Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חשוב שהוא רוצה להשאיר אחריו מורשת שיזכרו אותו בתור המאחד\מייסד של ברה"מ 2.
לאור ההתבטאויות שלו בנושא ברה"מ (כגון: "האסון הגיאופוליטי הגדול ביותר של המאה ה 20") נראה שהוא רוצה להיזכרת בתור לנין 2, כזה שהחזיר את הגוש הסובייטי. 
הדבר גם דיי מתיישר עם כל המדיניות והקו התקשורתי ברוסיה בשנים האחרונות.
איך לעשות את זה נראה שפחות אכפת לו, בין אם זה דרך כיבוש ורצח כל מי שלא מתיישר עם הדעה שלו (מה שקורה באוקראינה), בין אם זה על ידי דיכוי עמים על ידי כוח וגורמים משטרתיים (מה שקורה בבלרוס ואוזבקיסטאן).
האיש פשוט לא מבין שהשאיפות הגיאו-פוליטיות שלו מדרדרות את העם והמדינה לתהום שבו הוא משחק בעיקר לידי הסינים ובמקום איחוד ברה"מ 2 הוא יקבל התפרקות רוסיה 2.

פורסם
לפני 17 דקות, Gavrik כתב:

האיש פשוט לא מבין שהשאיפות הגיאו-פוליטיות שלו מדרדרות את העם

לא ברור לי מתי בכול ההיסטוריה הרוסית הייתה הנהגה שהיה אכפת לה מהעם. זה קונספט לא מוכר באיזור הזה.

לגבי התפרקות רוסיה - לא רואה את זה קורה, ולא רואה איזו יכולת קיום עצמית יש לרוב החלקים של המדינה הזאת.

במיוחד עכשיו כשמורידים את התלות בנפט, מה יעשו כול אותם חורי תחת?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מי שרצה ויכל להתנתק - התנתק, שזה בעצם חלק ממדינות ברהמ לשעבר, או מדינות חסות שלה או של רוסיה לפני. היו כאלו שרצו ולא נתנו להם, כמו הצ'צ'נים. והכל הצ'וקצ'ה למיניהם במזרח הרחוק בטח לא חושבים על זה בכלל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אם המזרח הרחוק באמת יתנתק מרוסיה, הדרך להשתלטות הסינית על האיזור הזה תהיה מאוד קצרה.

סיביר או תהיה היורשת של רוסיה בתצורה הנוכחית, או תהיה כמו קנדה או אוסטרליה - מדינות שרוב הייצוא שלהן זה חומרי גלם, אבל עדיין מדינות דמוקרטיות שמספקות רמת חיים לאזרחיהן.

בכל מקרה, בערך כמו בקנדה, זאת תהיה מדינה שבה 90% מהאוכלוסיה חיה על 10% מהשטח.

חבל הקווקז יהפוך למשהו כמו ממלכה או חליפות, או שזה יהיה כמו באפגניסטן או עיראק היום.

השאר (מה שייקרא "רוסיה") - תהיה עוד מדינת מזרח אירופאית פוסט סובייטית, כמו אוקראינה, אסטוניה או בולגריה.

אולי זה יתחלק למדינות יותר קטנות - כמו שהיה בימי הביניים

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ספר לי מי החברים שלך...

Screenshot_20220504-164256.thumb.png.2f2596767975abbe1f10e879b94d5d42.png

אבל יפה להם, מכים בברזל בעודו חם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כן ממש לפיד קשור לזה:

image.png.2c15565096911e37b0ba6366b19b3c0c.png
image.png.5da837488f75c14f587fcff6f3c57355.png
image.png.e3037bd97d026490dd22d5a27b5aa872.png

חמאס חיזבאללה איראן וכל אויבינו הם השותפים הטבעיים של רוסיה והשלטונות הרוסים מאז ומעולם. רוסיה היא אחד ממקורות המימון והחימוש של הארגונים הללו.

