Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשברתי , גם אני מנייאק ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני אישית באמת נוהג על פי חוק , ויותר מחוק חשובה לי תרבות הנהיגה .

אני לדוגמא אף פעם לא יחתוך פקק של מכוניות ויכנס בסוף וכו' ...

אני כמישהו שנוסע גם הרבה בתוך העיר חוטף עצבים מכמות האנשים שפשוט זורקים זיין עליך ועוקפים וחותכים ולא מכבדים את העובדה שאתה עומד ומחכה והם פשוט עוקפים .

בצבא כבר נאבקתי בעקיפות בחדר אוכל בעזרת מספר תלונות רב והרבה צעקות ..

ומה עושים בכביש ? , מצלמים !!! , הדיגטלית שלי הצטרפה אלי ותנחשו מה ... יש לי לפחות 10 צילומים של אנשים שעוקפים איזה שיירה של 30 אנשים נורמליים שמחכים והוא פשוט בא ועוקף .

אולי אני מנייאק אבל נמאס לי מזה .

מה אתם חושבים ?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה אתם חושבים ?

שאתה מבזבז את זמנך.

אגב, איך אתה מצלם? במהלך הנהיגה? אתה עוצר במקום בטוח בלי לחסום את התנועה? בלי לחסום הולכי רגל? אתה עוצר במקום שבו אין איסור לעצור?

יש יותר מדי שאלות שספק אם תוכל לענות עליהן באמת, ועוד יותר ספק אם שאר מחפשי הנקמה חמושי המצלמות בכלל מעלים בראשם שצריך להתייחס אליהם כשהם מצלמים.

פורסם

שמע אני מסכים איתך, זה מעצבן !!!

אבל יצא לי פעם אחת לעשות את זה... מיהרתי לעבודה ( איחרתי ) ביום הראשון, אז היתי חייב.

איך אתה מצליח להספיק לצלם?

פורסם

אני רוצה לעשות אוסף רציני , של בערך 100-200 תמונות ,

ולשלוח דיסק למשטרה ...

ואני לא עוצר .. אני בפקק( לא זז גם ככה ) ... פשוט מוציא את המצלמה מהחלון ומצלם , הרי זה דיגטלית , אתה רואה את הצג .

פורסם
ואני לא עוצר .. אני בפקק( לא זז גם ככה ) ... פשוט מוציא את המצלמה מהחלון ומצלם , הרי זה דיגטלית , אתה רואה את הצג .

או, יפה.

האם אתה גם שם לב למה שנעשה לפניך? מה הסיכוי שבהזדחלות אחת שכזו לא תשים לב ותתקע לברנש מסכן בפגוש האחורי? או באיזה בעל חיים \ בנאדם שחוצה את הכביש?

ומה עם 2 ידיים על ההגה, יש חוק לא? במקום לנהוג, הישראלים אוהבים לעשות מסקרה, מניקור, לשתות קפה, לדבר בפלאפון ועכשיו תודות לדמגוג החדש, מר הכט - גם לצלם אחד את השני במצלמת וידאו.

ממש מה שהיה חסר לנו עכשיו על הכביש... :roll:

פורסם

או, יפה.

האם אתה גם שם לב למה שנעשה לפניך? מה הסיכוי שבהזדחלות אחת שכזו לא תשים לב ותתקע לברנש מסכן בפגוש האחורי? או באיזה בעל חיים \ בנאדם שחוצה את הכביש?

ומה עם 2 ידיים על ההגה, יש חוק לא? במקום לנהוג, הישראלים אוהבים לעשות מסקרה, מניקור, לשתות קפה, לדבר בפלאפון ועכשיו תודות לדמגוג החדש, מר הכט - גם לצלם אחד את השני במצלמת וידאו.

ממש מה שהיה חסר לנו עכשיו על הכביש... :roll:

כל מילה נכונה..

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

תגידו מה שאתם רוצים ...

קצת תרבות נהיגה רק תעשה טוב בכביש ...

אז כמובן שיגידו לי - "מי אתה שתתקן את העולם "

אז אני מנסה לעשות את החלק הקטן שלי , אתם( מי שעושה את זה ) בכביש , תתנהגו כמו בני אדם .

כולם בכביש צריכים להגיע לאנשהו ואין שום הצדקה לחתוך .

פורסם

השאלה היא באמת מי שמך לשופט.

תן למדינה לשפוט, אל תיקח את החוק לידיים - זה האסון הגדול ביותר שיכול לקרות פה.

אם אתה רוצה לאכוף את החוק - תתנדב למשמר האזרחי, כמו שמגדיל לעשות ג'רמי למשל.

הרבה יותר טוב והרבה יותר יעיל.

ומשהו אחרון - היכן נחבאת "תרבות הנהיגה" בכך שאתה עובר על החוק בשביל לצלם אחר עובר על החוק? אני לא בטוח על מי משניכם אני כועס יותר - על זה שמקצץ 5 דקות המתנה על חשבוני, או על זה שיכנס לי בפגוש האחורי כי הוא החליט שהוא חייב לתפוס את הבחור הראשון בזווית יותר טובה. בעצם - אני יודע על מי אני כועס יותר, אני בטוח שאתה מסכים איתי, או לפחות תסכים איתי כשתעמוד בתור לפחחות וצבע.

פורסם

ומשהו אחרון - היכן נחבאת "תרבות הנהיגה" בכך שאתה עובר על החוק בשביל לצלם אחר עובר על החוק? אני לא בטוח על מי משניכם אני כועס יותר - על זה שמקצץ 5 דקות המתנה על חשבוני, או על זה שיכנס לי בפגוש האחורי כי הוא החליט שהוא חייב לתפוס את הבחור הראשון בזווית יותר טובה. בעצם - אני יודע את מי שאני שונא יותר, אני בטוח שאתה מסכים איתי, או לפחות תסכים איתי כשתעמוד בתור לפחח.

