Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

עובר לדירה שכורה לכמה שנים וצריך לקנות לשם ארון, הגברת הטילה ווטו על ארון הזזה ורוצה רק נפתח.

האם למישהו מחברי הפורום יש מקום מומלץ ולא יקר יחסית?

לא רוצה להשקיע בארונות בצד היקר של הסקאלה, ךא מנגד גם לא רוצה להתעסק עם אייס/דורון ושות׳, מוכן לשלם עוד כמה מאות שקלים כדי לקבל שירות ומוצר טוב יותר

פורסם (נערך)

איפה אתם גרים?

ארונות זולים זה הום סנטר ואייס, אבל בכל עיר יש חנויות של רהיטים זולים מאד. צריך להכיר את האיזור.

בחיפה קניתי בשעתו בפרוטות בפינת הרצל - ברזילי. לא יודע האם העסק עוד קיים. אם אתה מהאיזור עשה שם סיבוב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כיוון קצת שונה... יש לך רכב האצ'בק וידיים ימניות?

אם כן, תשקול לקנות יד שניה. ארונות מצויינים נמכרים בגרושים וגם תוכל לראות בדיוק מה אתה מקבל.

פורסם

הניסיון שלי הוא שארון שפורק לעולם לא יחזור להיות מה שהיה. אז,זה עשוי להיות פתרוןמלטווח קצר, לא יותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כנראה תלוי איזה ארון ומי מפרק/מרכיב. לכן שאלתי אם יש ידיים ימניות.

קניתי ככה בזמנו ארון 4 דלתות מצוין. וגם העברתי ארון אחר מהמשפחה אלי ואז לעוד דירה.

פורסם
לפני כשעה, A_lex כתב:

כיוון קצת שונה... יש לך רכב האצ'בק וידיים ימניות?

אם כן, תשקול לקנות יד שניה. ארונות מצויינים נמכרים בגרושים וגם תוכל לראות בדיוק מה אתה מקבל.

יש לי סיוויק טורר😃

אבל כמה זה מורכב להרכיב/לפרק ארון יד שניה?

ואנחנו מאזור ירושלים.

האמת שגם נגר שדיברתי איתו המליץ לי שלא להתעסק עם פירוק והרכבה של ארון

פורסם

איקאה

VFM הכי גבוה

לגבי אייס, יש להם 2 סדרות, הזול ביותר ג'אנק, אל תיגע

הסדרה היקרה יותר כבר סבירה באיכות (יחסית, כן?)

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

תלוי בידיים שלך

בגדול, מכל הDIY, אני מוצא את איקאה כהכי קל להרכבה

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

ההתבלטות שלי היא בין לרכוש ארון אצל נגר שאני מכיר וסומך עליו ב3900(כולל הכל) או 3200 לארון עם נתונים דומים באיקאה\חברה אחרת

האם הדלתה שווה את זה?

פורסם

נשמע לי מוזר, אבל אם זה ההפרש - הייתי הולך על הנגר

תשקלל פנימה הובלה והרכבה (גם הזמן שלך שווה כסף) והפער נמחק

תתחדש!

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...