Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע נראה שמי שלא יצא עד היום-מחר לא יצליח לצאת משם. נראה שביומיים הקרובים רוסיה הולכת לסגור את כל הגבולות לגברים מגיל 18 עד 65.

פורסם

נראה מקצת כותרות ורפרופים שהם מנסים לגייס בעיקר בני מיעוטים אתניים ממחוזות שונים. אחלה דרך לפרק את רוסיה סופית.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 52 דקות, יבגניפ כתב:

נראה מקצת כותרות ורפרופים שהם מנסים לגייס בעיקר בני מיעוטים אתניים ממחוזות שונים.

השיקול כנראה שלאותם בני מיעוטים אין יכולת כלכלית לשחד את הקציני מיון או לקנות כרטיס החוצה.

וגם כנראה בגלל שיש להם בינהם פחות קשר לאוקראינים מאשר לרוסים אתניים.

לפני 9 שעות, דניאל1983 כתב:

נראה לי עוד מעט רוסים יתחילו לברוח לאוקראינה...

תכלס - אם הייתי מגויס בכח, הייתי שותק עד שהייתי מגיע לאוקראינה, ואז עורק.

• מעניין 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ב9GAG כבר ראיתי שיש סירטון שמישהו יורה למוות בHEAD OF RECRUITING  COMMITTE באיזהו איזור, הבלאגן רק ילך ויחמיר בעתיד הקרוב.

SHIT STORM INCOMING....

• מבאס 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)
בתאריך 25.9.2022 בשעה 10:27, save כתב:

רעיון מהפכני . שירו פצצת אטום קטנה על עצמם. יטענו שזו פרובוקציה של אוקראינה והמערב

https://www.ynet.co.il/news/article/hkub111fj#autoplay

"לבש חולצה עם סמלים נאציים"
כרגע זהותו של היורה לא ידוע, אבל יש לי הררגשה שזה יהיה "מחבל פרו-אוקראיני". כדי לגרום לאימפקט המירבי, החליטו לפגוע במה שהכי יקר - ילדים.

עריכה: לדעתי פוטין מכין קרקע עבור "אזרחים נאמנים" ללגטימציה לפגוע ב-"סוכנים זרים" ומתנגדי ממשל. זאת דרך הכי קלה להשתיק את המתנגדים.

עריכה אחרונה על ידי Boltik
פורסם
בתאריך 25.9.2022 בשעה 11:23, farkash7 כתב:

לא צריך גרעין. אפשר לארגן חטיפת תיאטרון הומה אדם ע"י "טרוריסטים אוקראינים". לשלוח כוח מיוחד לתיאטרון שיחסל את כל יושביו עם גז והרי לך עילה נהדרת להפצצות שטיח על קייב.

נראה לי שמה שאתה מייחל לו, התגשם. מה זה כמה ילדים ומורים בשביל glory of Mother Russia.

בסוף עוד יגידו שהוא הסתובב עם דגל אוקראינה וצעק Slava Ukraini

https://www.ynet.co.il/news/article/hkub111fj

גבר רעול פנים, שזהותו עדיין לא ידועה, ירה במאבטח בשער בית הספר בעיר איז'בסק, נכנס פנימה ופתח באש לעבר ילדים ומורים - ואז התאבד. לפחות 5 תלמידים, שני מאבטחים ושני עובדים נרצחו, וכ-20 איש נפצעו. המניע לירי לא ברור, רוסיה: "הוא לבש חולצה עם סמלים נאציים"

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 17 דקות, vadim6385 כתב:

נראה לי שמה שאתה מייחל לו, התגשם

מייחל? ממש לא.

רק ציינתי דרך פעולה ידועה שכבר בוצעה ע״י אותו פוטין והקגב שלו בסוף שנות ה-90

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

סביר להניח שעוד מעט יגלו שליורה היה בחדר מקדש עם תמונות של זלנסקי וקעקוע של קילשון.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
לפני 58 דקות, vadim6385 כתב:

נראה לי שמה שאתה מייחל לו, התגשם. מה זה כמה ילדים ומורים בשביל glory of Mother Russia.

בסוף עוד יגידו שהוא הסתובב עם דגל אוקראינה וצעק Slava Ukraini

https://www.ynet.co.il/news/article/hkub111fj

גבר רעול פנים, שזהותו עדיין לא ידועה, ירה במאבטח בשער בית הספר בעיר איז'בסק, נכנס פנימה ופתח באש לעבר ילדים ומורים - ואז התאבד. לפחות 5 תלמידים, שני מאבטחים ושני עובדים נרצחו, וכ-20 איש נפצעו. המניע לירי לא ברור, רוסיה: "הוא לבש חולצה עם סמלים נאציים"

חברה שלי הייתה בבנק ליד הירי ונמלטו לשם תלמידים מבית הספר. היו נצורים שם איזה שעתיים. 

• מבאס 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...