Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב עולה הרצון לשדרג את הרכב של ההורים לחשמלי מלא.

פעם שעברה  הMG הייתה על הכוונת אבל בסוף לא היה במלאי את הדגם שהם רצו.

בכל מקרה, התכנסנו לתקציב של ~140K וספציפית לשני הרכבים האלו.

היתרון הבולט של הגאומטרי זה טווח נסיעה הרבה יותר גדול של 460 ק"מ ומנוע חזק יותר.

אבל אשמח לקבל ביקורות של מעבר לנתונים טכניים, כמו למשל נוחות, איכות בניה, שירות וכו'.

תודה :)

They are trying to ban me...

פורסם (נערך)

שניהם רכבים חשמליים שבקושי הספיקו לגעת באדמת ארץ הקודש, כך שבספק שתמצא מישהו שיכול לשוות בין שניהם. . מאחר והגאומטרי c לא משווק במדינות מערביות גם לא תוכל למצוא השוואות מחו"ל. מבחנים לכל אחד בנפרד כבר יש ואתה יכול לקרוא ברשת. באופן כללי מבין השתיים הייתי ממליץ על הקונה ולו רק בגלל שהרכב תוכנן ועבר מבחני ריסוק מערביים, בגיאומטרי כל עניין הבטיחות לוט בערפל. בכל מקרה הכי פשוט לקחת את שתיהן למבחן והייתי ממליץ תוך כדי להתעלם מכל הבטחות הבטיחות של אנשי המכירות, וסיסמאות "הג'ילי עבר תקינה אירופאית" כאילו הוא משווק במערב, בפועל הוא לא משווק באירופה וסביר להניח שהתקינה היא יוזמה של היבואן בארץ (תקינת רכב חשמלי יחסית קלה מאחר ואין את עניין הזיהום) הרכב לא משווק באירופה חוץ מבלארוס ולכן לא יעבור כנראה מבחן בטיחות ולא תוכנן לכך ,סביר להניח , כי הבסיס הוא רכב סיני שתוכנן ב 2016. בקיצור, אם הטווח של הקונה מספק, הוא הבחירה המועדפת אלא אם ההורים יתאכזבו מהרכב בנסיעת המבחן.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 שעות, Uri-G כתב:

שניהם רכבים חשמליים שבקושי הספיקו לגעת באדמת ארץ הקודש, כך שבספק שתמצא מישהו שיכול לשוות בין שניהם. . מאחר והגאומטרי c לא משווק במדינות מערביות גם לא תוכל למצוא השוואות מחו"ל. מבחנים לכל אחד בנפרד כבר יש ואתה יכול לקרוא ברשת. באופן כללי מבין השתיים הייתי ממליץ על הקונה ולו רק בגלל שהרכב תוכנן ועבר מבחני ריסוק מערביים, בגיאומטרי כל עניין הבטיחות לוט בערפל. בכל מקרה הכי פשוט לקחת את שתיהן למבחן והייתי ממליץ תוך כדי להתעלם מכל הבטחות הבטיחות של אנשי המכירות, וסיסמאות "הג'ילי עבר תקינה אירופאית" כאילו הוא משווק במערב, בפועל הוא לא משווק באירופה וסביר להניח שהתקינה היא יוזמה של היבואן בארץ (תקינת רכב חשמלי יחסית קלה מאחר ואין את עניין הזיהום) הרכב לא משווק באירופה חוץ מבלארוס ולכן לא יעבור כנראה מבחן בטיחות ולא תוכנן לכך ,סביר להניח , כי הבסיס הוא רכב סיני שתוכנן ב 2016. בקיצור, אם הטווח של הקונה מספק, הוא הבחירה המועדפת אלא אם ההורים יתאכזבו מהרכב בנסיעת המבחן.

תודה רבה.

הקונה מכילה פחות ביצועים, אבל אכן מדובר בחברה וותיקה יותר (הנדסת אנוש, איכות חומרים..), ולכן היא העדפה ראשונה שלנו.

מה שמבאס אותנו בקונה זה הטווח.

ליום-יום הוא לגמרי מספיק, אבל כשאתה רוצה לעשות נסיעה לצפון/דרום זה כבר דורש תכנון כלשהו עם 300 ק"מ תאורטיים.

חייב למצוא מקום עצירה לטעינה, לצאת עם סוללה מלאה וכו.

לפני שעתיים, ldti כתב:

במקומך הייתי בכלל מחכה לMG החדשה חודש הבא..

אמא שלי לא התחברה לרכב בנסיעת מבחן, בנוסף המתלים קצת נוקשים.

חוץ מטווח גדול יותר, האם היו עוד שינויים?

דרך אגב, איך זה שהדגם עם הטווח הגבוה דווקא חלש יותר מבחינת הספק?

ומה שיותר מוזר זה התאוצה שנשארת זהה בינהם.

פורסם

אין לי תשובה לגבי החלק השני.
לגבי החלק הראשון - הייתי בודק בכל זאת שוב. מדובר על דגם חדש וייתכן שהוחלפו דברים נוספים..

פורסם

בוחרים רכב חשמלי קודם כל עם טווח שיתאים ליומיום. מעבר לזה זאת כבר אופטימיזציה שלך כמה אתה מוכן להטעין בחוץ לפי אופי הנסיעה שלך. 

