד על גבול הלא מורגש של ההגה. הוא אמר הדרך היחידה לפתוח את זה ב 100% להחליף מסרק הגה, מה שרוב האנשים לא עושים אם אין חופש, הרכב אצלי עבר 113000קמ

אצלי גם שמתי לב לגלגל ההגה שלא יושב על המילמטר באמצע.
שאלתי 2 חברים שנסעו על הרכב ולא ראו כלום.
הלכתי לעשות כיוון פרונט ואמרו לי שאין צורך לבצע הכל תקין.
הרכב לא מושך לצדדים בנסיעה, אם היה מושך הייתי מטפל בזה לעומק אבל רק ההגה מילמטר שמאלה, העין התרגלה.
הצמיגים חדשים, הרכב נבדק ב 2 מוסכי מאזדה מורשים ולא נמצא משהו לא תקין ברכב בלי עין הרע!

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

מישהו מכם נתקל ברעשי תקתוקים מציקים שמגיעים מאיזור הדש / קורת A בצד השמאלי?

קורה בכבישים משובשים בעיקר.

פורסם

זה נשמע ממש כמו זה, גם לזה הגעתי, ניסיתי פעמיים לפרק שם את כל העסק, לדפוק עם פטיש כהוגן - שום דבר לא הועיל!

מה שעוד יותר הזוי, שזה בא והולך, בחורף למשל כמעט ולא שמעתי כלום, אז חשבתי שזה נפתר ע"י הפעולה שבסרטון, אבל מסתבר שזה חזר..

פורסם
לפני 47 דקות, carsgo כתב:

מישהו מכם נתקל ברעשי תקתוקים מציקים שמגיעים מאיזור הדש / קורת A בצד השמאלי?

קורה בכבישים משובשים בעיקר.

לא.

נתקלתי בקירקושים כמה פעמים, בסוף הסתבר שזה מבקבוק מים שהיה מונח בתוך הכיס בדלת 

מה שכן, נתקלתי בתופעה מעצבנת אחרת - מראות לא תמיד מתקפלות או נפתחות עד הסוף, במיוחד אחרי גשם או שטיפה.

לפני כמה חודשים שפכתי לתוך המנגנון כמות נדיבה של WD40. הייתי צריך לשחק כמה וכמה עם המראות (או להשאיר אותן פתוחות כשהתייאשתי), זה בסוף הסתדר לבד איכשהו.

עכשיו התופעה לא חזרה על עצמה, והמראות מתקפלות בסדר. לפעמים, אחרי שטיפה, קורה שאחת המראות לא מתקפלת עד הסוף, אז אני פשוט מבטל את הקיפול לכמה שעות, זה מתייבש ומסתדר.

מסתבר שזאת מחלה ידועה של מאזדה, קיים לא רק ב3.

לדעתי יש שם איזושהי בעיה במגעים, אבל כרגע לא רואה טעם להתעסק בזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...