Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אולי גם את הדובר שאמר את זה צריך ללמד שאם X -> Y זה לא בהכרח ש-Y -> X

אוווו, זה שיעור שאני זוכר. איזו תקופה.

• מצחיק 3

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 22 שעות, Buki כתב:

נרשמתי לשני ערוצי טלגרם, אחד פרו רוסי אחד פרו אוקראיני, בשביל האיזון. 

כולם משקרים, אותם דברים מוצגים בדיוק 180 מעלות: 

הרוסים: ארגנו פרוזדורים הומניטריים, אבטחנו אותם, האוקראינים ירו בזמן הפסקת אש ולכן לא יצא לפועל. 

האוקראינים, לגבי אותו מקום ואותן שעות: 

ארגנו והכל, שלחנו ציוד, הרוסים ירו ולא איפשרו לשיירה לעבור. 

הרוסים מחזיקים עיר שלמה 400 אלף תושבים בני ערובה. 

האוקראינים מחזיקים 400 אלף בני ערובה (אותו מקום). 

וככה כל דבר כמעט. 

העניין עם המסדרונות ההומניטריים באמת עניין אותי, במיוחד מה שקורה במריאופול (שדי קרובה לגבול הרוסי יש להדגיש). לא הסתדר לי שהרוסים יירו במסדרון הומניטרי שהם עצמם הסכימו לו. אבל מה, האוקראינים יורים באנשים של עצמם בשביל ליצור פרובוקציה? זה גם לא הגיוני.

אז ניסיתי למצוא מידע מבפנים. ומה מסתבר?

הרוסים אכן פתחו מסדרונות הומניטריים... לרוסיה. לא רבים ממש מעוניים בזה - לצאת מעיר מלאה מתים מהפגזות של האויב, למקום שממנו האויב הגיע..

לעומת זאת הצבא האוקראיני מכוון לפינוי לכיוון מערב, ומבחינת הרוסים זה לא מסדרון הומניטרי אז מי שיוצא לשם (ועוד בלוויי חיילים אוקראינים) מקבל פגזים.

מה שכן, אני באמת לא מבין למה מריאופול עוד לא נכנעה. נכון, מדובר על עיר ענקית וחשובה עבור אוקראינה, אבל יש שלב שבו נראה לי כבר עדיף להכנע. מה ההגיון להמשיך להלחם אם האנשים שאתה נלחם עבורם מתים ברעב?

• מעניין 1
פורסם

למה לנינגרד לא נכנעה 3 שנים וספגה יותר ממיליון מתים? למה היה צורך במצור של חודשים על סבסטופול שהביא למאות אלפי מתים (ובדרך דפק לחלוטין את התוכניות הגרמניות)?

פורסם
לפני 1 דקה, Ooga כתב:

אז ניסיתי למצוא מידע מבפנים. ומה מסתבר?

הרוסים אכן פתחו מסדרונות הומניטריים... לרוסיה. לא רבים ממש מעוניים בזה - לצאת מעיר מלאה מתים מהפגזות של האויב, למקום שממנו האויב הגיע..

גם את זה אני שמעתי, הרוסים טענו שהתושבים ממש שמחים וששים לצאת לרוסיה דרך המסדרונות האלו, האוקראינים אמורו שאין מצב וזה לא בא בחשבון. 

פורסם
לפני 2 דקות, Buki כתב:

גם את זה אני שמעתי, הרוסים טענו שהתושבים ממש שמחים וששים לצאת לרוסיה דרך המסדרונות האלו, האוקראינים אמורו שאין מצב וזה לא בא בחשבון.

אני משער שאתה מבין שמדובר בשקר גס.. אם האוקראינים היו ששים ושמחים לצאת לרוסיה, המבצע הזה היה נגמר כבר לפני שבוע.

כאמור, זה לא משהו ששמעתי מחדשות. זה מתושבים. למרות שעכשיו לשמוע ממריופול כבר כמעט בלתי אפשרי.

