Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה-SUV של פרארי הודלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הפרארי  פורוסנגווה או "דם טהור" באיטלקית, דלף לאינטרנט.

בפוסט שפורסם באינסטגרם, ניתן לראות את הקרוסאובר במה שנראה בתמונה שלו בתוך מפעל של פרארי, 

ליד פס ייצור פעיל. 

הפרונט שואב השראה מזה של הSF90, בעיקר באזור הפנסים שנראים כמו גרסה מצומצמת של אלו במכונית העל. האחוריים קרובים יותר לאלו של הרומא, 

והצורה הכללית מזכירה את דגמי השוטינג ברייק האחרונים של המותג, ה-FF וה-GTC4 לוסו. 

הקרוסאובר משתמש באותה פלטפורמה שעליה הרומא מבוססת, וצפוי לחלוק איתה יחידות הינע שונות וגרסאות סמי חשמליות. 

image.png.f5bb77190e3f19f40889986f521446a2.png
image.thumb.png.0463f12994fb66742117254fa0f3cb30.png

קרדיט ל-cochespias באינסגטרם וכן לקאר טרוטל 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • מבאס 1
פורסם

שיהיה ביקוש וצפי מכירה גבוהה,
גם פרארי צריכה למכור מספיק בשביל להרוויח, היא רואה את פורשה ובנטלי ושות' ומכירות הSUV שלהם ופשוט מבינה שאי אפשר בלי...

פורסם
לפני כשעה, nev כתב:

מתי תגיע הפרארי מיניוואן?

אחרי הקורקינט החשמלי

בעצם כבר יש קורקינט חשמלי של פרארי

https://moneyinc.com/did-you-know-ferrari-makes-an-electric-scooter/

במחיר (האמת די צנוע) של 2500USD, גם לך תהיה פרארי.

בעצם עכשיו אני רוצה כזה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עברו הזמנים שהמפעל היה מנוהל ע"י איטלקי זועף וקשוח שכל מה שעניין אותו זה מירוצים (ובעיקר להביס את המתחרים)
הכסף מדבר , אם למבורגיני הוציאו SUV  - אנזו מקברו חייב להוציא גם SUV טוב יותר !

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

חבל שהם לא מוציאים דגם חשמלי.

בטוח שיש להם את היכולת להראות לרימאכ/ניו/טסלה מאיפה מחרבן הדג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אותם תגובות היו גם כשפורשה יצאו לראשונה עם הקאיין.

אנשים היו בשוק ושאלו את עצמם "כיצד יתכן?",

"פורשה התקלקלו, מה הם מוציאים ג'יפ?".

והנה עובדה, עם הצלחות לא מתווכחים.

אתמול היה צירוף מקרים די מצחיק. אני מדבר עם חבר בטלפון תוך כדי ששנינו תקועים בפקקים. יש לו למבורגיני אורוס. והוא בדיוק חשב לשדרג אבל הבנו שאין בדיוק למה לשדרג, רק אם יצא ג'יפ של פרארי. ואז 10 דקות אחרי השיחה הופיעו תמונות ראשונות. כנראה זה סימן! :twisted:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אהבתי, הטוסון החדש נראה פצצה.

• מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 39 דקות, Shmelov כתב:

אתמול היה צירוף מקרים די מצחיק. אני מדבר עם חבר בטלפון תוך כדי ששנינו תקועים בפקקים. יש לו למבורגיני אורוס. והוא בדיוק חשב לשדרג אבל הבנו שאין בדיוק למה לשדרג, רק אם יצא ג'יפ של פרארי. ואז 10 דקות אחרי השיחה הופיעו תמונות ראשונות. כנראה זה סימן! :twisted:

אפשר גם להיות חבר שלו?

• תוכן חדש...