Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין ברכב סדאן מסוג סובארו b4, 2.0 r, שנים 2007 עד 2009 האם ישנם יתרונות וחסרונות ברכב מהסוג הזה, מבחינת אמינות ובלאי של החלקים? צריכת דלק ומרווח? אני שואל בתור נהג חדש שזה יכול להיות האוטו הראשון שלו, בתקציב של עד 40 אלף ש"ח, בנסיעות שהן לרוב בתוך העיר, ולעיתים רחוקות גם מחוץ לעיר.

פורסם

למה דווקא הרכב הזה?

רכב יקר מבחינת צריכת דלק (הנעה כפולה קבועה),

גדול,

ובמיוחד שהשימוש העיקרי הוא נסיעות עירוניות אין טעם ברכב כזה

• רעיון טוב! 1
בתאריך 24.12.2022 בשעה 09:25, vadim6385 כתב:

...

אני כבר רואה איך מתחילים למכור פה קרוסאובר משפחתי בשם שווארמה.

פורסם
לפני 4 דקות, Or1999l כתב:

למה דווקא הרכב הזה?

רכב יקר מבחינת צריכת דלק (הנעה כפולה קבועה),

גדול,

ובמיוחד שהשימוש העיקרי הוא נסיעות עירוניות אין טעם ברכב כזה

כי הוא רכב יחסית חזק ויציב על הכביש, הייתי רוצה רכב סדאן שהוא אמין מבחינת עלות התחזוקה שלו והחלקים ויחסית צורך דלק בצורה מתונה

פורסם

ה b4 מיותרת למה שאתה מבקש, וגם סותר את הדרישות שלך. רכב בעיקר לנסיעה בעיר שהיה חסכוני בדלק. מדובר על רכב גדול ודי כבד, עם הנעה כפולה לכל הגלגלים. הרכב הזה לא יהיה חסכוני בעיר בשום צורה. אין לך שום יתרון וצורך בסוג זה של הנעה בנסיעה עירונית.

תחפש לך רכב מיני/סופר מיני, תוכל לעלות בשנים.וזה יענה לך על הדרישות של נסיעה עירונית ברובה. גם חניה מן הסתם יותר נוחה

• רעיון טוב! 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

בנוסף לכל מה שכתבו לפניי, שזה רכב שלא מסתדר בשום דבר עם הדרישות שלך- בתקציב של עד 40 אלף אתה יכול למצוא רכב הרבה יותר חדש.
פה אתה מדבר על רכב בן 14 בערך, שזה די הרבה שנים, וסיכוי גדול לבלאי לא קטן.
חפש רכב קטן יותר, חסכוני יותר והוא יהיה גם ככל הנראה חדש יותר.

פורסם
בתאריך 11.4.2022 בשעה 13:36, rolling_stony כתב:

בנוסף לכל מה שכתבו לפניי, שזה רכב שלא מסתדר בשום דבר עם הדרישות שלך- בתקציב של עד 40 אלף אתה יכול למצוא רכב הרבה יותר חדש.
פה אתה מדבר על רכב בן 14 בערך, שזה די הרבה שנים, וסיכוי גדול לבלאי לא קטן.
חפש רכב קטן יותר, חסכוני יותר והוא יהיה גם ככל הנראה חדש יותר.

אוקיי, תודה רבה, אבדוק רכבים אחרים שעונים על הדרישות שלי

• תוכן חדש...