Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טעות

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 34 דקות, Gosser1860 כתב:

הלכת רחוק. מה עם מלחמת העצמאות?

אני מניח שחלק ממי שיחליט להיכנע כנראה לא יישאר בחיים (מפקדים, מנהיגים וכו') או שהחיים שלו ישתנו לרעה תחת שלטון הכובש. זה לא מעט סיבות להמשיך להילחם.

הכוחות המגינים נלחמים עם מה שיש להם ותורמים להם (אם להאמין לדיווחים). אני בטוח שהאוקראינים רוצים להוציא את האזרחים משם כדי להקל על הלחימה.

אני לא מצביא גדול אבל להבנתי לעיר הזו יש משמעות אסטרטגית גדולה הן על קו החוף והן על המשך איגוף כוחות ההגנה של האוקראינים.

קיבלת. גם מלחמת העצמאות. בכל מקרה, הדרישה להיענה לפריץ מאד לא מובנת לי. 

לפני 18 דקות, Blaz00r כתב:

שני יוזרים רק בפוסט הזה, והשם הכי קרוב והגיוני בפרצופספר לא בדיוק מראה אדם שש אלי מכות. נו, צפוי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

קראתי עכשיו שהאיחוד האירופאי מצרף את ניקיטה מזפין ואת אבא שלו לרשימה של אזרחים רוסים שמטילים עליהם סקנציות כלשהן.

האמת זה טיפה מפתיע. האבא כמובן שלא, כי הוא כנראה מקרוב לפוטין וכו'. אבל לא  הצלחתי להבין מה הבן עשה בתכלס

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 29 דקות, RK כתב:

שני יוזרים רק בפוסט הזה, והשם הכי קרוב והגיוני בפרצופספר לא בדיוק מראה אדם שש אלי מכות. נו, צפוי.

גם אתה שמת לב שהיוזר שפתח את השרשור שונה מהיוזר שהגיב אחריו? ואף אחד מהמגיבים שם לא שם לב לזה? הדיון המשיך עם יוזר אחר בנונשלנטיות, מה קורה שם 😅

פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

קראתי עכשיו שהאיחוד האירופאי מצרף את ניקיטה מזפין ואת אבא שלו לרשימה של אזרחים רוסים שמטילים עליהם סקנציות כלשהן.

האמת זה טיפה מפתיע. האבא כמובן שלא, כי הוא כנראה מקרוב לפוטין וכו'. אבל לא  הצלחתי להבין מה הבן עשה בתכלס

בגדול, כלום. אבל יש לו פרצוף של ילד ז*ן, אז כנראה עפו עליו על הדרך.

• מצחיק 4

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 1 דקה, RK כתב:

בגדול, כלום. אבל יש לו פרצוף של ילד ז*ן, אז כנראה עפו עליו על הדרך.

כן בדיוק מה שחשבתי.

פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

אבל לא  הצלחתי להבין מה הבן עשה בתכלס

מה זאת אומרת, הוא הרי Mazespin!

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

בסוף חדשות 13. אילת שקד החליטה לשכן תפליטים במלונות.

עד שיחליטו אם לאשר להם להישאר בארץ.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 6 שעות, Ooga כתב:

באוקראינה אם אתה נכנע אתה מקבל אוכל ומים.

כן, מקבל מעט אוכל ומים, ואז הולך ונועץ את חפירה בקרקע הקפואה.

אתה מסתכל מלמעלה בעיניים הקפואות של החברים שלך, ומקווה שבקרוב יגיע היום שבו תצטרף אליהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אז לפי רויטרס מטא (פייסבוק/אינסטגרם) תרשה "hate speech" וקריאות לאלימות נגד חיילים רוסים (ופוטין ולוקשנקו), או רוסים בקונטקסט של המלחמה בכמה מדינות נבחרות.

יפה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם לא הייתי משתמש בזה לצרכי פרנסה ועוד מזמן הייתי מתנתק מהשיט הזה עם כל הכבוד לצוקרברג ולמיליארדים שלו.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא יודע, אני אוהב את פייסבוק. שום דבר לא נטול אינטרסים ולא אובייקטיבי וידה ידה ידה בעולם גם ככה. אז עדיף שלא יהיה כלום?

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

יאפ. אם אתה רע לדעתנו, אז מותר נגדך. 

פרוגרסיביות at it's finest. 

יש ארגון שמאל פרוגרסיבי שנקרא Jewish voiced for peace.

פעם הם העלו איזו כרזה עם ציור של פלסטיני חמוש "לוחם חופש". כתבתי להם שהחמוש לא ממש מסתדר עם המילה שלום שקיימת בשם שלהם.

ענו לי שלמדוכא יש זכות להילחם במדכא.

וחסמו אותי כמובן.

• מצחיק 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...