Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, save כתב:

מנקודת מבט שלי ,פוטין צריך לתקוף מיד את פולין אחרת הוא הולך להפסיד באוקראינה. 

אם יעשה את זה, הוא יפסיד בוודאות באוקראינה.

זה אפילו לא יביא להתערבות מלאה של נאט"ו בלחימה באוקראינה, וגם לא צריך. תגובה הולמת של נאט"ו לזה תהיה לשלול מרוסיה את היכולת באמצעותה תקפה בפולין. כלומר תשתיות שיגור טילי שיוט והפלה של מפציצים שמסתובבים באזור. בלי אלה לאוקראינים יהיה הרבה יותר קל, הרי הארטילריה שלהם מתקדמת בצעדי ענק, הם רק יצטרכו לצוד את הארטילריה הרוסית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לפני 10 דקות, save כתב:

האמריקאים שיחררו סטטיסטיקה : 60% מטילי השיוט הרוסים הגיעו ליעדם. היתר נפלו בדרך , טעו עד שנגמר הדלק, התפרקו בשיגור .

ההשוואה בין סוריה לפולין היא רק על היותן בסיס להפצת נשק שובר שיוויון לאויב. 

לא יודע לגבי הסטטיסטיקה. לא ראיתי אותה. אשמח לקרוא. אבל בכל מקרה טיל שיוט שמשוגר ממאות קילומטרים לא מאפשר תקיפה במטרה נעה, ועולה הרבה יותר מידי כדי לחסל משאית או קרון רכבת...

גם איראן היא בסיס להפצת נשק שובר שיוון לאויב, ואתה לא רואה את ישראל תוקפת שם עם מטוסים כל כמה ימים, נכון?

פורסם

קודם כל המטרה המיידית של המלחמה הייתה למנוע מאוקראינה להצטרף לנאט"ו.

ולגבי סטטיסטיקות - אנחנו במלחמה פסיכולוגית, לא הייתי מאמין לאף צד.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 45 דקות, Coro כתב:

איך הולך עם זה?

אוקראינה לא בנאטו, אבל מקבלת עזרה מכול נאטו. 

המטרה הושגה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, Coro כתב:

גם לך אני יכול למכור גשר.

• מצחיק 2
פורסם
לפני כשעה, Coro כתב:

ולגבי סטטיסטיקות - אנחנו במלחמה פסיכולוגית, לא הייתי מאמין לאף צד.

ובדרך שיכנעו את פינלנד ושוודיה לשקול את ההצטרפות שלהן - אני לא חושב שהם שקלו עד הסוף את ההיפוך מגמה הזה.

• אהבתי 1

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לפני שעתיים, Coro כתב:

היא לא ומעולם לא הייתה.

למען האמת לאוקראינה היו פחות סיכויים להכנס לנאטו אם רוסיה לא הייתה תוקפת אותה.

פורסם

מי שאומר שהתקיפה באה למנוע את הכניסה לנאטו מעולם לא קרא את התנאים המינימאלים שמדינה צריכה לעמוד בהם בשביל להכנס לנאטו. אחד התנאים הבסיסיים הוא שלא יהיו איזורי סכסוך עם מדינה שכנה שאינה חברת נאטו. 

בגלל זה ישראל לא יכולה להיות חלק מנאטו, וגם אוקראינה לא, כי איזור דאמבאס וקרים היו איזורי סכסוך הרבה לפני פברואר 2022

יום טוב גם לך

פורסם

למה בכלל נאטו עדיין קיים, 31 שנה אחרי התפרקות בריה"מ?  לצורך התערבויות לא קשורות אליו כגון מלחמה ביוגוסלביה?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 8 דקות, fatboy1340 כתב:

למה בכלל נאטו עדיין קיים, 31 שנה אחרי התפרקות בריה"מ?  לצורך התערבויות לא קשורות אליו כגון מלחמה ביוגוסלביה?

מה שקורה עכשיו עם רוסיה מוכיח שהמטרה המקורית של נאט"ו מעולם לא הפסיקה להיות רלוונטית.

פורסם (נערך)

בינתיים יש התפתחויות מעניינות באח הנחשים.

