Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי הטבת טיפול חלקי ראשון חינם במוסך מורשה מאזדה. שמן ופילטר שמן כולל עבודה על חשבונם. 

קראתי שהם משתמשים בשמן חצי סינטטי של Motorcraft. קראתי ששימוש בשמן חצי סינטטי זה לא בריא למנוע. הבנתי שעדיף להשתמש בשמן Castrol שהוא סינטטי מלא. 

מצד שני, אם שמן חצי סינטטי של מוטורקראפט לא היה טוב, אני מאמין שבמאזדה לא היו משתמשים בשמן הזה עבור אלפים של רכבי מאזדה.

אני מתלבט אם ללכת על זה ולקבל את השמן הנ״ל (שכאמור בחינם) או לוותר ולקנות שמן Castrol סינטטי מלא.

תודה.

Mazda 3 2.0L, 2016 

פורסם (נערך)

אני לא יודע אם זה באמת השמן שמשתמשים בו בחברה.

מנסיון שלי השמן לא משהו בכלל. השתמשתי בו פעם אחת המנוע לא היה עובד שקט. החלפתי אחרי 5 אלף ק''מ.

עברתי ל5W30 סנטטי מלא תקן A5 של מוטול. המנוע עובד שקט.(שווה את ה-20-30 שקל הפרש גם קסטרול מומלץ)

הבדל רציני אז לא הייתי ממליץ לקנות אותו .לפי מה שהבנתי הוא גם לא בתקן A3/A5 אז לא יודע איך משתמשים בו בכלל. יש לו תקנים של פעם.

גם השמן גיר שלהם דוחפים אותו לבעלי מאזדות. בטענה שזה השמן גיר המקורי. וזה לא נכון. שמן גרוע בגלל זה עולה זול . 
אם זה היה יצרן כזה טוב. היה מיצר לכול המכוניות. ולא מטביע סמל רק של פורד.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

חבל שלא ציינת איזה שנה המאזדה שלך

אך אוכל להגיד כפריק של מאזדה

שהשמן של מוטוקראפט הוא שמן מעולה 

אני אישית משתמש בו למאזדה 3 שלי

אני ממליץ להשתמש בו רק לדור הראשון והשני

אומנם מדובר רק בחצי סינטטי אך המנועים

של מאזדה מהדורות הראשונים לא זקוקים

ליותר מזה.

תקרא קצת היסטוריה על החברה הנ"ל 

ותבין שמדובר כאן בחברה רצינית

ומאוד איכותית.

פורסם

לפי תגובות קודמות שלך יש לך מאזדה 2016. 

שמע,כל עוד אתה לא מתגרזן על הרכב(סשנים ארוכים של 5+ אלף סלד)

המאזדה שלך תיהיה אחלה עם מוטוקרפט.

אם קבלת שובר,תנצל את זה(תוודא רק שפלטר שמן מקורי,זה יותר חשוב מהשמן) 

מנועים של מאזדה שורדים 200 אלף קמ בכיף בתחזוקת יהיה בסדר....כל עוד אין חוסר שמן כמעט בלתי אפשרי להרוג את המנועים של מאזדה. 

זה כולה מאזדה,לא פורש בקיצור. 

תיהיה רגוע עם השמן מוטוקרפט,טיפול הבא תקנה קסטרול אם אתה רוצה.

אגב השמן גיר של מוטוקרפט לגיר ידני,אחד השמנים הכי איכותיים שיש בשוק.

פורסם
ציטוט

מנועים של מאזדה שורדים 200 אלף קמ בכיף

יש מנועים שהגיעו גם למעל 300 אלף

רק לשמור על החלפות שמן בזמן ולהשתמש בפילטר שמן מקורי.

ציטוט

אגב השמן גיר של מוטוקרפט לגיר ידני,אחד השמנים הכי איכותיים שיש בשוק.

גם השמן גיר שלהם לרכבים אוטומטיים

פצצה ונחשב לאיכותי מאוד.

• תוכן חדש...