Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית לפטופ open-box מ- best-buy?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 26 דקות, GR8Day כתב:

איך סדרת זן-בוק של אסוס? (שואל בחשש לאור החתימה של @hans...)

אל תיגע  :-)

בנוגע ל-xps - איך שהוא יצא שיש לי בבית גם xps ותיק וגם מקבוקים כך שאני יכול להשוות. זמן הסוללה בשנים הראשונות בסדר גמור, אחר כך היתרון עובר למק. אפילו שרד כמה נפילות (הילדים משתמשים בהם נון סטופ) - ובדומה למק, המארז המתכתי פשוט סופג מעיכה מפחידה בפינה אבל הכול עובד.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 26 דקות, noknok כתב:

היום אני עם X1 NANO של LENOVO אחרי שהXPS נלקח ממני בצער(שוד ברחוב),ואני חייב להגיד שהNANO קל מאוד עם נתונים מעולים(פחות מ900 גרם משקל!) מסך 13 אינצ' 16 גיגה ראם ו512G SSD כמו שרשמת.

מחשב נפלא ביותר מכפול התקציב שהוא רשם...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אמממ, כן זה מחיר מאוד נמוך לXPS חדש חבר - אם באמת זה מציאה הייתי לוקח.

זה משתנה מאוד, חיפשתי לעצמי(הNANO זה מחשב שקנו לי מהעבודה) מחשב בטווח דומה - התלבטתי מאוד הייתי אולי מסתכל על הEnvy של HP זה לא XPS אבל זה יאפשר לך למצוא מחשב מעולה בטווח מחירים סביר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא הייתי קונה מחשב ווינדוס להריץ פוטושופ עם רק

8GB

הוא לא ייסחוב

פורסם (נערך)

בנוגע להרצת ווינדווס על מק; בגדול יש שני פתרונות, או יותר נכון היו שני פתרונות virtual machine ו-bootcamp. 
האחרון כבר לא רלוונטי להבנתי בעידן המעבדים החדשים של אפל אך האופציה של virtual machine עודנה קיימת. 

מהנסיון שלי עם מקים מבוססי אינטל זה עובד לא רע, תלוי מה השימוש, אבל אם מגדירים את זה נכון זה יותר מסבבה אם צריך תוכנת ווינדווס פעם ב. רק כך בחשבון כ-20-30gb לפחות שילקחו לך מהזיכרון. 

לא ארחיב יותר מדי על מערכת ההפעלה, רק אגיד שבתור אחד שעובד רוב חייו על מק שימוש בווינדווס הוא חוויה מתסכלת מאוד, יצא לי ״להמיר״ כבר כמה אנשים למק וכולם התרגלו מהר מאוד וכיום מעדיפים את מערכת ההפעלה של אפל באופן מובהק. 

כמו כן החומרה של אפל לרוב מחזיקה שנים רבות, המחשבים בנויים מעולה, המסך והמקלדת מצויינים ככה שהחבילה הכוללת טובה מאוד לדעתי. 

עכשיו בנגע לנייד ווינדווס, הנסיון שלי מוגבל יחסית למה שקיבלתי מהעבודה, בעבר hp g4, לא כל כך רלוונטי לנושא אך הוא סבל מבעיות רבות ומגוונות ועל אף שהיה לא זול כלל היה לא איכותי להפליא. 

כיום משתמש בLenovo t14s, שהוא דווקא כן רלוונטי לדרישותיך. 

מסך טוב, מקלדת נעימה, trackpad סבבה, לא קרוב לשום מקבוק אך טוב מהרבה מחשבי ווינדווס שיצא לי להשתמש בהם. 

כמו כן המחשב קל מאוד אך סובל מעיצוב מיושן מאוד - מאפיין של סידרת הthinkpad. 

בכל מקרה גם איכות ההרכבה טובה, לסיכום ממליץ. 

עריכה אחרונה על ידי shakedi
  • אהבתי 1
 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם
לפני 5 דקות, shakedi כתב:

כיום משתמש בLenovo t14s, שהוא דווקא כן רלוונטי לדרישותיך. 

מסך טוב,

המסך הזה לא מספק בעליל לעריכת תמונות. הוא טוב לעריכת מסמכים בתאורת חדר 

פורסם (נערך)

יש מגוון מסכים אגב לסדרות של לנובו כמו כל מחשב אנטרפייז - סביר להניח שהאלה הזולים באים באמת עם המסכים היותר זולים שיהיו פחות אידיאלים לעריכה, מחשבים עיסקיים(סדרת THINKPAD של לנובו או דגמי פרימיום כמו XPS יהיו יותר יקרים לרוב מאשר דגמים בייתים, מצד שני מחשבים כמו THINKPAD הם מאוד רובסטים - אני זוכר בצבא ראיתי כאלה שנזרקו לקרקע עד כדי כך שהפלסטיקה שלהם מכוסחת מעבר להיכר אבל עדיין עבדו כמו חדשים, לכן אני מאוד חובב של הסדרה הזאת למרות שהמראה שלהם הרבה פחות סקסי מרוב המחשבים בשוק).

