Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, yonisi כתב:

4 שנים זה כלום בשביל סוללה... אם כבר מדובר על 6-8 שנים בד"כ.

וחוץ מזה גם רכב דיזל בן 6 עם 300K ק"מ בערך כבר לא יהיה שווה הרבה בשוק...

שלום 

האם כולם מסכימים שפלאג אין לא יוסיף לי דבר בנסועה של 45K לשנה , רובה המוחלט בבין עירוני ? חשבתי להרויח מכך שאני טוען בבית 100% ויוצא ..

בכל מקרה אם זה מוחלט , אז נשאר חשמלי , היברידי או דיזל .

חשבתי באמת  על האיוניק 5 .

עלות הטענה רק בחשמל  חוסכת לי בשנה כ 15000 בשנה ולא ידוע לי כמה חוסכת בטיפולים וימי עבודה .

מאידך אחרי שלש שנים בערך מסתיימת אחריות הסוללה וייתכן שאחרי 5 שנים כבר אמכור/ אצטרך לספוג עלות החלפת סוללה 

הנחה - מחירי הסוללות יהיו הרבה יותר זולים - האם הגיוני?

פורסם (נערך)

אין שום סיבה להחליף. כמו שאין סיבה להחליף מנוע ברכב בנזין כל 5 שנים. הסוללה היא הרכיב הכי יקר ברכב חשמלי והרכיב בעל אורך החיים הקצר ברכב. אבל ברכבים מודרניים עם קירור וחימום סוללה לטמפרטורות אופטימליות, לא אמורים להחליף אותה אלא עלולים להחליף אותה(ויש הבדל גדול בין הדברים). אבל זה יכול לקרות, כמו שמנוע דיזל יכול למות למרות שהוא לא אמור וברכבים היברידיים יש סוללות קטנות אומנם אבל לרוב ללא חימום וקירור סוללות.

ואכן פלאג אין מיותר. אם לא האיוניק 5, לדעתי כדאי לשקול את הראב 4 או לקסוס nx כהיברידי או סקודה קודיאק דיזל.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • תוכן חדש...