Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לדו"ח :[

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובקשר למקרה עצמו.... אם הייתם קוראים את הדו"ח שהשוטר רשם אז הייתם רואים שאין כל כך על מה להתווכח... הוא אשכרה עשה לי טובה.... זה היה 2 אדומים מלאים והוא קנס אותי רק על אחד :roll: (ועוד שאר ירקות שלא נפרט.. :\

אם זה היה אכן כך, שני אדומים מלאים ועוד ירקות - אז אתה צריך להיות יותר ממבויש... זה לא שעשית טעות קטנה בתום לב - עברת שני אדומים מלאים ועשית עוד עברות תנועה בדרך? אתה מסוכן!! אני מקווה שהדו"ח הזה יגרום לך להבין את זה.

גם אני עברתי פעמיים באדום, בשניהם זה היה מחוסר תשומת לב ובשניהם במזל לא קרה כלום. אח"כ בעטתי בעצמי שבועיים (זה לא קל להגיע עם כף הרגל לתחת, אתם יודעים :p:wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ובקשר למקרה עצמו.... אם הייתם קוראים את הדו"ח שהשוטר רשם אז הייתם רואים שאין כל כך על מה להתווכח... הוא אשכרה עשה לי טובה.... זה היה 2 אדומים מלאים והוא קנס אותי רק על אחד :roll: (ועוד שאר ירקות שלא נפרט.. :\

אם זה היה אכן כך, שני אדומים מלאים ועוד ירקות - אז אתה צריך להיות יותר ממבויש... זה לא שעשית טעות קטנה בתום לב - עברת שני אדומים מלאים ועשית עוד עברות תנועה בדרך? אתה מסוכן!! אני מקווה שהדו"ח הזה יגרום לך להבין את זה.

גם אני עברתי פעמיים באדום, בשניהם זה היה מחוסר תשומת לב ובשניהם במזל לא קרה כלום. אח"כ בעטתי בעצמי שבועיים (זה לא קל להגיע עם כף הרגל לתחת, אתם יודעים :p:wink: )

רוני

עם תחת כמו שלך, זה גם לא כזה קשה.

פורסם

זה שאתה לא מסוגל לשלוט על עצמך אחרי שליש בירה :drinking:

זו בעיה שלך :biglaugh:

95 1.6 Ibiza ידנית, 106XS 1.4 95 ידנית, Lantis 1.8 95 ידנית,

ליסינג אוט' מכאן ואילך

פורסם

רוני

עם תחת כמו שלך, זה גם לא כזה קשה.

:p:p:p:p:p:D:D:D:D:):):):)

זהירות להבא.

Back to the original - NC again.

פורסם

פעם הבא תנסה שני שליש בירה

אולי תספיק לעבור בארבעה אדומים :lol:

95 1.6 Ibiza ידנית, 106XS 1.4 95 ידנית, Lantis 1.8 95 ידנית,

ליסינג אוט' מכאן ואילך

• תוכן חדש...