אני מסכים עם falou אל תיקח מחשב עם 8 גיגה, אם מדובר בארה"ב אל תגביל את עצמך לbest-buy - יכול להיות שבamazon לדוגמא תוכל למצוא דיל טוב יותר(יש לכל יצרן חנות באמזון) - נגיד https://www.amazon.com/HP-Envy-Touchscreen-Intel-Laptop/dp/B095LG8NNY?ref_=ast_sto_dp

אני לא יודע כמה זה יהיה חשוב לפוטושופ וכמה השימוש שלך כבד בפוטושופ אבל אולי לרדת לI5 יהיה פשרה לא רעה(בכל זאת מדובר במעבד חזק גם ככה) https://www.amazon.com/HP-Envy-Intel-Platform-Laptop/dp/B09PJPV6WY?ref_=ast_sto_dp

עריכה אחרונה על ידי noknok

פורסם
לפני 45 דקות, noknok כתב:

יש מגוון מסכים אגב לסדרות של לנובו

יש לי את המחשב הזה בבית. למעשה,שניים. אם המסך טוב, הוא יקר. בסדרה עסקית מובילה משלמים על פיצ׳רים שמנמ׳׳ר צריך ולא משתמש ביתי. המנמר גם משלם הרבה פחות...

לכם המלצתי היא סדרת ה-Thinkbook

I5 יכול לסחוב פוטושופ, אני מניח, אבל 16GB זה המינימום לתפעול שוטף

פורסם
לפני 3 שעות, hans כתב:

זמן הסוללה בשנים הראשונות בסדר גמור

אין סיכוי למחשב מודרני מבוסס אינטל להתקרב אפילו בצחוק לחיי סוללה של m1 - אפילו אם זה m1 max. זה היה נכון לעידן אינטל. לא לעידן m1.

רק שבוע שעבר - עבדתי יום שלם מחוץ למשרד - בשיא הכח - נשארתי עם 30% סוללה (כולל שיחות קימפולים ובלאגנים).

הI9 שהיה לי - היה שורד לי שעה וחצי של עבודה אמיתית.

זה בכלל לא באותה ספירה

בנוסף - בשביל העבודה שלי - הm1 max גם על הדרך פי 3 (יאפ ... מדוד) יותר מהיר מהi9 דור 10 הכי מהיר שיש לאינטל להציע לניידים.

לפני שעה, shakedi כתב:

האחרון כבר לא רלוונטי להבנתי בעידן המעבדים החדשים של אפל אך האופציה של virtual machine עודנה קיימת. 

לא רלוונטי. אתה מדבר על וירטואליזציה - לא אימולציה שזה דבר אחר לחלוטין.

הפתרון הכי ריאלי כרגע להריץ דברים של windows על מק זה זה:

https://www.codeweavers.com/crossover

זה עובד מ א ו ד יפה.

אם פותח השרשור רוצה לספר לנו מה התוכנה ויש לה גירסא להורדה - אני יכול לבדוק את זה זריז על הלפטופ הפרטי שלי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 4 שעות, falou כתב:

לא הייתי קונה מחשב ווינדוס להריץ פוטושופ עם רק

8GB

הוא לא ייסחוב

פוטושופ בקטנה מדי פעם.

לשימוש השוטף שלי אני מאמין שיספיק 8, למרות שאם אפשר ברור שעדיף 16.

לפני שעתיים, Liviur כתב:

אם פותח השרשור רוצה לספר לנו מה התוכנה ויש לה גירסא להורדה - אני יכול לבדוק את זה זריז על הלפטופ הפרטי שלי.

תודה על ההצעה אך לצערי זה לא אפשרי.

לפני 3 שעות, falou כתב:

לכם המלצתי היא סדרת ה-Thinkbook

כוונתך למשהו בסגנון הזה?

https://www.amazon.com/Lenovo-ThinkBook-13s-2560x1600-Thunderbolt/dp/B08ZVFH71S/ref=sr_1_4?crid=29C731BNZG54Y&keywords=lenovo+thinkbook&qid=1649111707&refinements=p_n_condition-type%3A2224371011&rnid=2224369011&s=electronics&sprefix=lenovo+thinkb%2Caps%2C235&sr=1-4

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

לדעתי זה ברור לכולם שאפל(שכמה שכולל אני נוטים לא לאהוב אותם כחברה) פרצה פה את הדרך ל2 דברים:

1.אימוץ ואדפטציה מהירה של arm(ארכיטקטורת המעבד על בסיסה פותחה m1, שכיום קיימת בכל טלפון סלולרי של אפל או אנדרואיד) כפלטפורמה עדיפה למחשבים(משהו שעד היום היה בעיקר כפתרון זול/חסכוני למחשבים מוזלים עם מערכות הפעלה מוגבלות בפיצ׳רים כמו chomeos או windows s) .

2.הארכיטקטורת מעבד-זיכרון-מעבדגרפי מולחמת ליחידה אחת שתיכנס גם לטוב ולרע בעתיד הלא רחוק לעולם המחשבי windows.

מאמין שעוד 5 שנים יהיה הרבה פחות מחשבי x86 זמינים בשוק.

לפני 1 דקה, GR8Day כתב:

פוטושופ בקטנה מדי פעם.

לשימוש השוטף שלי אני מאמין שיספיק 8, למרות שאם אפשר ברור שעדיף 16.

תודה על ההצעה אך לצערי זה לא אפשרי.

כוונתך למשהו בסגנון הזה?

https://www.amazon.com/Lenovo-ThinkBook-13s-2560x1600-Thunderbolt/dp/B08ZVFH71S/ref=sr_1_4?crid=29C731BNZG54Y&keywords=lenovo+thinkbook&qid=1649111707&refinements=p_n_condition-type%3A2224371011&rnid=2224369011&s=electronics&sprefix=lenovo+thinkb%2Caps%2C235&sr=1-4

נראה מפרט לא רע ביחס למחיר.

פורסם

נכון.

רק שמשום מה הביקורות שם לא משהו.

לפני 6 שעות, hans כתב:

אל תיגע  :-)

למה?

לא מפקפק בהמלצה, רק מנסה להבין.

Today is a great day!

Just like every day...

• תוכן חדש...