Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אכן איבוד מוחות יזיקו לו לא פחות מהסנקציות וישאירו את רוסיה מאחור בפער הטכנולוגי.

אני גם לא מבין את הכנסת הכוחות הרבים שחוטפים מכל צד+ הרס בתי אזרחים שרק פוגעים בו חזרה, הוא לא יכל להסתפק בבליץ אווירי על בסיסי הצבא של אוקריאנה ושדות תעופה ולהפסיק לאחר השמדתם? הרי במצב מסורס כזה גם ככה אוקראינה רק יכלה להמשיך לחלום על נאטו.

עם התקפה מאסיבית כזו של טילים הוא גם היה מרתיע את אירופה ויוצא במצב הרבה יותר וטוב מאשר עכשיו.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 5 דקות, garicho כתב:

ידעתי שהוא אכזר, אבל חשבתי שהוא גם חכם.

יש סתירה בין התכונות האלו. אכזריות יכולה לקחת אותך עד למקום מסויים שבו היא הופכת למגבלה.

כל מי שראה את ראש הFSB מגמם מול פוטין, מבין שהוא הביא את עצמו למצב שבו היועצים שלו פוחדים להגיד לו את האמת ואומרים לו את מה שהוא רוצה לשמוע.

בן אדם אחד, חכם ככל שיהיה, לא יכול לדעת הכל ולשלוט בכל לבד, בלי יועצים ועוזרים מתפקדים.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

זה לא אותו דבר כי בכל זאת יש מודרציה. את רוב התכנים האלה מורידים אחרי שמספיק משתמשים מתלוננים.

תאר לך כמה אנטישמיות וחרא היה זורם בפייסבוק אם היו מחליטים שרק דברים כאלה לא מסננים יותר.

רוב התכנים האנטי יהודים, אנטי ישראליים, לא לומר אנטישמיים, מדווחים ו"מולבנים" ע"י המודרציה.

פייסבוק כנראה מכיל אחוז מאוד מהאנטישמיות שהוא יכול להכיל

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כמה אתם חופרים למה אחרי יום עבודה אני צריך לבוא ולקרוא את כל הבולשיט שלכם על 4 עמודים 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברוסיה לא היו חופרים לך כי אסור שם לדבר על המלחמה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

בפייסבוק עכשיו מותר להלל ניאו נאצים, אם הם אוקראינים.

הפכו החלטה שלהם בעקבות המלחמה.

Praise for the group, which is the armed wing of the country's white nationalist Azov movement, was banned in 2019 under Facebook's Dangerous Individuals and Organizations policy. The platform had classified the group alongside others such as the Ku Klux Klan and Islamic State.

image.thumb.png.a3594f744e35ae5a58d205f7a2be0aab.png

עריכה אחרונה על ידי Coro
  • מבאס 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
בתאריך 12.3.2022 בשעה 18:45, hwgeek כתב:

אם כבר הנושא עלה: מה באמת הייתה הסיבה לטעות שהיטלר עשה שתקף את USSR, מה הוא לא ידע איזה משוגע סטאלין?

מה באמת היה קורה בWW2 אם הם לא היו תוקפים אותם וממשיכים את הלחימה בחזיתות האחרות?

הוא היה יותר משוגע מסטאלין...

לא היה שום היגיון בצעד, מלבד שגעון הגדלות. היטלר האמין באגדה של עצמו, הוא לא היה שחקן רציונאלי בשום שלב.

בתאריך 12.3.2022 בשעה 18:45, Giant_TA כתב:

היו נהדפים בקלות אם הצבא הגרמני היה מתרכז בהם בכלל.

שירלי, את בטח מתבדחת. האמריקאים נלחמו בשתי חזיתות מאוד מרוחקות. מרגע שהם הצטרפו למלחמה זה הפך להיות עניין של זמן.

בתאריך 12.3.2022 בשעה 18:54, yoni2sh כתב:

הצבא הגרמני היה מתקדם בעשר שנים יותר מהאמריקנים

מאיזו בחינה ״מתקדם״?!