האוקראינים טוענים שהמשחתת הרוסית Admiral Makarov, הספינה הרוסית המודרנית ביותר נפגעה מטיל נפטון ליד אי הנחשים, זה הגיעה לאחר מערכה מקדימה אינטנסיבית של דיכוי מערכות ההגנה האווירית, הפיקוד והתקשורת שהרוסים פרסו באי. מעניין שכל התקיפות נעשו באמצעות כטב"מי באירקטאר תוצרת טורקיה ששוב מוכיחים את עצמם כאחד הכוכבים הגדולים והמסוכנים של המערכה.

טענות לתיעוד אש בספינה:

תקיפת מטרות נ"מ רוסיות מסוג Tor וסטרלה 10

https://twitter.com/UAWeapons/status/1522674375295700993?s=20&t=G5CInr44viP85I6EgFpXpA

תקיפת עמדות תקשורת, פיקוד, מחסן תחמושת רוסיות באי הנחשים.

https://twitter.com/clashreport/status/1521545717088665601?s=20&t=Glinj4wu7-pPLj8jirEJLw

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

מחר כשהיא תטבע הרוסים עוד פעם יגידו שמישהו לא כיבה סיגריה בזמן. אין, עישון הורג.

מה שלא יכול, כמובן, שלא להזכיר את הסרטון האלמותי הזה:

• מצחיק 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני לא מצליח להבין איך זה קורה. על פניו הרוסים מתנהלים בצורה נכונה. באי היו פרוסות מערכות הגנה אווירית סטרלה 10 לטווח קצר מאוד, מעליהן Tor לטווח יותר ארוך וספינות עם מערכות הגנה לכל הטווחים, שום כלי טיס לא אמור להצליח להתקרב לשם.

אני לא אתפלא אם יתגלה שנאט"ו ביצעה מרחוק לוחמה אלקטרונית על האי בזמן התקיפה ושיבשה את המערכות הרוסיות.

לדוגמה החמוד הזה נצפה מכריז על קיומו באזור לאחר התקיפות.

97102438.jpg

• מעניין 1
פורסם
לפני 7 שעות, Igalz כתב:

מי שאומר שהתקיפה באה למנוע את הכניסה לנאטו מעולם לא קרא את התנאים המינימאלים שמדינה צריכה לעמוד בהם בשביל להכנס לנאטו. אחד התנאים הבסיסיים הוא שלא יהיו איזורי סכסוך עם מדינה שכנה שאינה חברת נאטו. 

בגלל זה ישראל לא יכולה להיות חלק מנאטו, וגם אוקראינה לא, כי איזור דאמבאס וקרים היו איזורי סכסוך הרבה לפני פברואר 2022

קראתי ידידי,  זה בדיוק הנקודה שניסיתי להעביר וכתבתי על זה עוד לפני שפרצה המלחמה.. לפני שפרצה המלחמה היו דיבורים שאוקראינה תקבל סעיף 5, גם עם דונבאס וקרים.  אני חושב שפוטין פתח במלחמה לסגור להם את האופציה הזו. אם הם מצטרפים ואח"כ יש מלחמה עם רוסיה, רוסיה נלחמת בכל נאט"ו. לדעתי פוטין עשה חישוב קר - מלחמה עם אוקראינה בלבד או מלחמה עם כל נאט"ו.

לפני 7 שעות, fatboy1340 כתב:

כדי להגן על אירופה קנדה וארה"ב ממדינות עוינות כמו ליכטנשטיין,  סאן מרינו ומונקו.

ברור שזה ברית נגד רוסיה ורוסיה רואה בזה איום.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

גם אם הצבא האוקראיני יגיע לכיכר האדומה ויקיף את הקרמלין, רוסיה תגיד שהכל מתנהל לפי התוכנית וזו הייתה המטרה של המלחמה. 

לפני 10 דקות, Coro כתב:

אם הם מצטרפים ואח"כ יש מלחמה עם רוסיה, רוסיה נלחמת בכל נאט"ו. לדעתי פוטין עשה חישוב קר - מלחמה עם אוקראינה בלבד או מלחמה עם כל נאט"ו

זה נכון ומסביר את התזמון, אבל לא את המניע. 

• תוכן חדש...