Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים עם רכב ישן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אל תיבהל מלהעביר טסט. סביר שהעצלות\חשש להעביר טסט ורק אז למכור תעלה לך בהורדה של עשרות אחוזים במכירה. לשיקולך.

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם

תודה רבה לכולם. אני אנסה להתקשר למכונאי מחר לקבלת הצעת מחיר. זה עדין לא ברור לי אם כדאי. נאמר פה שבסופו של דבר עם טסט או בלי טסט, ההפרש הוא בסביבות ה 2000 שקל. טסט עולה כ 1000 לשנה, ונגיד ועוד כ 1000 שקל להעביר את הרכב טסט. זה בדיוק 2000 ש"ח. זאת אומרת למכור ב 2000 שקל יותר, ולשלם 2000 שקל לטסט?

בכל אופן, שיכנעתם אותי להימנע מגרידה אם אני יכול. אחרי 10 שנים, והרבה סנטמנטליות לרכב - אני מעדיף שימשיך לשרת מישהו אחר, אז אני שמח שיש שוק לזה.

פורסם
לפני 4 שעות, SYpde כתב:

תודה רבה לכולם. אני אנסה להתקשר למכונאי מחר לקבלת הצעת מחיר. זה עדין לא ברור לי אם כדאי. נאמר פה שבסופו של דבר עם טסט או בלי טסט, ההפרש הוא בסביבות ה 2000 שקל. טסט עולה כ 1000 לשנה, ונגיד ועוד כ 1000 שקל להעביר את הרכב טסט. זה בדיוק 2000 ש"ח. זאת אומרת למכור ב 2000 שקל יותר, ולשלם 2000 שקל לטסט?

בכל אופן, שיכנעתם אותי להימנע מגרידה אם אני יכול. אחרי 10 שנים, והרבה סנטמנטליות לרכב - אני מעדיף שימשיך לשרת מישהו אחר, אז אני שמח שיש שוק לזה.

למה לא לנסות להעביר טסט בלי לתקן? אולי לא ישימו לב/לא בודקים איפה שהנזילה נמצאת.
אני הייתי מנסה להעביר טסט בלי לתקן ולנסות למכור בכמה אלפים.

פורסם

עם טסט לשנה והנתונים של הרכב (יד שניה וקלומטרג' נמוך) לדעתי תמכור בשקט ב5++ (תפרסם ב6.5),
במקרה שלך אני הייתי משקיע בטסט.

פורסם
לפני 20 שעות, itaysamurai כתב:

אף אחד שפוי לא ישקיע בדיקה ברכב ישן. זה "לבוא לקחת".

אז יבואו 2-3 מתחכמים שיציעו לך 1000 ש"ח ויהיו בטוחים שהם עושים לך את הטובה של העשור.

תתאפק קצת, תציב לעצמך מספר ריאלי שממנו אתה לא יורד, בסוף הוא יעוף.

חברה פרסמה מאזדה 3 2005 (תקינה מכאנית אבל נראית כמו מכונית תופת) ב-5000 ש"ח. נמכרה באותו יום ב-4500.

יש בהחלט שוק לרכבים פשוטים וזולים.

מצטרף לדעה.

מכרתי לפני שלושה חודשים מאזדה 3 2005 מטופלת היטב ב7500.

היה אחד שחיפש רכב גישור לכמה חודשים עד שיקבל רכב חדש חשמלי שהזמין , לא קנה לבסוף אבל בהחלט יש שוק לסגמנט הזה ולאו דווקא סטודנט צעיר

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 שעות, llaavvii כתב:

עם טסט לשנה והנתונים של הרכב (יד שניה וקלומטרג' נמוך) לדעתי תמכור בשקט ב5++ (תפרסם ב6.5),
במקרה שלך אני הייתי משקיע בטסט.

גם אני לפחות הייתי ניגש לטסט ואם יגידו תיקון ב 3000 שקל אעיף לפירוק ואם לא , סיכוי טוב שההשקעה תחזור אליך

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל צריך לשלם את האגרה בסך 1000 שקל. אבל אם יש תיקון רציני ואני שולח לפירוק, אני אוכל לקבל החזר על ה 1000 ש"ח האלו (זה עובד רק במצב של פירוק, אני מניח).

• תוכן חדש...