אגב, לחרסון הביאו רכבת משוריינת כדי לפנות אנשים. אבל זה קצת מטומטם להשמיד ערים ואחכ להגיד שאתה בא להציל את האנשים שם, לא?

פורסם
לפני 22 דקות, David32 כתב:

אוווו, זה שיעור שאני זוכר. איזו תקופה.

מישהו בערוץ 13 הולך לקבל נכשל במבחן 😂

לפני 19 דקות, Ooga כתב:

לעומת זאת הצבא האוקראיני מכוון לפינוי לכיוון מערב, ומבחינת הרוסים זה לא מסדרון הומניטרי אז מי שיוצא לשם (ועוד בלוויי חיילים אוקראינים) מקבל פגזים.

בלי קשר לכלום, באמצע מלחמה, מי שבליווי של חיילים של אחד הצדדים - שם את עצמו בסיכון גבוה יותר מאשר מי שלא בליווי חיילים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 16 דקות, garicho כתב:

למה לנינגרד לא נכנעה 3 שנים וספגה יותר ממיליון מתים?

התשובה בגוף השאלה.

לפני 7 דקות, Ooga כתב:

אני משער שאתה מבין שמדובר בשקר גס.. אם האוקראינים היו ששים ושמחים לצאת לרוסיה, המבצע הזה היה נגמר כבר לפני שבוע.

לפני המלחמה אולי חלק מהבדלנים רצו, השאר? כנראה פחות.

מאז שהמלחמה התחילה אני די בטוח שהאזרחים יסכימו לברוח לכל מקום בו לא יהרגו אותם. מסדרון לצד הרוסי זה באמת ציני.

לפני 7 דקות, Ooga כתב:

אבל זה קצת מטומטם להשמיד ערים ואחכ להגיד שאתה בא להציל את האנשים שם, לא?

ולכן בעיניי אין פה שום עניין של "להציל". כל הטיעונים של פוטין בנוגע לאוכלוסיה די מגוכחים, המטרה שלו היא להכפיף את השלטון האוקראיני בנושאים שחשובים לו, ואם לא, אז הוא יהפוך את המדינה שלהם לסוריה/גרוזני 2. גם במחיר כבד של פגיעה בכלכלה שלו עצמו.

לפני 3 דקות, Blaz00r כתב:

כמגיא זה אתה???

למה ככה? חשבתי שאנחנו חברים..

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 27 דקות, Ooga כתב:

מה שכן, אני באמת לא מבין למה מריאופול עוד לא נכנעה. נכון, מדובר על עיר ענקית וחשובה עבור אוקראינה, אבל יש שלב שבו נראה לי כבר עדיף להכנע. מה ההגיון להמשיך להלחם אם האנשים שאתה נלחם עבורם מתים ברעב?

בוריאציה זו או אחרת אני שומע את הטיעון הזה מהמון אנשים, מתחילת המלחמה. מאיפה עזות המצח לדרוש ממדינה ריבונית להיכנע בפני כובש? למה אנחנו לא נכנענו במלחמת יום כיפור? מלחמה נוראית הרי, ים הרוגים, פצועים והלומי קרב, חלקם סובלים מזה עד היום. אם רק היינו נכנעים, הכל היה נמנע, נכון?

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 4 דקות, Gosser1860 כתב:

מה ככה? חשבתי שאנחנו חברים..

רק מוודא. ראיתי שהבחור מחפש עצות איך ללכת מכות עם שוטרים סמויים אז מה זה השתלטות עויינת על משתמשי פורום, קטן עליו

• מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בלי קשר לכלום, באמצע מלחמה, מי שבליווי של חיילים של אחד הצדדים - שם את עצמו בסיכון גבוה יותר מאשר מי שלא בליווי חיילים.

גם המסדרון ההומניטרי הרוסי הוא בליווי חיילים רוסים. ככה זה עובד.

לפני 10 דקות, Gosser1860 כתב:

ולכן בעיניי אין פה שום עניין של "להציל". כל הטיעונים של פוטין בנוגע לאוכלוסיה די מגוכחים, המטרה שלו היא להכפיף את השלטון האוקראיני בנושאים שחשובים לו, ואם לא, אז הוא יהפוך את המדינה שלהם לסוריה/גרוזני 2. גם במחיר כבד של פגיעה בכלכלה שלו עצמו.

