Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להרכיב מזה כמה גדודים טובים של כוחות משולבים. יחד עם הבראדליס וארטילריה מדובר בכוח משמעותי. אני בטוח שהאוקראינים ישלחו את הטנקיסטים הטובים ביותר שיש להם להתאמן ולהצטייד בטנקים האלה.

פורסם
לפני 4 שעות, garicho כתב:

דרך אגב, יצא לך לראות קליפים של 1420 ביוטיוב? אני בהלם שהבחור עדיין מצליח לצלם אותם.

הוא דביל הוא שואל שאלות מטומטמות ומניפולטיביות ומקבלת תשובות בהתאם, מננסה בכוח להוציא לאזרחים שם רע, אם אתה רוצה לראות מישהו אמיתי וחכם תראה את bald & bankrupt 

פורסם
לפני כשעה, garicho כתב:

אפשר להרכיב מזה כמה גדודים טובים של כוחות משולבים. יחד עם הבראדליס וארטילריה מדובר בכוח משמעותי. אני בטוח שהאוקראינים ישלחו את הטנקיסטים הטובים ביותר שיש להם להתאמן ולהצטייד בטנקים האלה.

נראה לי שפוטין צריך להזדרז עם המתקפה אחרת הוא יאחר את הרכבת

לפני 5 דקות, Mikelt89 כתב:

קליפים של 1420

אפשר קישור?

פורסם
לפני 24 דקות, Mikelt89 כתב:

הוא דביל הוא שואל שאלות מטומטמות ומניפולטיביות ומקבלת תשובות בהתאם, מננסה בכוח להוציא לאזרחים שם רע, אם אתה רוצה לראות מישהו אמיתי וחכם תראה את bald & bankrupt 

רודף בבושקות אגדי!

פורסם
לפני שעה, Mikelt89 כתב:

הוא שואל שאלות מאוד פשוטות. שום דבר מניפולטיבי. הוא לא צריך להוציא לאזרחים שם רע, הם עושים את זה בהצלחה בעצמם.

ולגבי Bald, אתה מתכוון לבחור שנזרק מרוסיה אהובתך? מעריך את העבודה שלו, אבל לא כל כך אוהב את הסגנון שלו.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, David32 כתב:

בינתיים הם שורדים, ככה שהמצב לא נורא.

איזה בדיחה 🙂 מדינה שהתחילה מלחמה ופלשה למדינה אחרת "שורדת בינתיים". זה כמו שב-1942 להגיג שגרמניה "שורדת בינתיים". אנחנו מדברים על "צבא שני בעולם". עם תקציב ב-2021 כמעת פי 10 מהאויב (4.7 מיליארד $ נגד 45.8). 196 אלף חיילים בצבא פעיל אוקראיני נגד 900 אלף בצבא רוסי. 3300 כלים משוריינים אוקראיניים נגד 15800 רוסיים. 132 מטוסים אוקראיניים נגד 1390 רוסיים. 55 מסוקים אוקראיניים נגד 948 רוסיים. וכו'. אבל רוסים "שורדת בינתיים". לאן הלך קייב ב-3 ימים, אוקראינה בשבוע? אני מבין, לתעמולה רוסית יש עכשיו שיר חדש. "אנחנו נלחמים נגד נאט"ו" 😂 אבל בשביל מה לחזור על בולשיט הזה כאן? 

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 6 שעות, garicho כתב:

זה נכון, אבל לא במערכות כמו בראדלי או היימרס. הן גדולות מידי להסתרה.

????

מה זה גדולות מדי להסתרה?

מצנזרים מה שצריך.

לפני 6 שעות, garicho כתב:

אל תשכח גם שאוקראינים מתאמנים על הכלים האלה הרבה לפני שמחליטים להעביר אותם לאוקראינה. אני בטוח שהם מתאמנים כבר חודשים על לאופרדים ובראדלי

אם זה נכון, אז מזמן החליטו להעביר להם אותם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, נקודה טובה כתב:

אפשר קישור?

בבקשה:

https://youtube.com/@1420channel

לפני 1 דקה, David32 כתב:

????

מה זה גדולות מדי להסתרה?

מצנזרים מה שצריך.

הכוונה שטנק או רכב קרבי משורין שמעבירים ברכבת קשה להסתיר. ואי אפשר להחביא בתוך קונטיינר. טילים ומערכות קטנות יותר אפשר.

