Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש למכור רכב בצורה כזו שיבוא הקונה, ישלם, נעביר בעלות וזהו.

אני מוכן לעשות את כל העבודה המקדימה עם שקיפות מקסימלית, שיהיה לו את כל המידע שהוא צריך ושרק יבוא יקנה וילך. 

רקע:
- רכב משנת 2015 שנסע פחות מ-30,000 ק"מ.
- נקנה מסוחר רכב.

- "שמור מרופא".
- אין לי מושג איפה טופל. הלכתי ליבואן והוצאתי ממנו את הטיפול היחיד שבוצע אצלו.
- ידוע לי במפורשות שהרכב טופל כמו שעון כל שנה בצמוד לטסט שלו. אין לי כאמור איך להוכיח את זה.

דברים שכבר עשיתי:
- הוצאתי דו"ח תביעות ביטוח (נקי).
- לקחתי אותו לבדיקה לפני קניה (הכל בסדר חוץ מצמיגים יבשים ושמן שצריך להחליף).

- צילמתי אותו יפה.

מה אני עוד יכול לעשות על מנת להבטיח את המכירה?

פורסם (נערך)

1. נסה לפרסם פה בפורום. הקונים שיגיעו מהפורום על פי רוב מבינים ברכבים ויותר רציניים מאלה שיגיעו מלוחות.

2. אם לא הלך דרך הפורום תמכור למגרש.

עריכה אחרונה על ידי shugiflex
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

רכב בודקים לא קונים ככה. אלא אם כן תמכור במחיר נמוך. חכה בסבלנות. באיזה רכב מדובר?

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם
לפני שעה, Liel Baruch כתב:

ע״פ הכתוב זה מרגיש משום מה שאתה לא מעוניין שהקונה יבצע בדיקה לפני קניה, למה?

אני לא מעוניין לבזבז חצי יום עבודה על להסתובב עם הקונה במקרה הטוב.

אני מביא לו את כל מה שהוא צריך כדי להגיע להחלטה מושכלת מבלי לבזבז לשנינו את הזמן.

לפני 3 שעות, ABSULUTT כתב:

רכב בודקים לא קונים ככה. אלא אם כן תמכור במחיר נמוך. חכה בסבלנות. באיזה רכב מדובר?

כבר לקחתי את הרכב לבדיקה.

פורסם
לפני 11 שעות, xcalibur כתב:

- אין לי מושג איפה טופל. הלכתי ליבואן והוצאתי ממנו את הטיפול היחיד שבוצע אצלו.
- ידוע לי במפורשות שהרכב טופל כמו שעון כל שנה בצמוד לטסט שלו. אין לי כאמור איך להוכיח את זה.

מבחינתי כרוכש פוטנציאלי - כל עוד אין תיעוד טיפולים, הרכב לא טופל. נקודה.

"ידוע לי במפורשות" שהרכב טופל לא שווה כלום. אך ורק חשבוניות.

• רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני כשעה, shugiflex כתב:

קונה רציני לא יקבל בדיקה שאתה עשית.

למה לא? כי יכולתי לעשות אותה בפוטושופ?

אם שיקרתי שם במשהו אני חשוף לתביעה מצידו. למה לי להכנס לפינה הזאת מלכתחילה?

פורסם

למעשה כל מה שעשית, דומה למה שעושה סוחר רכב ממולח. או לחליפין חלק מחברות הליסינג. מציגים מסמכים מטעמם. דוח בדיקה מטעם המכון הנבחר על ידם וכו' …

בן משפחה רכש רכב שטופל כל שנה רק בשביל לעבור טסט! שמן לא הוחלף למעלה מ 30K, כמו גם פילטרים. דווקא הבלמים טופלו לפני הטסט האחרון (או אולי כי נכשל) . הבדיקה הייתה "סבירה"  אם כי ציינו שמן שחור.

חבר מנסה כבר כמה זמן למכור רכב בשיטה דומה לשלך, בינתיים ללא הצלחה, גם בשוק חם כמו היום. שני קונים שביקשו לבדוק את הרכב "ברחו" , אחד לקח לבדיקה במכון לפי בחירתו והתקבלו תוצאות שונות.😒

אין לי ספק שבמחיר נכון הרכב ימכר, אבל השיטה שמזכירה סוחר מבריחה יותר מאשר מקרבת.

