Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 58 דקות, korola כתב:

אבל זאת לא בעיה עולמית? איך ביבי גרם לזה?

בעיה מקומית שיש יותר ביקוש מהיצע. ישנה אפשרות לחסוך את כל הכסף על ידיפתיחת האפשרות להורדת מכולות לנמל הפרטי אבל ההסתדרות מונעת את זה מחשש לא מוצדק..

לגבי ביבי, זה פשוט משהו שנמשך המון זמן כי לביבי הייתה נטייה להשאיר את המצב על כנו על מנת לא לערער יותר מדי את היסודות. מדינה מתנהלת ולא מנוהלת.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 שעות, eitanuch כתב:

אני מדמיין את השיחה בין בנט לפוטין לפני כמה שבועות: 

בנט: פוטין, אחי, תעשו שלום. פליז. פליז פליז. 

פוטין: טוב טוב. שלום בלאט. אבל רק אחרי שאסיים לכבוש את כדור הארץ. 

image.png.820245c8e936bd13deb5c4273e88d532.png

אני לא מבין על מה יש להם לשוחח כמה שעות כל פעם.

אני מאבד עניין בשיחה אחרי יותר מ2-3 דקות ברוב המקרים.

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

בעיה מקומית שיש יותר ביקוש מהיצע. ישנה אפשרות לחסוך את כל הכסף על ידיפתיחת האפשרות להורדת מכולות לנמל הפרטי אבל ההסתדרות מונעת את זה מחשש לא מוצדק..

לגבי ביבי, זה פשוט משהו שנמשך המון זמן כי לביבי הייתה נטייה להשאיר את המצב על כנו על מנת לא לערער יותר מדי את היסודות. מדינה מתנהלת ולא מנוהלת.

https://www.ynet.co.il/economy/article/syxhr11c79

אני חייב שתסביר לי איך ביבי קשור לזה? 
כתוב שמירב מיכאלי מסרבת להתערב 

image.thumb.png.dc538ecb64b075bd591ff3a1d1b1d752.png

הנזק למשק כבר מגיע ל 9 מליארד לשנה .. לא רע, יש מע"מ על הקנסות ? אם כן אז קופת המדינה חוגגת על 1.7 מילארד מע"מ שיכנסו בגלל התשלום הזה.

image.thumb.png.581bb14c6cbaf7f777932f2e07d3cd2b.png

נראה לי שפה סגרו יפה את הפינה.. המשבר מחריף דווקא בגלל החוסר יעילות ש אוניות מטען כלליות .. בגלל עליית המחיר של הובלה במכולות , חלק מהיבואנים מביאים סחורה באוניות מטען כלליות שהן קטנות יותר ולוקח יותר זמן לפרוק אותן.

image.thumb.png.ba32532361f148c227b8fa560ad0d94a.png

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ברור שזה לא באשמת ביבי בלבד, אבל צריך להבין שההסתדרות והליכוד היו חברים טובים בשנות השלטון שלו וגם אז היו פקקים בנמלים, רק לא בסדר גודל כזה. הגידול במטען כללי יכל להיפתר בקלות אם ההסתדרות לא היתה נגד זה שגם הנמלים הפרטיים יוכלו לפרוק מטען כללי ולא רק מכולות.

פשוט במקום לעשות משהו, חסרת התועלת הזאת מתעסקת בטמפרטורה ברכבת. אבל זה כבר שייך לשרשור של הפוליטיקה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 שעות, vadim6385 כתב:

אני לא מבין על מה יש להם לשוחח כמה שעות כל פעם.

אני מאבד עניין בשיחה אחרי יותר מ2-3 דקות ברוב המקרים.

לוקח שעה בהליכה כל כיוון מהכניסה של הארמון של פוטין ועד לחדר. 

פורסם (נערך)

טוב. אז הגברת מיכאלי , שרת התחבורה, החליטה לפתוח רציפים ורציפות חדשות בנמל חיפה שעמדו ללא עבודה. שאפו.

שברה הסכם של הממשלה הקודמת עם הנמלים. 

נשאר רק לייבוא עובדי נמל מאוקראינה. מלגזניות ומנופאיות ואז יש לנו פה מלחמה לא פחות אכזרית עם הנמל הישן.

עריכה אחרונה על ידי save
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

לא צריך להביא אף אחד כי הנמל בחיפה הוא סיני, הם כרגע בהקפאה קריוגנית בארובות של בזן רק מחכים לאקטיבציה. 

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
לפני כשעה, save כתב:

טוב. אז הגברת מיכאלי , שרת התחבורה, החליטה לפתוח רציפים ורציפות חדשות בנמל חיפה שעמדו ללא עבודה. שאפו.

שברה הסכם של הממשלה הקודמת עם הנמלים. 

נשאר רק לייבוא עובדי נמל מאוקראינה. מלגזניות ומנופאיות ואז יש לנו פה מלחמה לא פחות אכזרית עם הנמל הישן.