דבר ראשון אני לא שופט , אני מעביר את המידע הלאה למערכת שהיא תשפוט .

לגבי המשמר האזרחי - נשמע חיובי אחרי הצבא

מה הקשר לכניסה בפגוש של מישהו , אתה שם את הרכב כמובן על בלם יד , מצלם ( זה לוקח בדיוק שניה - אני לא יוצא מהרכב ) ....

שתבינו משהו ... אני לא צדיק אבל אנשים שיורקים לך בפרצוף ואומרים הזמן שלי יותר חשוב משלך , את זה אני לא מוכן לקבל , נקודה !.

פורסם

אני אישית מצלם אנשים אשר חונים בחניית נכים. זו פשוט חוצפה שמעלה לי את העצבים כל פעם מחדש. אני בריא (ברוך השם!), אבל למה שמישהו בריא כמוני לא יחנה קצת יותר רחוק וילך ברגל קצת יותר?! לא מספיק שהאנשים הנכים הללו סובלים מספיק גם צריך לקחת להם את מקומות החניה! אז נילך עוד 4 צעדים ברגל, לא נורא. וכל מי שלא רוצה ללכת קצת יותר, אז שישלם!!!

:mm_mad:

פורסם

ומשהו אחרון - היכן נחבאת "תרבות הנהיגה" בכך שאתה עובר על החוק בשביל לצלם אחר עובר על החוק? אני לא בטוח על מי משניכם אני כועס יותר - על זה שמקצץ 5 דקות המתנה על חשבוני, או על זה שיכנס לי בפגוש האחורי כי הוא החליט שהוא חייב לתפוס את הבחור הראשון בזווית יותר טובה. בעצם - אני יודע את מי שאני שונא יותר, אני בטוח שאתה מסכים איתי, או לפחות תסכים איתי כשתעמוד בתור לפחח.

דבר ראשון אני לא שופט , אני מעביר את המידע הלאה למערכת שהיא תשפוט .

לגבי המשמר האזרחי - נשמע חיובי אחרי הצבא

מה הקשר לכניסה בפגוש של מישהו , אתה שם את הרכב כמובן על בלם יד , מצלם ( זה לוקח בדיוק שניה - אני לא יוצא מהרכב ) ....

שתבינו משהו ... אני לא צדיק אבל אנשים שיורקים לך בפרצוף ואומרים הזמן שלי יותר חשוב משלך , את זה אני לא מוכן לקבל , נקודה !.

:mm_yeah:

RedR, כל הכבוד.

172

פורסם
שלום ,

אני אישית באמת נוהג על פי חוק , ויותר מחוק חשובה לי תרבות הנהיגה .

אני לדוגמא אף פעם לא יחתוך פקק של מכוניות ויכנס בסוף וכו' ...

אני כמישהו שנוסע גם הרבה בתוך העיר חוטף עצבים מכמות האנשים שפשוט זורקים זיין עליך ועוקפים וחותכים ולא מכבדים את העובדה שאתה עומד ומחכה והם פשוט עוקפים .

בצבא כבר נאבקתי בעקיפות בחדר אוכל בעזרת מספר תלונות רב והרבה צעקות ..

ומה עושים בכביש ? , מצלמים !!! , הדיגטלית שלי הצטרפה אלי ותנחשו מה ... יש לי לפחות 10 צילומים של אנשים שעוקפים איזה שיירה של 30 אנשים נורמליים שמחכים והוא פשוט בא ועוקף .

אולי אני מנייאק אבל נמאס לי מזה .

מה אתם חושבים ?

ובטח בביה"ס היית מלשין על הילדים שלא היו מכינים שיעורים...

התופעה שאתה מדבר עליה היא מסריחה ביותר ! בחיים שלי לא עשיתי את זה ואני גם לא יעשה !

אבל אין שום הצדקה ללכת ולהלשין. במיוחד לא לכחולי המדים שרובם ישראלים מטומטמים שקיבלו קצת כח אז הם חושבים שהם אלוהים.

בקיצור, אל תהיה שטינקר...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

גם לדעתי, למרות הכוונה הטובה, עזות את זה.

אם כבר אני בעד, להפעיל לחץ על שומרי החוק שייסמו את כוחם במקום בו באמת צריך,

ולא יבזבזו את זמנם על דברים טפלים. דוגמא:

אותי פעם עצר שוטר שעמד לו בצד על כך שלא הדלקתי אורות בדרך בין עירונית

בחורף למרות יום שטוף השמש.

בזמן שהוא רושם לי דו"ח ספרתי מיסביב 5 מצבים של קימעט טעונה,

עקיפה מהשוליים, אוטו בלי אגזוז ועשן שחור, אוטו בכלל בלי פנסים, פרסה בקו לבן

ועוד שעברו מכוניות, ועוד כמה דברים, אבל לו הפריע שלא הדלקתי אורות!

הם יכולים לטפל בדברים האלה, אבל זה כניראה לא "בכיף"שלהם.

פורסם

כמו שרועי כבר אמר , "מי שמך לשופט" ?

אני לא חושב שהאזרח צריך לעשות את העבודה של השוטר... :roll:

ובנוסף לזאת אני לא הייתי רוצה להתקל באיזה ערס חמוד כזה, שבמקרה ראה שאתה מצלם אותו... אני לא הייתי רוצה להיות במקומך במצב הזה :lol::lol:

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

• תוכן חדש...