Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית לפטופ open-box מ- best-buy?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, GR8Day כתב:

לשימוש השוטף שלי אני מאמין שיספיק 8, למרות שאם אפשר ברור שעדיף 16.

לא הייתי קונה היום מחשב עם 8GB אלא לשימושים קלים בלבד, עם מעבד חלש, כי זה יהיה צוואר הבקבוק שלך.  פוטושופ מומלצת לעבוד עם 16 כמינימום ו-32 מומלץ. לא תוכל להריץ במקביל לה כלום, כי רק מערכת ההפעלה של המחשב זה 4GB. אם אתה כבר קונה מחשב לא זול (לא יקר, אבל לא זול), אל תקנה אחד שמראש ייתן לך ביצועים של מחשב זול, קנה אחד שיחזיק לך כמה שנים ולא יעצבן אותך עם איטיות.

דרך אגב, אני לא יודע מה אתה עושה בפוטושופ, אבל לעריכת תמונה נטו, לייטרום יותר קלה על המשאבים (וגם שם 8GB זה לא נעים).

לפני 5 שעות, GR8Day כתב:

בדיוק. מספיק כוח, מסך טוב, אם אני זוכר נכון גם אפשר לשדרג, במחיר שלא גורם להתחרט שלא קנית מק. המחיר טוב כי זה הדור השני ובדיוק יצא דור שלישי.

מה אתה מפסיד לעומת מק?

מסך משמעותית פחות בהיר וביצועים בפוטושופ, כי הכרטיס הגרפי בסיסי (תרגיש או לא, תלוי מה אתה עושה).

לעומת המחשב שהבאת בהתחלה, המסך פחות טוב (הוא טוב, אבל פחות), אבל מסך OLED עם זמני סוללה טובים.

לעומת מחשב עסקי, כמו ThinkPad, לא יהיה לך את ה-keyboard המצויין שלו (אם אתה מקליד הרבה, זה שיקול. לבת שלי יש את ה-ThinkPad הישן שלי והיא עפה על ה-keyboard שלו שמגדיל את מהירות הלירלור שלה באינטרנט...)

אופס... הנה עם דור 3 ומעבד AMD... (עדיף)

https://www.amazon.com/Lenovo-ThinkBook-20YA0012US-13-3-Notebook/dp/B09J96FSK9/ref=sr_1_7?crid=15Z3YL8X5FC1A&keywords=lenovo+thinkbook+AMD+wqxga&qid=1649130045&sprefix=lenovo+thinkbook+amd+wqxga%2Caps%2C210&sr=8-7

אני חושב שלתקציב ולדרישות זו תמורה טובה מאוד.

אם המסך שלו מט זה בכלל טוב.

נ.ב. הנה ביקורת וגם מציעים שם בסוף אלטרנטיבות:

https://www.notebookcheck.net/Lenovo-ThinkBook-13s-G3-AMD-laptop-in-review-Subnotebook-with-fast-Ryzen-CPU.591754.0.html#toc-4

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 4 שעות, falou כתב:

לעומת מחשב עסקי, כמו ThinkPad, לא יהיה לך את ה-keyboard המצויין שלו

אני מקליד לא מעט וזה יכול להיות שיקול.

במה שונה המקלדת שלהם?

זה מיוחד ב- ThinkPad או שבאופן כללי לעסקיות יש מקלדות שונות/טובות יותר?

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

אני לא מכיר את המקלדת של ה-ThinkBook ויש גם עניין של העדפה אישית. 

המקלדת של ה-ThinkPad רצה עם הסדרה המון שנים והם נחשבים מהטובים בתעשייה, אבל... בלי לנסות בעצמך לא תדע. הדעה שלי היא שבסופו של דבר מתרגלים להכל.

צריך לזכור שכל כותבי הביקורות לא חיים עם הציוד שהם בוחנים שנים, לכן הם שמים יותר מדי דגש על דברים שמשתמש רגיל פשוט מתרגל אליהם.

• אהבתי 1

פורסם

אם כבר הזכרתם זמני סוללה, קראתי לא פעם ולא פעמיים שמחשבי גיימניג ניידים ברמת I7 דור 10/11 עם כרטיס מסך RTX 3060 או אחר 

הזמני סוללה ממש ממש נמוכים, אני מדבר על שימוש רגיל (לא גיימנינג) הסוללה במקרה הטוב מחזיקה עד 3 שעות וזה אחרי הורדת הבהירות ל 50%.