אם אני הייתי צריך להטעין מחוץ לבית באופן קבוע הייתי הולך על טווח גדול יותר. תחשוב טוב אם להורים באמת קריטי הביצועים ואם לוקח 7.7 שניות 0-100 קמ״ש או 6.1.

אני לא מכיר את כל הפרטים של כל הרכבים.. שים לב שבהרבה רכבים סיניים הטעינה הבייתית היא חד פאזית ויקח 10-12 שעות לטעינה מלאה. בג׳ילי ראיתי שתלת פאזי 11 קילווואט (כ 6-7 שעות לטעינה מלאה). יש הבדלים גם בקצב מקסימאלי של טעינה מהירה.

אגב יש ללובינסקי עוד כמה אופציות בסביבות התקציב שרשמת של מותגים מערביים כמו e-208, e-corsa 

פורסם
לפני 21 שעות, galbh כתב:

בוחרים רכב חשמלי קודם כל עם טווח שיתאים ליומיום. מעבר לזה זאת כבר אופטימיזציה שלך כמה אתה מוכן להטעין בחוץ לפי אופי הנסיעה שלך. 

אם אני הייתי צריך להטעין מחוץ לבית באופן קבוע הייתי הולך על טווח גדול יותר. תחשוב טוב אם להורים באמת קריטי הביצועים ואם לוקח 7.7 שניות 0-100 קמ״ש או 6.1.

אני לא מכיר את כל הפרטים של כל הרכבים.. שים לב שבהרבה רכבים סיניים הטעינה הבייתית היא חד פאזית ויקח 10-12 שעות לטעינה מלאה. בג׳ילי ראיתי שתלת פאזי 11 קילווואט (כ 6-7 שעות לטעינה מלאה). יש הבדלים גם בקצב מקסימאלי של טעינה מהירה.

אגב יש ללובינסקי עוד כמה אופציות בסביבות התקציב שרשמת של מותגים מערביים כמו e-208, e-corsa 

גם רכב עם 200 ק"מ יספיק, ואפילו PLUG IN אם אתה מטעין כל יום (בית פרטי).

אבל ברגע שמדובר בנסיעות ארוכות יותר טווח גדול משכיח ממך את החרדה :)

7.7 למאה לא קריטי להורים, אבל אפילו אמא שלי התלהבה מהרכב בנסיעת מבחן אתמול.

יש שם הרבה איבזור והרכב מרגיש טוב, גם המתלים תופסים את הרכב בפניה אבל ממש לא נוקשים על שיבושים, בניגוד לMG כמו שדברנו.

הטעינה שמקבלים הביתה היא תלת-פאזית, מדברים על בערך 6 שעות לטעינה מ-0 עד 100%.

יש 5 שנות אחריות מלאות על כל הרכב ו8 על הסוללות, מנוע ובקר.

הדבר היחידי שמטריד אותי זה מה ש @Uri-G אמר לגבי מבחני ריסוק.

שאלתי את הנציג שם והוא טוען שהרכב לא עבר את מבחני הריסוק האירופיים פשוט כי הוא לא נמכר שם.

אבל כן עבר את מבחני הריסוק של סין, שלטענתו מחמירים יותר.

הרכב הוא VFM מעולה, רק בתנאי שבאמת לא חיפפו בבטיחות.

פורסם
לפני כשעה, HybridBoy כתב:

יש 5 שנות אחריות מלאות על כל הרכב ו8 על הסוללות, מנוע ובקר

זה די סטנדרטי

לפני כשעה, HybridBoy כתב:

שאלתי את הנציג שם והוא טוען שהרכב לא עבר את מבחני הריסוק האירופיים פשוט כי הוא לא נמכר שם.

אבל כן עבר את מבחני הריסוק של סין, שלטענתו מחמירים יותר

מחמיר הוא בטח לא. סתם בשביל ידע היסטורי, בתחילת הדרך של מבחני בטיחות, אירגון הבטיחות האמריקאי והיפני היו עורכים מבחני בטיחות מאוד מקלים כדי שהרכבים שלהם יוכלו להציג תוצאות מרשימות של 4-5 כוכבים למרות שאותם רכבים היו נכשלים באופן מחפיר במבחנים האירופאים או ב iihs. רק אחרי שהחברות היפניות והאמריקאיות שיפרו את בטיחות הרכבים הם העלו את הרף למשהו נורמאלי.

בלי שום קשר, תבקש ממנו את דו"ח הריסוק של הרכב בסין, זה אולי ייתן תמונה יותר טובה. כשחבר שלי ביקש הוא קיבל רק גימגומים.

ממליץ לך לבחון שוב את ה mg חוץ מהשילדה כל הרכב עבר עדכון מקיף.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, HybridBoy כתב:

אבל כן עבר את מבחני הריסוק של סין, שלטענתו מחמירים יותר.

חלק הראשון לא מדויק, לעומתו גם החלק השני ככל הנראה לא מדויק. 

ואם הרכב עבר את מבחני הריסוק הסיניים - שישלח לך לינק.

אבל אל תשב בציפייה דרוכה לייד הג'ימייל. לא יגיע לינק. ואם יגיע זה לרכב אחר של ג'ילי. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...