אבל העיקר למצוא על מה להתבכיין כי יש ממשלה שלא מוצאת חן בעינינו.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 דקות, MostlyWicked כתב:

צודק, היה צריך לתת לרוסים להפוך את ישראל לנייר הטואלט שלהם. זה לא שיש לנו אינטרסים משלנו שצריך להגן עליהם או משהו.

ספר לי, כיצד פעילות שר החוץ מגנה על האנטרסים שלנו? 

לפני 14 דקות, Gavrik כתב:

על פי ניסיון של כמעט 30 השנים הקודמות, כן.

ספר לי, מניסיונך העשיר רב השנים, איפה ראשי חמאס נמצאים רוב זמנם ב30 שנה האחרונות? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 דקות, eitanuch כתב:

Are you sure bout that? 

מתי הפצצנו את עזה לא כתגובה בעקבות תקיפה שלהם? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מצד אחד מושפעים יש בכל מקום וגם כל אחד יכול לבחור את הדרך למות, אבל ברמה הטכנית אין איזו ענישה כשאתה מזדהה כנציג שנתמך ע״י הממשלה? מזל שלא טסו עם המדים של צה״ל…

טייסון האוקראיני זה בכלל משהו…

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, eitanuch כתב:

להזכיר לך מה שר החוץ הרוסי אמר? אמורים לשתוק על זה? יש גבול...

(לא מאוד אוהב את לפיד והוא יכל לתת תשובה קצת יותר דיפלומטית, אבל גם לשר החוץ הקודם כץ זה קרה כשענה את התשובה המפורסת לפולנים להכניס אותנו למשבר מולם, ככהש זה לא קשור מי שר החוץ ומי בשלטון, לא הכל בעולם כן ביבי לא ביבי...  זה מציאות והבעיות שלה וזה יקרה לכולם.

הרוסים רוצים לחדד מחנה אנטי מערבי ולהחריף פערים 

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, yb כתב:

להזכיר לך מה שר החוץ הרוסי אמר? אמורים לשתוק על זה? יש גבול...

(לא מאוד אוהב את לפיד והוא יכל לתת תשובה קצת יותר דיפלומטית, אבל גם לשר החוץ הקודם כץ זה קרה כשענה את התשובה המפורסת לפולנים להכניס אותנו למשבר מולם, ככהש זה לא קשור מי שר החוץ ומי בשלטון, לא הכל בעולם כן ביבי לא ביבי...  זה מציאות והבעיות שלה וזה יקרה לכולם.

מה אכפת לי מה שר החוץ הקודם אמר? ומי באמת שם קצוץ על מה שהפולנים חושבים? 

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
פורסם
לפני 2 דקות, eitanuch כתב:

מה אכפת לי מה שר החוץ הקודם אמר? 

לא יודע מה אכפת לך או לא,  יודע שהיה צריך לעשות סדר בדברים האנטישמיים הלא נכונים שנאמרו וזה אינטרס בסיסי שלנו, עם כל הכבוד לדיפלומטיה

• אהבתי 1

פורסם
לפני 3 דקות, yb כתב:

לא יודע מה אכפת לך או לא,  יודע שהיה צריך לעשות סדר בדברים האנטישמיים הלא נכונים שנאמרו וזה אינטרס בסיסי שלנו, עם כל הכבוד לדיפלומטיה

אני מבקר את הממשלה הנוכחית בלי קשר לממשלה הקודמת. זה שכל פעם קופץ איזה חכמולוג ומשווה לממשלה הקודמת זו בעייה גדולה, אבל מה לעשות - הכי קל להפיל את האשמה על אחרים. 

פורסם
לפני 20 דקות, eitanuch כתב:

באינטרסים שלנו, כמדינת היהודים היחידה, להגן על יהודי העולם. כשמנהיג זר מאשים את היהודים בשואה, לשיטתך תגובת משרד החוץ צריכה להיות "אחלה גבר, צודק"?

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...