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, mikyl כתב:

196 אלף חיילים בצבא פעיל אוקראיני נגד 900 אלף בצבא רוסי.

אבל כשפלשו, פלשו 190K. לא 900.

לפני 5 דקות, mikyl כתב:

לאן הלך קייב ב-3 ימים

כבר הבנו שזה לא יקרה ב 27 לפברואר. אבל זה לא היה כזה רחוק מלקרות.

אגב גם פה את הקרדיט אני נותן למערב, ולטיפשות הרוסית לנסוע בשיירה ולא להיות אלסטיים.

לפני 5 דקות, mikyl כתב:

"אנחנו נלחמים נגד נאט"ו" 

אומרים את זה כבר הרבה הרבה זמן. זה לא חדש. ונאטו/המערב תומכים באוקראינה מיום הפלישה, וחלקם לפני.

בלי ה CIA, לא היה עכשיו זלנסקי. הם הזהירו אותו לפני שניסו להתנקש בו, ראש ה CIA הגיע אישית לקייב. לא מסתירים את זה

וכן, מה אני אגיד לך, שורדים בינתיים. אחרי שעשרה חודשים מפמפמים לנו שהנה הם קורסים, הנה נגמרים הטילים - עוד לא. יותר מזה - הם ממשיכים לתקוף ומתקדמים במקומות מסויימים.

עריכה אחרונה על ידי David32

- By lifting money bags

פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

אם זה נכון, אז מזמן החליטו להעביר להם אותם.

לאו דווקא. אתה בונה תוכניות Contingency. מתחיל לאמן עוד לפני שההחלטה האם יבוצע או לא מתקבלת. במצב כמו עכשיו זה בהחלט מתקבל על הדעת.

פורסם
לפני 1 דקה, garicho כתב:

לאו דווקא. אתה בונה תוכניות Contingency. מתחיל לאמן עוד לפני שההחלטה האם יבוצע או לא מתקבלת. במצב כמו עכשיו זה בהחלט מתקבל על הדעת.

מה, יש כמות בלתי מוגבלת של חיילים *טובים*?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

כבר הבנו שזה לא יקרה ב 27 לפברואר. אבל זה לא היה כזה רחוק מלקרות.

אגב גם פה את הקרדיט אני נותן למערב, ולטיפשות הרוסית לנסוע בשיירה ולא להיות אלסטיים.

דווקא הקרדיט המרכזי צריך לדעתי ללכת למי שהגן על השדה בהוסטמול ומנע תגבורת מהירה לכוחות הקומנדו הרוסים. לגבי הנסיעה בשיירה - הם מלכתחילה נכנסו למלחמה כאל נסיעה מנהלית. הם היו בטוחים שהאוקראינים יזרקו את המגפיים וימלטו מפניהם (אלא שיחליטו לא להצטרף לרוסים). התקלה הכי גדולה של הרוסים (והסיבה לכל המלחמה המיותרת הזאת) היא מודיעין איום ונורא לגבי יכולת העמידה והנחישות של אוקראינה. זה מוזר כי בדרך כלל המודיעין הסוביטי/רוסי תמיד נחשב להכי טוב בעולם, אבל הפעם הם הציגו יכולת שמשתווה לבזיונות של האבווהר במלחמת העולם השניה. וזה לא מחמאה…

לפני 4 דקות, David32 כתב:

מה, יש כמות בלתי מוגבלת של חיילים *טובים*?

לא, אבל יש מספיק חיילים כדי לקחת 2-3 פלוגות ולאמן אותם. אחר כך אתה לוקח את החיילים האלה - שהתאמנו כמה חודשים טובים - ומפזר אותם בגדודים האחרים שיעברו אימון מהיר הרבה יותר. החיילים הבאמת מאומנים יהוו את השלד המקצועי. בסופו של דבר הצפייה הייתה תמיד שיהיה צורך בטנקים מערביים. ואין הרבה אופציות זמינות ובכמות מספקת. אני בטוח לדוגמא שהם לא אומנו על הצלנגר או על הלקלרק מראש. אבל על הלאופרד/אברהמס - מאמין שכן. נדע יותר אחרי המלחמה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, Mikelt89 כתב:

bald & bankrupt 

• מבאס 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...