Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר למשתכן לוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתם שניכם צודקים.

מחיר למשתכן שווק עם הנחה של כ 25% ממחירי שוק 2015.

אממה

גם מכרזים בשנת 20 או 21 פורסמו עם אותם אחוזי הנחה ביחס ל 15.

מה שקרה זה, שבמקומות בהם בין השנים 15 ל 22 היתה עלייה משמעותית במחירים הפער גדל ליותר מ 100%.

לכן @Nakamichi צודק שבעיקרון לא היו הנחות כאלו גם במחיר למשתכן,

אבל גם @avargel צודק שמציאותית זה מה שקרה.

אני מכיר אישית כמה רוכשים בבית שמש, רובם סביב 50% ממחיר שוק. (100% תשואה.)

אחיין שלי חתם שם חוזה בשבוע שעבר, ברמה ה'.

דירת 4 חדרים עם חצר 975 אל'ש.

הקבלן מוכר היום בשוק חופשי על הנייר לעוד 3 שנים, 2,160,000.

בבני ברק הפער גדול עוד יותר,

אנשים זכו בסביבות 11 למ''ר, הקבלן מוכר ב 25 למ''ר!

אמנם הוא קצת עף על עצמו, ומתקשה למכור אבל אלו המחירים שלו כיום.

עריכה אחרונה על ידי - XM -
  • אהבתי 1

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

רק עוד משהו קטן. בעוד שהמפרט של מחיר למסכן הוא קבוע. ולדעתי אגב זה לא מפרט עני מאוד.

הדירות שאתה רוכש בשוק החופשי בד"כ קצת יותר מאובזרות. זה לא דיל ברייקר ולא משהו ששווה את ההפרש במחיר הנדרש.

אבל נגיד. סתם דוגמא במחיר למשתכן אין אסלה סמויה. יש מונובלוק. עכשיו, אני לא חושב שיש בעיה במונובלוק. לי יש מונובלוק. אחלה. אבל כל השדרוגים האלה שווים משהו בכסף. אז אי אפשר ממש להשוות אותם 1:1. גם מבחינת אפשרות לבחירת ריצוף ועוד.

מה גם שהקבלן בד"כ שומר את הדירות ה"שוות" לעצמו. את אלו שמחולקות טוב יותר, עם הכיווני אוויר הטובים יותר, המרפסות הגדולות, החניות הקרובות.

אז זה לא בדיוק אותה דירה 1:1.

ושוב. חד משמעית. עסקה נהדרת דירה כזאת ב-1.2. חצי מחיר מהמחיר היום.אין פה ספק בכלל. אין פה ויכוח.

אבל שהדיון הוא על ה-300 הנחה ההם בלוד. אפשר להבין למה חלק מהאנשים מהססים.

פורסם (נערך)

ממליץ לבקר בכל שכונה שמתלבטים לגביה לפני שבכלל שוברים את הראש אם להרשם או לא. 

ספציפית בלוד גני אביב ביקרתי כמה פעמים לפני מספר שנים, כשעוד היו שם דירות יד 2 חדר וחצי בפחות מ500 אלף. מההתרשמות האישית, האיזור לא סימפטי, כי כאמור צריך לעבור דרך אזורים מפוקפקים בכל כניסה ויציאה מהשכונה.

אבל לא לכל אחד זה יפריע, לכן כדאי לקפוץ לבקר ולראות במו עיניך במה מדובר.

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם
לפני 9 שעות, iluxxxa כתב:

האיזור לא סימפטי, כי כאמור צריך לעבור דרך אזורים מפוקפקים בכל כניסה ויציאה מהשכונה.

או ללכת ברגל 5 דקות עד הרכבת ותוך 15 דקות אתה במרכז ת"א. להגיע למרכז ת"א או לאוניברסיטה ברבע שעה זה משהו שגם תל אביביים לא יכולים לחלום עליו😄

פורסם

מה לגבי ירושלים? עוד לא היה לי זמן להתעמק (והאתר בעייתי ולא נוח) אבל ראיתי שיש הגרלות בגבעת המטוס. 

