Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הרכב הנוכחי שלי (מיצובשי אטראז') מתחיל להראות סימני שביקת חיים וזה שאלה של זמן עד שיתחילו הצרות.

בגלל מצב השוק בחוץ עם מחירי מכוניות יד שנייה, חשבתי על אופציה של ליסינג מטעם העבודה, ולמכור את הרכב הנוכחי שלי.

נסועה יומית ~ 130 קילומטר ביום (נסיעה מאזור המרכז להר חוצבים בירושלים).

אני מעלה פה את 2 ההצעות. שכר נוכחי שלי (19 עם קצת תוספות), למול השוואה של לקיחת רכב ליסינג מטעם העבודה (סגמנט A).

הרכב מגיע עם טווח נסועה של 35 אלף קילומטר בשנה, כאשר מדברים על דלקן חופשי ללא הגבלה.

דיברתי עם מספר חברות ליסינג פרטיות ככה שאקח את הרכב עם ליסינג תפעולי.

ההצעה הזולה ביותר שקיבלתי הינה: 1350 עבור שברולט ספארק (אספקה במאי) נדרשת מקדמה צנועה של 7500, עם מגבלת טווח של 25 בשנה (מה שבהכרח לא מספיק לי) - מחיר זה כולל ביטוחים, טסט, וטיפולים.

אשמח להצעתכם, האם ההצעה כהצעה משתלמת? או שאחשוב על כיוון אחר שלא ציינתי?

image.thumb.png.71427c1203e3ade211b5b47bede77478.png

פורסם

בקמ כזה לדעתי עדיף לקחת ליסינג למרות שאתה צריך לבדוק- אתה מפסיד פה לא מעט הפרשות סוציאליות כמו קופת גמל קרן השתלמות ופיצויים, כי השכר בסיס להפרשות יורד.

לגבי רכב הייתי לוקח דרגה 1 עד 2 מעל הספארק, גם יותר נוח בגלל הנסועה הגבוהה.

ואז תבקש שוב סימולציית שכר

פורסם
לפני 19 שעות, DROR748 כתב:

בקמ כזה לדעתי עדיף לקחת ליסינג למרות שאתה צריך לבדוק- אתה מפסיד פה לא מעט הפרשות סוציאליות כמו קופת גמל קרן השתלמות ופיצויים, כי השכר בסיס להפרשות יורד.

לגבי רכב הייתי לוקח דרגה 1 עד 2 מעל הספארק, גם יותר נוח בגלל הנסועה הגבוהה.

ואז תבקש שוב סימולציית שכר

הבנתי אותך, תודה רבה!.

רכב דרגה מעל, זה עוד יותר פגיעה משמעותית בהכנסה.

בסוף החלטתי ללכת על השכר הגבוה, ולקנות רכב יד 2

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...