באיזה רכב מדובר?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אתה לא מעוניין לבזבז זמן אבל האם אתה כקונה באמת ובתמים היית רוכש רכב כמו שאתה מעוניין למכור? ללא תיעוד טיפולים ולא רוצה לגשת למכון בדיקה כי ״חבל על הזמן של שנינו״? 

למה? כי מילה שלך שווה זהב? 

מה בעצם ההבדל בין הבונבוניירה שלך לבין הנבלה של הסוחר מהפייסבוק בעיני הקונה התמים?

פורסם
לפני 46 דקות, xcalibur כתב:

למה לא? כי יכולתי לעשות אותה בפוטושופ?

אם שיקרתי שם במשהו אני חשוף לתביעה מצידו. למה לי להכנס לפינה הזאת מלכתחילה?

כי מי שרוכש רכב לא מחפש לתבוע וגם לא תמיד אפשר לתבוע.

למה לו להכנס לפינה הזאת מלכתחילה?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
לפני 8 דקות, shugiflex כתב:

כי מי שרוכש רכב לא מחפש לתבוע וגם לא תמיד אפשר לתבוע.

למה לו להכנס לפינה הזאת מלכתחילה?

אתה צודק. שלא יקח את האוטו לבדיקה בכלל. גם הם יכולים לרמות...

לפני 45 דקות, Liel Baruch כתב:

אתה לא מעוניין לבזבז זמן אבל האם אתה כקונה באמת ובתמים היית רוכש רכב כמו שאתה מעוניין למכור? ללא תיעוד טיפולים ולא רוצה לגשת למכון בדיקה כי ״חבל על הזמן של שנינו״? 

למה? כי מילה שלך שווה זהב? 

מה בעצם ההבדל בין הבונבוניירה שלך לבין הנבלה של הסוחר מהפייסבוק בעיני הקונה התמים?

תיעוד טיפולים כך או כך אין לי מאיפה להביא. לא כי אני לא רוצה. לא יודע איפה האוטו טופל. הנחיתו עלי את האוטו, "קח, זה שלך". אני יודע עליו בדיוק את מה שהקונה יודע.

בדיקה הבאתי חתומה ומקורית על ידי בודק רכב מוסמך.

איפה הבעיה פה?

לפני כשעה, zaf כתב:

למעשה כל מה שעשית, דומה למה שעושה סוחר רכב ממולח. או לחליפין חלק מחברות הליסינג. מציגים מסמכים מטעמם. דוח בדיקה מטעם המכון הנבחר על ידם וכו' …

בן משפחה רכש רכב שטופל כל שנה רק בשביל לעבור טסט! שמן לא הוחלף למעלה מ 30K, כמו גם פילטרים. דווקא הבלמים טופלו לפני הטסט האחרון (או אולי כי נכשל) . הבדיקה הייתה "סבירה"  אם כי ציינו שמן שחור.

חבר מנסה כבר כמה זמן למכור רכב בשיטה דומה לשלך, בינתיים ללא הצלחה, גם בשוק חם כמו היום. שני קונים שביקשו לבדוק את הרכב "ברחו" , אחד לקח לבדיקה במכון לפי בחירתו והתקבלו תוצאות שונות.😒

אין לי ספק שבמחיר נכון הרכב ימכר, אבל השיטה שמזכירה סוחר מבריחה יותר מאשר מקרבת.

באיזה רכב מדובר?

זורם אתך.

מה אני צריך לעשות כדי למכור את האוטו?

אין לי היסטורית טיפולים. לא יודע איפה טופל הרכב. אני יודע שהוא טופל בקנאות מהכרות עם הבעלים.

איך אני מוכר את הרכב הזה?

פורסם

מנסה להשיג את החשבונית מהבעלים או מהמוסך שבו הוא טיפל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 3 דקות, dorsht כתב:

מנסה להשיג את החשבונית מהבעלים או מהמוסך שבו הוא טיפל.

כבר ניסיתי. לא ניתן.

נקסט, מה עוד אפשר לעשות אם בכלל?

• תוכן חדש...