Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מעולה העיקר שימשיכו להצביע נגדנו באום

פורסם

אין כמו אויב משותף

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 59 דקות, bobi כתב:

התפתחות. יש דיווחים על כך שהדגל הרוסי הורד מהתורן בכיכר הראשית של מריופול.

https://twitter.com/clashreport/status/1591732521829441536?s=20&t=LdCtaKR-mJtAfYYcpyWGKw

מליטופול, לא מריופול. אחת הערים הראשונות שנכבשו. אבל בהחלט, עושה רושם שהצבא הרוסי בנסיגה מטורפת. או שזה יתברר כתרגיל אסטרטגי מבריק, או שעוד מעט יתחיל מו"מ על גבולות 23/2.

• אהבתי 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בתאריך 12.11.2022 בשעה 05:53, bobi כתב:

לראשונה מאז תחילת המלחמה, הכוחות האוקראינים תועדו משתמשים ברכב ממוגן ישראלי.

https://twitter.com/UAWeapons/status/1591152495078047744?s=20&t=ginnY0TnXgS3KaIshId5SA

נראה שסופק בשנה שעברה למיאנמר וכנראה העובר על ידי בריטים.

פורסם
לפני שעתיים, RK כתב:

מליטופול, לא מריופול. אחת הערים הראשונות שנכבשו. אבל בהחלט, עושה רושם שהצבא הרוסי בנסיגה מטורפת. או שזה יתברר כתרגיל אסטרטגי מבריק, או שעוד מעט יתחיל מו"מ על גבולות 23/2.

ככל הנראה משחררים מקומות שאין להם בהם שליטה מוחלטת כדי לרכז כוחות איפה שכן לקראת התחפרות לחורף. אפשרי שבשביל בסיס למו"מ עד שיהיה אפשר להתחיל להתכתש שוב באביב

פורסם
לפני 3 שעות, RK כתב:

להפך, הם מבצרים את האזור ומזרימים לשם כוחות מאזור חרסון. אפיזודה עם הדגל הייתה זמנית לצורך תיקוני תחזוקה של המוט. רוסים גם ממשיכים לתקוף בכמה כוונים פלוס מתארגנים בבלארוס.  

פורסם

לי נדמה שהיעד העיקרי של הרוסים הוא למנוע שגשוג אוקראיני, שהיה תוצר של החבירה שלה למערב, גם בגלל שזה ייראה ממש לא טוב בחזית הפנים. יענו, הנה אנשים כמונו והם חיים הרבה יותר טוב...

מעבר לזה יש כמובן את הרצון המסורתי למנוע עלייה של מדינה שכנה, שאולי תהווה איום, וכמובן יש גם את הרצון לדאוג לרוסים שגרים באוקראינה, אינטרסים צבאיים מקומיים (קרים) וכו'. הדברים הרגילים.

אם כך אני חושב שלרוסים אין שום כוונה לגרום למלחמה לעצור. מבחינתם הם רוצים להקיז את הדם של אוקראינה בתהליך מתמשך, כדי למנוע ממנה שגשוג, ולנסות ולהמשיך לשנות שם את המשטר.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 18 דקות, falou כתב:

לי נדמה שהיעד העיקרי של הרוסים הוא למנוע שגשוג אוקראיני, שהיה תוצר של החבירה שלה למערב, גם בגלל שזה ייראה ממש לא טוב בחזית הפנים. יענו, הנה אנשים כמונו והם חיים הרבה יותר טוב...

מעבר לזה יש כמובן את הרצון המסורתי למנוע עלייה של מדינה שכנה, שאולי תהווה איום, וכמובן יש גם את הרצון לדאוג לרוסים שגרים באוקראינה, אינטרסים צבאיים מקומיים (קרים) וכו'. הדברים הרגילים.

אם כך אני חושב שלרוסים אין שום כוונה לגרום למלחמה לעצור. מבחינתם הם רוצים להקיז את הדם של אוקראינה בתהליך מתמשך, כדי למנוע ממנה שגשוג, ולנסות ולהמשיך לשנות שם את המשטר.

נכון מאוד מסכים, אוקראינה זה קו אדום לזליגה המערבית בשביל רוסיה, אבל הבעיה שלהם ממה שמדווח בתקשורת לא בטוח שהם לא ישחקו בעצמם מהעץ שטיפסו עליו (נסיגה מחרסון וצורך בשימוש המלטים האירניים הן אינדיקציות חזקות שאולי כן ), הבעיה שקשה לדעת מה המצב באמת מתחת למסך העשן

פורסם (נערך)

זו אכן מלחמת התשה רק שצד אחד חסר מוטיבציה. לא ברור אם הרוסים ישרדו כלכלית בלי מכירות גז. עכשיו גם מכירות נגזרות נפט כמו שמן ירדו. 

כושר הייצור התעשייתי שלהם נפגע. יחזרו לגדל חיטה . 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

אתה טועה.
הם פשוט לא חישבו דברים בצורה נכונה. בנו על קרים מספר 2, בליצקריג. לפני המלחמה בכל אמצעי תקשורת רשמיים (שלא מעזה לפתוח פה בלי אישור מגבוהה) צעקו על קייב ב-3 ימים/אוקראינה בשבועה. ש"נציונליסטים" יברחו ברגע ש-2 ספינות מלחמה יתקרבו למעגן של אודסה. פוטין בנאומו הערוך הבטיח "שחרור" של אוקראינה ושהם יעמידו את כל הנאצים (ממשלת זלנסקי) לדין. הוא גם הבטיח שב""מבצע צבאי מיוחד" ישתתפו רק אנשי קבע. אני בכלל לא בטוח, שהיום היו חוזרים על אותו דבר. 
רצון לדאוג לרוסים? הם זרקו לכלבים את כל הרוסים ברפובליקות האסיאתיות של ברה"מ לשעבר. 
 לשנות את המשטר? התמיכה בזלנסקי  היום הרבה יותר גבוהה מלפני המלחמה. ואוקראינים היום ממש שונאים את הרוסים. אתה רואה את זה ברשתות. אני חושב שככה שאנו גרמנים ב-WWII. הם קוראים להם פשיסטים, דוברי רוסית עברו לכתוב באוקראינית. אני מניח שייקח דור שלם עד שמצב ישתנה.

חוץ מזה סנקציות לאט לאט מתחילות להשפיעה על מצב כלכלי ברוסיה. ישנם הרבה דברים שכבר קשה להסיג. רוסים מנודים בהרבה מקומות באולם. להגיע או לצאת מרוסיה היום זה סיפור מהתחת.  
אני חושב שהיו מתים להקפיא את המצב כמו שהוא. עובדה, הם אלה שמדברים היום על משא ומטן. 

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...