Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ברור לי למה חיל אוויר של אוקראינה לא מפציצים ערים ברוסיה בתגובה על התקיפות של הרוסים.

קראתי שיש להם עדיין מטוסי תקיפה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני חושב שמשלוש סיבות עיקריות:

1. הגנה אווירית חזקה מעל הגבול והערים הצמודות לגבול.

2. תועלת מועטה בהפגזה כזאת של ערים אזרחיות. עדיף לשמר את יכולת התקיפה שלך למטרות שבאמת רלוונטיות, כמו הכיסים הנצורים מערבית לקייב לדוגמא.

3. פגיעה בתדמית הבחורים הטובים גם מול המערב וגם מול רוסיה (השני אפילו חשוב עוד יותר, אתם לא מבינים עד כמה יש אזרחים עצבניים ברוסיה עכשיו. פוטין לא העריך את המימד הזה בפלישה שלו)

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, snoop90 כתב:

אתם מבינים שזה אלקעידה שנלחם עם חמאס אבל הנרטיב לתמוך בחמאס כי הם קטנים ומסכנים?

לא יודע מה זה אלקעידה שנלחם עם חמאס, אבל זה סוג של כוחות עם יתרון לאוקראינים.

וכן זלנסקי משחק אותה מסכן וכאילו אף אחד לא עוזר לו בזמן שהמערב זורק עליו מיליארדי בציוד.

איפה הם היו בלי הג'אוולינים וה NLAW? או בלי הביירקטארים שהטורקים עוזרים להם איתו? לא בטוח שזאת הייתה השפלה כזאת חזקה לרוסים.

חוץ מזה, ברור לגמרי למה הם לא תוקפים ערים ברוסיה. מה שלא ברור זה למה הרוסים החליטו להשאיר להם חיל אוויר. החלטה הזויה שהם משלמים עליה קשות.

מת לדעת אם הסיפור עם הספינה מאתמול שלכאורה הטביעו בבראנסק אמיתי או שגם שם יש כמה כוכביות ושקרים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אז פוטין מתלונן עכשיו שהמערב מוחק את התרבות הרוסית, וטוען שהפעם האחרונה שהיה קמפיין כזה נגד ספרות לא רצויה היתה בשנות ה-30 בגרמניה.

נראה לי שהוא צריך לחזור לבית הספר וללמוד קצת על הצנזורה בברהמ.

• מצחיק 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 שעות, garicho כתב:

אתם לא מבינים עד כמה יש אזרחים עצבניים ברוסיה עכשיו. פוטין לא העריך את המימד הזה בפלישה שלו

דווקא לא התרשמתי שיש התנגדות כל כך גדולה בציבור הרוסי למלחמה הזאת, יש הרבה שקנו את נרטיב ה"שחרור אחינו הרוסים מהנאו נאצים"...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחדשות של המערב מראים כל הזמן הפגנות ברוסיה ומשטרה עוצרת אנשים.

חוץ מזה שהרבה יותר קל לבן אדם שרוצה לחיות את החיים שלו בשקט לקנות את הסיפור של הניאו נאצים ולא להסתכן בכלא או יותר גרוע.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בינתיים ע״פ הפנטגון, אלמנטים מובילים של צבא אוקראינה הגיעו לחרסון והתחיל מאבק על העיר. בנוסף לטיהורים נרחבים וכיבוש מחדש באיזורי צ׳רנהייב וסומי של האוקראינים. כמו גם סכנת כיתור הכוחות הרוסים במערב קייב. 

תשמעו, גם אם רק חלק מזה נכון אני רואה מאכלת יורדת על הקצונה הבכירה, ראשי הצבא והמודיעין ברוסיה. מעניין עד איזה גובה זה יגיע…

פורסם
לפני 43 דקות, garicho כתב:

בינתיים ע״פ הפנטגון, אלמנטים מובילים של צבא אוקראינה הגיעו לחרסון והתחיל מאבק על העיר. בנוסף לטיהורים נרחבים וכיבוש מחדש באיזורי צ׳רנהייב וסומי של האוקראינים. כמו גם סכנת כיתור הכוחות הרוסים במערב קייב. 