מי היה מאמין ששמאלנית תפתור מה שימיני לא הצליח לעשות.. תחרות זה מהלך טוב..

לפני 1 דקה, Mikelt89 כתב:

ליברליזים ושוויון הינם ערכים מזויפים שלא מחזיקים מים

ומה כן מחזיק מים? פאשיזם? קומוניזם? 

לפני 2 דקות, Mikelt89 כתב:

ממשלת עליית המחירים

עליות מחירים, איפה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 9 דקות, Mikelt89 כתב:

הממשלה המחורבנט AKA 'ממשלת עליית המחירים' היא סממן חיובי, ברכות. 

פשוט כי במהלך 12 השנים שקדמו לממשלה הזו המחירים נשארו קבועים לחלוטין, לא זינקו באופן מתמשך או משהו, ומשבר הדיור החמור ביותר בתולדות המדינה בעצם לא היה קיים לפני 2021 🙃

טוב, אולי כדי בעצם להחליף את זה בשלטון אוליגרכים, ניסינו את זה מתישהו?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 16 דקות, DareDevil כתב:

שמת לב לדגל בתמונת הפרופיל של הנ"ל?

• אהבתי 2

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 46 דקות, DareDevil כתב:

זה מחזיק וודקה.

• מצחיק 1

פורסם

@Mikelt89

כן ערכים מזוייפים שלא מחזיקים מים אבל עליהם מתבססות כל מדינות המערב אליהן אנשים ממדינות עם "ערכים לא מזוייפים" בורחים או חולמים לברוח כדי להקים את חיים או משפחה.

תזכיר לי חבר כמה פעמים במאה האחרונה מדינות עם ערכים "מזוייפים שלא מחזיקים מים" התפרקו וכמה פעמים מדינות עם ערכים אמיתיים התפרקו?

אבל באמת לא ציפיתי למשהו יותר טוב מאדם ששם דגל שמייצג נאציזם בתמונת פרופיל שלו.

דגל של מדינה שהגיבור הלאומי שלה סטאלין הרג ברעב מיליוני אוקראינים.

יישות מדינית ותרבותית שבמשך 100 השנים האחרונות דיכאה אוקראינים וששם לקרוא לאוקראיני "חוחול" זה דבר שבשגרה.

הייתי מקדיש לך פו איזה פואמה קצרה של פושקין אבל כנראה ישעו אותי. אם מעניין אותך אתה מוזמן לחפש בגוגל משהוא על פושקין, פוט וקש.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 שעות, Mikelt89 כתב:

ישנה תחושה טובה שהדבילזילציה בישראל מתחילה לחלחל, ליברליזים ושוויון הינם ערכים מזויפים שלא מחזיקים מים ותחילת הנפילה של הממשלה המחורבנט AKA 'ממשלת עליית המחירים' היא סממן חיובי, ברכות. 

מה שישראל צריכה זה את פוטין לשבועיים, הוא יכנס בחמאס בעזה ויפרק אותם לגמרי תוך שבוע, ובשבוע השני יוציא את נסראללה מהבונקר בתוך שקית זבל וגם חיזבאללה יכנעו. בדיוק כמו שעשו במבצע באוקראינה.

אה, רגע...

• מצחיק 9

פורסם
לפני 8 שעות, Gavrik כתב:

אבל באמת לא ציפיתי למשהו יותר טוב מאדם ששם דגל שמייצג נאציזם בתמונת פרופיל שלו.

דגל של מדינה שהגיבור הלאומי שלה סטאלין הרג ברעב מיליוני אוקראינים.

יישות מדינית ותרבותית שבמשך 100 השנים האחרונות דיכאה אוקראינים וששם לקרוא לאוקראיני "חוחול" זה דבר שבשגרה.

הייתי מקדיש לך פו איזה פואמה קצרה של פושקין אבל כנראה ישעו אותי.

כתבת כבר באופן מספיק גבולי. לגופו של כותב כדי שישעו אותך...

רוסיה היא לא מייצגת של ״הנאציזם״, סטאלין הוא לא גיבור לאומי, אפילו לא של ברית המועצות, והרבה דברים שונים קרו ברוסיה ב-100 שנים האחרונות מעבר ליחסים עם האוקראינים. מספיק להכיר בעובדה שיש אחוז גדול של תומכי רוסיה בשטח אוקראינה כדי להבין שזה מצב טיפה יותר מורכב מתפיסת העולם האינפנטילית לפיה כל מה שהוא לא טוב בעיני הוא כולו רע. 

ונאצי.

בקיצור, תשפיל את הטון ושקול מילים או רפרף לדיון הבא.

וזה תופס לכולם.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 2
  • רעיון טוב! 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 11 שעות, SlowRide כתב:

זה מחזיק וודקה.

עם תוחלת חיים ממוצעת של פחות מ50 שנה באזורים מסויימים, כדי שהמדינה תעשה עוד כמה רובלים.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...