Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קצר, בטוח, ואמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש רכב שני למשפחה. בדרך כלל נוסע אחד או שניים - לא גבוהים.

נסיעות עירוניות כ-20 ק"מ ביום, וכ-5000 ק"מ בשנה.

דרישות:

א) בטיחות - לפחות ציון 5 (למה 5? לא יודע. כדי שיהיה לי קריטריון ברור)

ב) אמינות.

ג) עדיף כמה שיותר קצר כדי למצוא חניה בקלות. גודל תא מטען לא חשוב.

ד) עדיף:  תנוחת ישיבה גבוהה.

ה) מנוע לא חלשלוש. לא צריך זינוק מה-0 למ-100 ב-X שניות, אבל כן אוהב שהאוטו מגיב בזריזות במהירויות עירוניות.

ו) שנת 2018 ומעלה.

ז) לא גיר ידני.

ח) מחיר: עד 80 אלף.

לא חשוב: צריכת דלק.

תודה.

(הרכב יקנה רק בעוד כחודשיים-שלושה אז נא לא לשלוח לי הצעות לקניית רכב ספציפי)

פורסם (נערך)

איגניס קיבל 3 כוכבי בטיחות.
ג׳ימני זה סיוט על כביש סלול. הייתרון הגדול שלו זה בשטח.

האמת שבדקתי עכשיו ומזדה 2 וגם סוויפט קיבלו 4 כוכבי בטיחות... אבל צריך לבדוק יותר לעומק על מה איבדו ניקוד, הרבה פעמים  בשנים האחרונות זה לא 5 בגלל מחסור במערכות בטיחות אקטיביות

עריכה אחרונה על ידי rolling_stony
פורסם

יש לי תחושה שהוא התכוון לדירוג הבטיחות של משרד התחבורה.

אחרת לפחות 5 לא נשמע הגיוני, הציון המקסימלי ביורואנקפ הוא 5 כוכבים.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

ישיבה גבוהה ורכב קצר וקטן זה לא מתכון טוב.

משהו יותר ריאלי - פיקנטו 2021. אם אתה יכול למתוח את התקציב בכמה אלפים, קנה חדשה מהיבואן.

עריכה אחרונה על ידי car9203
פורסם

חדשה מהיבואן עם גיר רובוטי חד מצמדי שלא כולם יאהבו.

עם נסועה כזו עדיף לחפש אוטומטית משומשת, אם כי אבזור הבטיחות שלה פחות טוב מזה של הדגם מתוח הפנים עם הגיר הרובוטי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לעונים.

לגבי "מדהים שאנשים מסתמכים על ציון הבטיחות של משרד התחבורה", כפי שכתבתי בשאלה - הייתי צריך להגדיר לעצמי איזהו קריטריון. את ציון הכוכבים האירופאי פסלתי כי הוא גס מדי (לא רציתי להגדיר "רק 5 כוכבים" מחשש שלא יהיו אופציות), ולא רציתי להגדיר קריטריון לפי הציונים האירופאים המפורטים (ציון הגנה על נוסעים, על הולכי רגל, וכו') כי היה נראה לי שזה יקשה יותר מדי על מי שיטרח לענות לי. 

פורסם

צריך להפריד בין ציון משרד התחבורה (שמתייחס לאבזור בטיחות) לבין ציון במבחני ריסוק (שמתייחס להגנה על נוסעים, הולכי רגל וכו' במקרה של תאונה). 

לטעמי השני משמעותי הרבה יותר... 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...