לצבא הרוסים יש מספיק נשק מתקדם בכדי להרוס ולפגוע ולכבוש כול יעד באוקראינה. לדעתי הם עדיין משתמשים בצורה מצומצמת בנשק הזה.

https://www.ynet.co.il/news/article/sjrdov9mq#autoplay

https://www.calcalist.co.il/calcalistech/article/b1icvwqz5?ref=ynet

איזה כייף לי :)

פורסם

קודם כל, מכל אחת ואחת מכתבות "הקברניט" כדי להתעלם, הן פה כדי לעשות דרמטיזציה וחס וחלילה לא להיות מחוברות למציאות.

בנוגע לטילים היפר-סוניים, מה שהיה פה זו לא הדגמה ליכולת מבצעית, אלא יותר ניסוי שטח. הצבא הרוסי גם ככה מדמם כסף, זה לא שהם יכולים לירות מאות טילים כאלו בלי אבחנה (לעומת מאות עד אלפי טילים מסוגים אחרים שהם כן די יורים בלי אבחנה....)

המצב הכלכלי הנוכחי של רוסיה מזוויע, אני בספק שהם ימהרו לפוצץ (תרתי משמע) מיליארדים בימים בודדים. הצבא האוקראיני יהיה הדאגה האחרונה שלהם בקצב הזה.

פורסם
לפני 11 דקות, מרק10 כתב:

לצבא הרוסים יש מספיק נשק מתקדם בכדי להרוס ולפגוע ולכבוש כול יעד באוקראינה. לדעתי הם עדיין משתמשים בצורה מצומצמת בנשק הזה.

נראה שזאת בידיוק הבעיה של הצבא הרוסי. נשק מתקדם יש להם, אבל בכמויות כל כך קטנות שהוא לא באמת משפיע. והם גם לא יודעים להשתמש בו, ובטח שלא יודעים לתאם פעילות בין הזרועות השונות.

רק לדוגמא, טייסים צבאיים רוסים טסים בממוצע פי 4 פחות מטייסים מערביים בחודש. זה מספיק כדי לשמר כשירות טיסה בסיסית, אבל לא יותר מזה. הצבא הרוסי מפחד מחיל האוויר שלו יותר ממה שהוא מפחד מחיל האוויר של אוקראינה. ירי כחול על כחול נפוץ ביותר.

ושלא נדבר על הגניבות מהצבא, השחיתות בכל הדרגים, תרבות ההסתרה והכסת״ח. צה״ל וישראל הן ברמת אי השחיתות של דנמרק בהשוואה לרוסיה. ועוד לא דיברתי על אלכוהליזם. המכה של המדינה הזאת.

פורסם
לפני 46 דקות, מרק10 כתב:

הרוסים תמיד עושים מצעדים וניסויים עם נשק מתקדם ובסוף בשדה הקרב אתה רואה T34 ומטוסי יאק ממלחמת העולם השניה. 

• רעיון טוב! 2

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)
לפני כשעה, מרק10 כתב:

לצבא הרוסים יש מספיק נשק מתקדם

סיפרו את זה במשך כ-50 שנה, וכל מה שיצא מהסיפור זה פיתוחים משוגעים מצד המערב.

החל מה-sr-71 המוגזם (והמיותר לגמרי) וכלה ב-f-16/f-15 שהם פחות היותר התגלמות המושג מטוס קרב. בשטח. בקרבות. בשרידות. בפיתוח לאורך זמן של טייסת וטייסים, פלטפורמות לשדרוגים וכיו"ב.

לא בהצהרות, לא בפרופגנדה, לא בשיאי מהירויות שלא מעניינים אף אחד (ע"ע מיג 25).

פעם אחר פעם המערב פיתח איזו "תשובה מוחצת" לאיום רוסי, ואז אופס, נוחת איזה עריק עם האיום שבגללו השקיעו עשרות מיליארדים, ומתגלה כמלכודת מוות מעופפת לטייס.

אף אחד כבר לא מאמין להם.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 3
  • מעניין 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...