Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, vadim6385 כתב:

מצד שני זה בדיוק MO של רוסים - לפוצץ את הציוד/אזרחים של עצמם בשביל להמציא תירוץ לתקוף מישהו אחר.

כן נו הנה, הרוסים פיצצו לעצמם גם את זה, ברור.

מיני, למה בעצם נורדסטרים זה הרוסים לעצמם, ופה זה האוקראינים?

הנה הרוסים פשוט מדגימים איך הם יכולים לפוצץ גשרים. כאות אזהרה.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, MiniMiz3r כתב:

אחרי שטראמפ חתם על מה שאין דרך אחרת לתאר מלבד הסכם כניעה של כוחות ארה"ב מול הטליבאן, לא הייתה לביידן אפשרות ריאלית לא לסגת. 

הטאליבן קיימו את ההסכם שחתמו מול ממשל טראמפ?

• מצחיק 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

אגב, כדאי לזכור שהנסיגה החלה למעשה עוד בתקופת אובמה (וגם אז הטליבאן לא התנהג מי יודע מה יפה), ככה שאם אתה רוצה להאשים מישהו בנסיגה תתחיל מאובמה.

אגיד לך יותר מזה - אם הסובייטים לא היו נכנסים לאפגניסטן ב1979, ואמריקאים לא היו מחמשים את המוג'הדין בתגובה (עזוב כרגע מה הם חשבו לעצמם ועד כמה זה מטומטם), כל הבלאגן שם לא היה קורה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 10 דקות, vadim6385 כתב:

מצד שני זה בדיוק MO של רוסים - לפוצץ את הציוד/אזרחים של עצמם בשביל להמציא תירוץ לתקוף מישהו אחר.

או לטעון שהאויב הרג לך חיילים אמיצים, שחירפו נפשם כדי להגן על איזה אי בים השחור, כשהם בעצם בחיים.

אין תאמין לי הרוסים האלה שקרנים...

כמות הפייק במלחמה הזאת היא עצומה, משני הצדדים.

על רוסיה אפשר להגיד מספיק דברים רעים גם בלי הצורך להגזים ולהאמין לכל מילה ומילה שאומר זלנסקי. זה רק מוריד מהאמינות ומשרת את הרוסים.

פורסם

לא, אבל ארה"ב לא צריכה להשאר שם.

בנוגע לאופן הנסיגה, הדברים האלה תמיד משתבשים ולהאשים את ביידן כאילו הוא היה באפגניסטן ודחף חיילים...

seriously dude

לפני 6 דקות, falou כתב:

הטאליבן קיימו את ההסכם שחתמו מול ממשל טראמפ?

• משעמם 1
פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

כמות הפייק במלחמה הזאת היא עצומה, משני הצדדים.

תכיר, זאת דרך לנהל מלחמה ב2022.

אגב רוסים מאוד טובים גם בפייק ניוז. יש להם מנגנוני תעמולה שיגרמו לגבלס לשבת בפינה חשוכה ולמרר בבכי.

אם היו מפנים את האנרגיות האלה למשבו פרודוקטיבי, הם היו הכלכלה הראשונה בעולם.

לפני 3 דקות, MiniMiz3r כתב:

כי האוקראינים לקחו אחריות? 

איפה הם לקחו אחריות?

אלא אם אני לא מעודכן, אז אני לוקח בחזרה את מה שרשמתי קודם (על זה שרוסים עשו את זה)

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 6 דקות, Lior_Django כתב:

בנוגע לאופן הנסיגה, הדברים האלה תמיד משתבשים ולהאשים את ביידן כאילו הוא היה באפגניסטן ודחף חיילים...

seriously dude

לא הבנתי. מה שאתה אומר זה שבגלל שתמיד דברים משתבשים, אז מי שאחראי לא אשם, כי ככה?

פורסם
לפני 2 דקות, MiniMiz3r כתב:

כי האוקראינים לקחו אחריות? 