בתור ירושלמי לשעבר זה תמיד היה אזור של בנייה ארעית לעלייה מאתיופיה, לא יודע מה יש שם עכשיו. 

פורסם
לפני 2 דקות, pl7410 כתב:

מה לגבי ירושלים? עוד לא היה לי זמן להתעמק (והאתר בעייתי ולא נוח) אבל ראיתי שיש הגרלות בגבעת המטוס. 

בתור ירושלמי לשעבר זה תמיד היה אזור של בנייה ארעית לעלייה מאתיופיה, לא יודע מה יש שם עכשיו. 

בעצם מתוכנן שם הרחבה של בית צפפא, הדיבור הוא על כך שיקצו חלק גדול מהדירות לתושבי בית צפפא, בנוסף אישרו לתושבי מזרח ירושלים ללא אזרחות (בעלי תושבות קבע) להשתתף בהגרלה.
לא מציאה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

בהמשך לאחת מההצעות פה נכנסתי לאחת מהקבוצות פייסבוק של גני אביב בפייסבוק, אכן יש לא מעט תלונות על מואזין, ירי וונדליזים של ערבים ובגדול חוסר תחושת ביטחון אישית. חלק מהתגובות ישנות יותר, חלק ממש מהימים האחרונים.

פורסם

המלצתי לבקר את המקום במהלך חודש הרמצ'אן שיתחיל ב30.3, ככה שלא תהיו מופתעים מהמצב בעוד כמה שנים

• מצחיק 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, elimalka כתב:

אני הייתי הולך אזור בן שמן. (גני יער/אחיסמך)

השכונות הן לא "מובלעות" בתוך שכונות ערביות כמו גני אביב?

פורסם
לפני 4 שעות, D_D כתב:

השכונות הן לא "מובלעות" בתוך שכונות ערביות כמו גני אביב?

לא בכלל לא.

אחיסמך ברובה חרדים/דתיים.

פורסם

נכון. איזור בן שמן עדיף. היא גם לא בידיוק לוד כי כביש 40 מפריד בין גני יער והשכונה החדשה של בן שמן ללוד עצמה. הבנתי גם שיש תוכנית לבניית תחנת רכבת שם באיזור, אבל לא בטוח מה ואיך. 

פורסם
בתאריך 23.3.2022 בשעה 17:37, shimta כתב:

רק קח בחשבון הולך להיות בלוד פרויקט דירה להשכיר , 

3500 יחידות דיור שהיו זולות יותר ממחירי הדירות בגני אביב. 

אז כוונתך היא לבצע השקעה, לא יודע אם הייתי הולך על זה, 

מתקן* 1500 דירות. 

עד 3,500 שקל דמי שכירות בחודש לדירת 4 חדרים: זה מה שתשלמו בפרויקטי "דירה להשכיר" בלוד

פורסם

הסתכלתי על המכרז באתר של רמ"י בפרוייקט אחד דירה להשכיר בלוד.

המחיר לדירת 4 חדרים זה 35 שקל למטר ועוד 4 שקלים למטר דמי ניהול וזה לזכאים. (צמוד למדד).

50% מהדירות לזכאים והשאר לשוק החופשי שזה כנראה יהיה 20% מחיר יותר. אז רק הזכאים יהנו מ-3500.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
לפני 5 דקות, car_me כתב:

הסתכלתי על המכרז באתר של רמ"י בפרוייקט אחד דירה להשכיר בלוד.

המחיר לדירת 4 חדרים זה 35 שקל למטר ועוד 4 שקלים למטר דמי ניהול וזה לזכאים. (צמוד למדד).

50% מהדירות לזכאים והשאר לשוק החופשי שזה כנראה יהיה 20% מחיר יותר. אז רק הזכאים יהנו מ-3500.

לדירת 100 מטר זה כבר יוצא 3900 כולל דמי הניהול

זה ממש לא זול ביחס לדירות דומות באזור

רק לשם ההשוואה, באחיסמך הסמוכה בבנינים החרדיים דירת 4 חדרים מושכרת ב2900-3200, ודמי וועד סביב ה130 ש"ח 

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...