Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, DareDevil כתב:

אתה מדבר על אוליגרכים או אנשים רגילים (מעמד ביניים)?

גם וגם. מאות אלפי צעירים כבר עזבו את רוסיה בשבועיים האחרונים. רואה את זה אצלי בעבודה, חברים, מכרים. כולם בורחים לפני שהדלתות יסגרו.

https://restofworld.org/2022/inside-russias-sudden-tech-exodus/

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 10.3.2022 בשעה 17:16, Ooga כתב:

גם המסדרון ההומניטרי הרוסי הוא בליווי חיילים רוסים. ככה זה עובד.

מסדרון הומניטרי זה חרטא ברטא, זה לא עבד בעזה ולא יעבוד גם באוקראינה.

או שמפציצים את המסדרונות כי יש שם גם מטרות צבאיות במסדרון הזה, או שהוא נמצא בשימוש של גורמים לוחמים שמסתננים לתוך המסדרונות ומשתמשים בהם.

בתאריך 11.3.2022 בשעה 08:59, David32 כתב:

אז לפי רויטרס מטא (פייסבוק/אינסטגרם) תרשה "hate speech" וקריאות לאלימות נגד חיילים רוסים (ופוטין ולוקשנקו), או רוסים בקונטקסט של המלחמה בכמה מדינות נבחרות.

יפה.

מה חדש? שזה מופנה נגד רוסים? הרי נגד ישראל / ישראלים זה בדיוק המצב כבר שנים, רק שזה לא היה רשמי.

בתאריך 11.3.2022 בשעה 11:32, פינדר כתב:

יש ארגון שמאל פרוגרסיבי שנקרא Jewish voiced for peace.

פעם הם העלו איזו כרזה עם ציור של פלסטיני חמוש "לוחם חופש". כתבתי להם שהחמוש לא ממש מסתדר עם המילה שלום שקיימת בשם שלהם.

ענו לי שלמדוכא יש זכות להילחם במדכא.

וחסמו אותי כמובן.

קלאסי בשבילם, במיוחד שאתה חי בישראל והם ברובם המוחלט - לא.

בתאריך 11.3.2022 בשעה 22:18, SlowRide כתב:

מעניין מה הייתה הדעה שלך אם היו מאפשרים שם hate speech על ישראלים בגלל אחד מהמבצעים הצבאיים שיש לנו פה מדי פעם.

אני לא משווה את הסכסוך שלנו לסכסוך הזה, רק את הגישה של צוקי לנושא. כתבת קודם שהחיילים הרוסים הם פושעי מלחמה. אוקיי, סבבה. דעה לגיטימית. רק אל תשכח שמליוני אנשים בעולם "יודעים" אותו דבר על חיילים ישראלים.

Oh but it is

לפני 18 שעות, vadim6385 כתב:

כנס למשרדים של חברת הייטק רנדומלית, ואני מבטיח שיהיה שם מישהו בשם אלכס/אנדריי/ודים/ויטלי שבאים אליו כאשר shit hits the fan וצריך להציל את המצב.

לי יש אחד בוריס כזה

לפני 18 שעות, vadim6385 כתב:

באוקראינה יש המון חברות אאוטסורסינג שמספקות שירותים לחברות הייטק בארץ. אוקראינה/בלרוס/רוסיה הן פחות או יותר ההודו של אירופה במובן הזה.

אני בטוח שעובדים של אותן חברות לא יתנגדו לעבוד באופן ישיר אצל מעסיק ישראלי.

אצלנו יש עובדים באוקראינה שהם עובדים ישירים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 2 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מה חדש? שזה מופנה נגד רוסים? הרי נגד ישראל / ישראלים זה בדיוק המצב כבר שנים, רק שזה לא היה רשמי.

מזל טוב, ענית לעצמך.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

טוב, לא יודע מה הסיכוי לקבל את השוקולדים מwildberries אבל הויזה חייב אותי ישר.

חייב אספקה חדשה של גריליאז'ים.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 15 דקות, David32 כתב:

מזל טוב, ענית לעצמך.

מעשית אני לא רואה הרבה הבדל אם זה בשתיקה או על השולחן

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

היה אתמול בחדשות 13. שפוטין מתחיל לבדוק את האנשים שקרובים אלו.

אם לא מנסים לעשות לו הפיכה. ולא משקרים אותו בנתונים שמוסרים לו.

עוד דבר אחותי עובדת באחד הבנקים. ויש רוסי שחי ברוסיה.

החברה שמעסיקה אותה. מנסה לסדר לו רוקלישין לבריטניה. אין לו דרך למשוך כסף. וגם לא יכול לקבל כסף.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

בוודאי שהוא בודק כל ראש בסביבה שלו, המראות שכל העולם רואה רק החלישו אותו ואת רוסיה, בטוח החכמולוגים שרימו ילדים בני 18 וזרקו אותם למלחמה כבר יאבדו את הראש שלהם, הם לא היו מוכנים להילחם ונישלחו כבשר תותחים ולכן הושמדו בלי מאמץ וגם ברחו והשאירו את הכלים מאחור, זה לבד עשה לפוטין מספיק בושות בבית ובעולם.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כן שאלתי על זה הבוקר, ניראה שהם רואים את המצב העגום של הדמוקרטים לפני בחירות האמצע ומאותתים להם ש"חבל אם עוד משבר" יהרוס להם את המצב עוד יותר ושאולי הם צריכים להסכים לדרישות שלהם בהסכם הגרעין.

אשכרה לוחצים לביידן את הבוטנים כי יודעים שהוא לא יעשה כלום.

פורסם

איזו הצגה חלשה של המערב?

נראה לכם שמישהו ברוסיה באמת ציפה לחרם כלכלי ברמה כזו (שיש לו כמובן גם השפעה ומחיר שכולנו נשלם)?

או שיש למערב משהו אחר לעשות שהוא לא מלחמה כוללת מול הצבא הרוסי?

תמיד מפתיעה אותי הנחת המוצא של רבים וטובים כאילו יש איזה נשק סודי שאפשר להשתמש בו ואין לו גם השלכות וכל פעם פשוט לא משתמשים בו כי ככה. מישהו מכם היה רוצה לחטוף טיל רוסי או חלילה פצצת אטום קטנה בשביל להלחם את המלחמה של אוקראינה? לא נראה לי.

• רעיון טוב! 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

בזה אתה צודק, לא מאמין שאשכרה אפילו את פורנהב חסמו להם חחחח.

מצב שני גם הדיקטטורים יודעים את המגבלות של המערב ואיכשהו שורדים את הסנקציות וממשיכים בשלהם ובטח שהמדיה בשליטתם הם גם מפמפמים לאזרחים החלשים שבהכל המערב אשם.

מצב מסובך שבאמת אין לו פיתרונות קסם, השאלה היא האם זו תחילתה של מגמה או אחרי זה השקט יחזור לעוד עשור או שתיים?

פורסם

דרך אגב , גם חבילות קטנות שנשלחו לרוסיה, אם החבילה עוברת דרך שדה תעופה מערבי :הם נעצרות שם. 

כבר קרה לי.  

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, hwgeek כתב:

בזה אתה צודק, לא מאמין שאשכרה אפילו את פורנהב חסמו להם חחחח.

רק למען הסר ספק: פורנהאב פתוח . זה סתם שמועה זדונית במסגרת המלחמה. 

לא צופה שייחסם כי זו עילה למלחמה רחבה יותר. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

איזה חימוש התשמשו כאן? זה חתיכת מכתש עמוק:

• תוכן חדש...