🤣

אה אוקיי.

אבל כשארהב מבטיחה שתעשה משהו, המשהו נעשה, היא מכחישה ואז מספרת כמה אינטרס היה בזה שהמשהו הזה יקרה - זה הרוסים.

🙈

לפני 2 דקות, vadim6385 כתב:

רוסים מאוד טובים גם בפייק ניוז. יש להם מנגנוני תעמולה שיגרמו לגבלס לשבת בפינה חשוכה ולמרר בבכי.

איפה אתה נתקל בזה?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

אבל כשארהב מבטיחה שתעשה משהו, המשהו נעשה, היא מכחישה ואז מספרת כמה אינטרס היה בזה שהמשהו הזה יקרה - זה הרוסים.

אין לי כח להמשיך להתייחס לשטויות האלה. 

• אהבתי 1
פורסם
Just now, falou כתב:

לא הבנתי. מה שאתה אומר זה שבגלל שתמיד דברים משתבשים, אז מי שאחראי לא אשם, כי ככה?

אני אומר שצריך לקחת דברים בפרופורציות ולא לשנוא את ביידן מלכתחילה ואז זה נוראי והכל באשמתו.

למי אכפת איך הנסיגה "נראתה". יש למישהו פה ספק שלארה"ב יש צבא חזק?

ארה"ב הייתה שם עשור+, לא ?
עזרו להם לבנות מוסדות ואם המוסדות האלה קורסים תוך 5 דקות שהם רואים פיגמה עם ak47 על גמל, לארה"ב לא אמורה להיות פה אחריות.

אגב,
זה לא התייחס אלייך אישית, אלא לכל הגישה הזו.

פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

איפה אתה נתקל בזה?

ברוסיה. אם יש לך חברים רוסיים ברוסיה, אני ממליץ בחום לדבר איתם. זה מרתק.

Just now, MiniMiz3r כתב:

אין לי כח להמשיך להתייחס לשטויות האלה. 

למה שטויות?!

ביידן אמר בפירוש שהצינור יפסיק לעבוד אם הרוסים ייפלשו.

אמר?!

אמר!

אז למה זה ״שטויות״?

לפני 1 דקה, Lior_Django כתב:

אני אומר שצריך לקחת דברים בפרופורציות ולא לשנוא את ביידן מלכתחילה ואז זה נוראי והכל באשמתו.

למי אכפת איך הנסיגה "נראתה". יש למישהו פה ספק שלארה"ב יש צבא חזק?

ארה"ב הייתה שם עשור+, לא ?
עזרו להם לבנות מוסדות ואם המוסדות האלה קורסים תוך 5 דקות שהם רואים פיגמה עם ak47 על גמל, לארה"ב לא אמורה להיות פה אחריות.

אני לא אמרתי שלארה״ב אמורה להיות אחריות. הם יכולים להפוך כל בן ברית ללשעבר ולהשאיר אותו למות. לגיטימי.

פורסם

בוגר.

מה שטויות בזה אם זה הכול עובדות. ניתן לאמת כול מילה שכתבתי בחלק המצוטט.

פשוט אתה בוחר במה שנוח לך, שיהיה לבריאות.

לפני 1 דקה, falou כתב:

ברוסיה. אם יש לך חברים רוסיים ברוסיה, אני ממליץ בחום לדבר איתם. זה מרתק

אבל וואדים לא ברוסיה.

איפה ברוסיה התעמולה שגורמת לגבלס לבכות?

איך אגב אתה מחליט מה פייק ניוז ומה לא במלחמה הזאת?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 8 דקות, vadim6385 כתב:

איפה הם לקחו אחריות?

יועץ של זלנסקי אמר שזו רק ההתחלה ומשרד החוץ של אסטוניה גם טען שזו פעולה אוקראינית. 

קשה לי להאמין שזה הרוסים, הם טיפשים מדי בשביל לעשות את זה. 

• תוכן חדש...