יש אמת בדבר? מתכנן לקנות נייד גיימניג אבל מה שמרתיע זה החיי סוללה.

מתכנן על סדר TUF של אסוס.

פורסם

רק הערה- בנוגע לזמני סוללה וכדומה. יש אתרים נפלאים כגון notebookcheck עם סקירות סופר מפורטות בהן ניתן לראות גם, בין השאר, זמן סוללה בתנאים שונים.

למה להשאיר הכל לספקולציות?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, ANUTKK כתב:

מחשבי גיימניג ניידים ברמת I7 דור 10/11 עם כרטיס מסך RTX 3060 או אחר 

הזמני סוללה ממש ממש נמוכים,

עד כמה שהבנתי (לא מומחה בתחום, רק עכשיו עושה קצת שיעורי בית), כל כרטיס מסך חזק צורך יותר אנרגיה = זולל את הסוללה.

לפני שעה, Michazzz כתב:

בהחלט נראה מעניין, רק שאני מחפש משהו קטן יותר, 13-14".

מה זה האתר הזה?

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם
לפני שעתיים, ANUTKK כתב:

אם כבר הזכרתם זמני סוללה, קראתי לא פעם ולא פעמיים שמחשבי גיימניג ניידים ברמת I7 דור 10/11 עם כרטיס מסך RTX 3060 או אחר 

הזמני סוללה ממש ממש נמוכים, אני מדבר על שימוש רגיל (לא גיימנינג) הסוללה במקרה הטוב מחזיקה עד 3 שעות וזה אחרי הורדת הבהירות ל 50%.

יש אמת בדבר? מתכנן לקנות נייד גיימניג אבל מה שמרתיע זה החיי סוללה.

מתכנן על סדר TUF של אסוס.

זה מאוד משתנה ממחשב למחשב, הכרטיס הדיסקרטי לא עובד כל הזמן. בעבודות יומיומיות מה שעובד זה הכרטיס המובנה במעבד, וזמן הסוללה יכול להיות טוב אם אצל היצרן דאגו לתכנן את המוצר כמו שצריך. למשל, אסוס G14/G15 בעבודה רגילה מחזיקים מעל 10 שעות, אני כרגע עם Blade 14 של רייזר והוא מחזיק 7+ שעות בעבודה יומיומית. 

הטאף של אסוס זו סדרת הכניסה והם די מלאים בפשרות, חייב להגיד שהייתי נמנע.

• מעניין 1
פורסם

מחשב גיימינג אמור להיות גם עם מסך עם קצב רענון גבוה יותר, וגם לזה יש את המחיר שלו.

פורסם

מי אמר שחייבים להשתמש בזה שאתה על סוללה? למעשה רוב מחשבי הגיימינג קופצים ל 60hz שאתה מנתק את החשמל אלא אם תגדיר אחרת. 

פורסם

איך המוצר הזה?

https://www.bestbuy.com/site/samsung-galaxy-book-pro-360-13-3-amoled-touch-screen-laptop-intel-evo-platform-core-i7-16gb-memory-512gb-ssd-mystic-navy/6457789.p?skuId=6457789#tab=buyingOptions?bof=openbox

סמסונג גלקסי בוק פרו.

המפרט נראה סבבה.

איך האיכות?

ישרוד את תלאות הזמן?

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

זה כבר מחשב שהוא 2-1 (יענו גם טאבלט). זה לא מה שחיפשת עד עכשיו...

זה האתר עם הביקורות הכי טובות:

https://www.notebookcheck.net/Samsung-Galaxy-Book-Pro-360-13-in-review-Samsung-s-new-business-class-for-convertibles.547882.0.html

במבט מהיר, מסך מגע עם 300nits בהירות והערה לגבי העובדה שהוא reflective... לא משהו שהייתי קונה. זה מעצבן.

פורסם
לפני 57 דקות, falou כתב:

זה כבר מחשב שהוא 2-1 (יענו גם טאבלט).

במה זה שונה בפועל?

יענו מה המשמעות של זה עבורי חוץ מזה שאפשר לסובב את המסך שלוש-מאות (וכמעט) שישים מעלות?

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

קודם כל, המסך הוא טאצ'.

דבר שני, אפשר אכן לסובב אותו ואז הוא מתפקד במצב טאבלט

אף פעם לא היה לי כזה. לבת שלי היה והיא אומרת שעדיף מחשב וטאבלט נפרדים

• מעניין 1

• תוכן חדש...