היום כבר יודעים שהציוד ״המתקדם״ הגרמני היה באמת מתקדם, אבל גם יקר לייצור, קשה לייצור המוני, בעייתי לתחזוקה... ובסופו של דבר, הפסיד את המלחמה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, falou כתב:

מאיזו בחינה ״מתקדם״?!

תקרא קצת על קרב הבליטה,על זה שרומל כמעט הדף את האמריקנים.

אני חוזר ואמר,האמריקנים ניצחו את המחלמה באירופה המערבית רק בגלל הפצצות שטיח שהתחילו אי שם ב 42,הם פשוט חיסלו את הייצור הגרמני שהיה גם המוני ויעיל לתקופה.

הגרמנים הפסידו את המלחמה בגלל מגוון סיבות : פיצוח האניגמה,חזית רוסית,הפצצות שטיח,טעויות של היטלר בניגוד לעמדות הפיקוד הצבאי הגבוה.

אם הגרמנים לא היו מאויימים מהחזית המזרחית,האמריקנים היו מגיעים לברלין ב 1950 לאחר השטחת גרמניה באטום

עריכה אחרונה על ידי yoni2sh
פורסם
לפני 3 דקות, yoni2sh כתב:

הם פשוט חיסלו את הייצור הגרמני שהיה גם המוני ויעיל לתקופה.

ממה שאני קראתי, הייצור הגרמני לא היה כ"כ יעיל כמו שמקובל לחשוב.

היו המון מלחמות פנימיות של יוקרה בין נסיכויות, כפילויות ובזבוז של משאבים. 

• מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

היה יעיל מאוד,ואז באו האמריקנים והעלו דרגה.

יש הרבה פרופוגנדה בהיסטוריה,צריך לקרוא ספרים מסויימים ואז לקבל תמונת מצב,לא להמקד רק בסטיבן אמברוז או בריצרד אוברי.

פורסם
לפני שעה, falou כתב:

לא היה שום היגיון בצעד, מלבד שגעון הגדלות. היטלר האמין באגדה של עצמו, הוא לא היה שחקן רציונאלי בשום שלב.

ולא עזר שכלל המטה שלו יותר כיוונו לדעת הפיהרר מאשר ניסו לייעץ באמת.

ממליץ על הביוגרפיה של היטלר מאת איאן קרשו, ספר מצוין לדעתי. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני כשעה, yoni2sh כתב:

תקרא קצת על קרב הבליטה,על זה שרומל כמעט הדף את האמריקנים.

קראתי ספר שלם על קרב ״הבליטה״. הוא אולי היה מצליח להדוף אותם. קצת.

הגרמנים הפסידו את המלחמה כי לא היו מספיק גרמנים בעולם בשביל שהם ינצחו לבסוף.

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא היה לגרמנים שום סיכוי מול ארה"ב מגוייסת

לא משנה אם בפרקטיקה זה היה הפצצות שטיח או אטום או מה שזה לא יהיה. בסוף זה מעצמה מול מעצמה קטנה יותר + אחרי כמה שנות לחימה שוחקות + משאבים שמופנים פנימה לניהול מדינות כבושות במקום החוצה למתקפה או הגנה.

החזית הרוסית רק החישה את התבוסה של הגרמנים, האמריקנים היו מנצחים גם בלעדיה.

סליחה שזה נשמע פשטני מדי ולא צופן בחובו סוד הידוע רק למתי מעט שקראו קצת על הבליטה, אבל כזה אני. פשטני.

• אהבתי 2
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

הוזכרו פה מטוסי סילון שגרמניה הספיקה לפתח -

מעט מדי ומאוחר מדי. בנוסף הגרסאות הראשונות של מטוסי הסילון למיניהם זללו דלק בצורה משוגעת - לקח עוד עשור עד שהטכנולוגיה הזאת הבשילה.

אאל"ט הפגיעה באספקת הדלק הייתה אחת מנקודות המפנה החשובות בסוף המלחמה, ברגע שהאמריקנים והבריטים הצליחו סוף סוף לחבל בשרשרת האספקה (באיחור רב) התחילו לראות את הסוף.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש רחש בחש שסין תצטרף לחגיגה + שכירי חרב סורים. מה אומרים לגבי איכות הציוד של סין? איכות הלוחמים?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...