Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממיר קטליטי פיג'ו 107

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

פיג'ו 107 2012, גיר רובוטי, קצת מתקשה בסחיבה בנסיעות עירוניות (בבין עירוניות נוסעת מעולה), וגם תחושת זריקה בנסיעה במהירות נמוכה.

נדלקו כמה נורות אזהרה - נורת תקלות כללית ונורת יציבות.

בבדיקת מחשב מתברר שהנורות קשורות לממיר קטליטי.

מחפש המלצה מה ניתן לעשות, האם חייב להחליף או שיש אפשרות לשפר ללא החלפה.

הבנתי שהממיר של הפיג'ו הזה הוא ממיר סעפת, ולכן משמעותי יותר לרכב.

השאלה שלי היא גם מה קורה אם לא אטפל בזה, מה יכול לקרות לרכב מעבר לזה.

אודה לעונים, במיוחד מי שמכיר חוויה כזו ברכב מדגם זה.

פורסם

דבר ראשון נתחיל מזה שתתן פה את כל קודי התקלה.

דבר שני, אם זה רק ממיר קטיליטי, מה שהייתי מנסה זה למחוק את התקלה ולקוות שלא יחזור, אם חוזר אז תוסף דלק ( לפעמים עוזר). אם אחרי זה עדיין לא עזר אז פשוט תחייה עם המנורה בשלום ותמשיך, ראיתי כבר לא מעט רכבים שהיו ככה וגם לאחותי במאזדה 2 יש תקלה דומה..

פורסם

אין לי קודים, אני יכול רק לצרף תמונה של הנורות הדולקות מתוך הספר רכב.

הבנתי מהמוסך שבגלל שזה ממיר סעפת, זה יותר חמור ויכול לגרום לסתימות, זה נכון??

נורה.PNG

נורות.PNG

פורסם

בלי קודים קשה לי להגיד,נורת Check engine יכולה להיות בכיף 50 תקלות שונות.. ממיר קטליטי לרוב מותקן לפני היציאה של האגזוז אבל יש רכבים שבהם הוא ביחד עם הסעפת, במקרה שלך המוסך צודק וזה באמת עם הסעפת מה שגורם לך לירידה בביצועים של הרכב, כמו כן מבדיקה בחו"ל נראה שאורך החיים שלו ספציפית בפז'ו זה בערך 80K מייל ( בערך 140 אלף קילומטר), אז אין לך ברירה אלא להחליף.

ממיר קטיליטי לא תקין יכול לגרום לסתימות בין אם הוא רגיל או משולב בסעפת.

פורסם

תודה על התשובה.

אני יחדד את השאלה שלי: האם ייגרם נזק אם לא אזדרז להחליף את הממיר ואדחה זאת בכמה חודשים (משיקולים שונים)?

פורסם (נערך)

אני רכשתי ממיר תחליפי של חברה בריטית BM לפי המק"ט של הממיר המקורי ב-850 שקלים מ-eBay. התקנה פשוטה מאד. בינתיים הכל עובד נפלא, התקנתי לפני חודש, מאז לא חזר הקוד תקלה.  בארץ ניתן להשיג רק מקורי שעולה 3.5 אלף או אוניברסלי שמתפגר אחרי 15-20 אלף ק"מ.  לא ניתן להשיג תחליפי איכותי לפי המק"ט לצערי. 

אני לא הייתי נוסע ברכב עם ממיר תקול במשך כמה חודשים, זה עלול לעלות לך הרבה יותר בהמשך. 

עריכה אחרונה על ידי THELAD

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם
לפני 4 שעות, THELAD כתב:

אני לא הייתי נוסע ברכב עם ממיר תקול במשך כמה חודשים, זה עלול לעלות לך הרבה יותר בהמשך. 

מה עלול להיות?

פורסם

לדוגמה שבירת ממיר הקטליטי וחסימת צינור הפליטה (ואם יש ממיר שני, סתימה מוחלטת שלו) כך שהרכב לא יוכל לנסוע כמעט.

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, רכב כתב:

מה עלול להיות?

יש כאן שרשור שפתח מישהו שהתעלם מהנורה של הממיר הקטליטי ב-208 שלו, מוזמן לחפש. 

עריכה אחרונה על ידי THELAD

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

• תוכן חדש...