זה היה ברור כבר מההתחלה. הם מתייחסים יפה מאוד למי שכן נכנע. לא שזה נכון בשביל כל אוקראינה להכנע עכשיו ולקבל את השלטון של פוטין.

לגבי הבדלנים - ספציפית הכח הראשון שתקף את מריואופול הם הכוחות הבדלנים, המנהיג שלהם העלה סרטון כשזה רק התחיל (רק מעיד על כך שהם לא מסכנים שרק רצו להיות חלק מרוסיה). אבל כן, בחלק גדול מדונבאס הרוסים התקבלו יפה. טיפ טיפ מערבה משם והיחס היה שונה.

לפני 6 דקות, RK כתב:

בוריאציה זו או אחרת אני שומע את הטיעון הזה מהמון אנשים, מתחילת המלחמה. מאיפה עזות המצח לדרוש ממדינה ריבונית להיכנע בפני כובש? למה אנחנו לא נכנענו במלחמת יום כיפור? מלחמה נוראית הרי, ים הרוגים, פצועים והלומי קרב, חלקם סובלים מזה עד היום. אם רק היינו נכנעים, הכל היה נמנע, נכון?

יש הבדל קיצוני בין ישראל למה שקורה באוקראינה. באוקראינה אם אתה נכנע אתה מקבל אוכל ומים. בישראל אם אתה נכנע אתה מת.

להלחם זה שווה כל עוד אתה יודע שיש מצב שתשרוד. להגיע למצב של לנינגרד זה סתם מטומטם וזילות בחיי אדם (הם ממש לא שם, כן?).

ואני ממש לא אומר שאוקראינה צריכה להכנע. אבל אם יש עיר שמגיעה למצב כמו מריאופול.. זה צריך להשקל.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • רעיון טוב! 1
פורסם

Stay alive today- to fight in another day...

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגלל זה מפנים את האזרחים משם.

חוץ מזה, הם לא יזמו את המלחמה הזאת. מי אמר שיהיה another day אחרי שרוסיה תכבוש?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 29 דקות, RK כתב:

למה אנחנו לא נכנענו במלחמת יום כיפור?

הלכת רחוק. מה עם מלחמת העצמאות?

לפני 24 דקות, Ooga כתב:

יש הבדל קיצוני בין ישראל למה שקורה באוקראינה. באוקראינה אם אתה נכנע אתה מקבל אוכל ומים. בישראל אם אתה נכנע אתה מת.

אני מניח שחלק ממי שיחליט להיכנע כנראה לא יישאר בחיים (מפקדים, מנהיגים וכו') או שהחיים שלו ישתנו לרעה תחת שלטון הכובש. זה לא מעט סיבות להמשיך להילחם.

לפני 24 דקות, Ooga כתב:

להלחם זה שווה כל עוד אתה יודע שיש מצב שתשרוד. להגיע למצב של לנינגרד זה סתם מטומטם וזילות בחיי אדם (הם ממש לא שם, כן?).

הכוחות המגינים נלחמים עם מה שיש להם ותורמים להם (אם להאמין לדיווחים). אני בטוח שהאוקראינים רוצים להוציא את האזרחים משם כדי להקל על הלחימה.

לפני 24 דקות, Ooga כתב:

ואני ממש לא אומר שאוקראינה צריכה להכנע. אבל אם יש עיר שמגיעה למצב כמו מריאופול.. זה צריך להשקל.

אני לא מצביא גדול אבל להבנתי לעיר הזו יש משמעות אסטרטגית גדולה הן על קו החוף והן על המשך איגוף כוחות ההגנה של האוקראינים.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 36 דקות, Blaz00r כתב:

רק מוודא. ראיתי שהבחור מחפש עצות איך ללכת מכות עם שוטרים סמויים אז מה זה השתלטות עויינת על משתמשי פורום, קטן עליו

ולא תתן קישור?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...